Happy birthday

Idag fyller mina älsklingar år, mina livs kärlekar ( haha?).
Det blev stallet, långrunda på Prince och nu fortsätter jag mitt Harry Potter marathon.
pusspuss
 
   
 
 
 
   
 
//Sofie
 
 
 

Jag är lyckligare nu

Äntligen regn.
Trodde aldrig att jag skulle säga det, men idag var det skönt med regn. Red Prince och tränade psyket lite på Curiosa och Baby Doll. Allt gick super!
 Jaja, sen har det bara blivit data och film. Anton och Johan var här och åt innan med mig och min bror, men nu har alla stuckit och jag sover ensam inatt.. Usch.
puss
 
   
   
Älskade pyjamas 
 
//Sofie
 

Frukostfixaren

Idag har jag jobbat hela dagen och har även varit i stallet och gymmet efter det. Gick dessutom upp kl halv sex idag för att sticka till jonathan som skulle fixa frukost till oss haha. Och när jag kom dit stod han duktigt och hackade paprika!

Men nu ligger jag i sängen och ska sova, godnatt!


Jag sväljer dina lögner

Sommarlov är så underbart.
Igår hängde jag med syster och lite i stallet. Idag blev det stallet en stund men red inte utan mamma longerade bara Curiosa. 
Ikväll blev det filmmys med syrran med lite gott framför Harry Potter! 
puss
 
   
 
 
 
 
   
 
Hahaha, Musse är för söt alltså.. 
 
//Sofie
 
 
 

Dagen

Idag har jag faktiskt kört lite agility med Yazzi! Det var hur länge sedan som helst men både hon och jag tyckte det var jättekul. Sedan har jag även varit och klippt mig. Mitt hår var så himla slitet från all vind och salt haha. Följde även med syster min till chappen för att äta lite mat där och sen skjutsade hon mig till jonathan som åker imorgon på musikläger hela veckan.

Imon är det tillbaks till jobbet igen men det är skönt ändå!


Mitt hjärta ♥

 
 
 
//Sofie
 

Only you

Här är lite bilder från dessa dagar.
Åh, jag älskar maten man äter på sommaren, alltid en massa gott.Jag har undrat hela tiden varför det blir typ "dimmigt" på min kamera när jag tagit kort, som ni ser på de första bilderna är det uselt. Pucko, glömde att det är kvar plast sen jag bytte glas.. Haha, man ser ju lite skillnad på de första och bilderna om man säger så.
 
   
 
    
 
    
 
  
 
    
 
 
 
//Sofie
 
 
 
 
 
 

del 1

första tanken som slog mig när jag vaknade var att det var slut på mitt sommarlov. nej inte riktigt men nästan. jag börjar ju jobba nu igen och ska jobba de tre sista veckorna som är kvar på lovet. men det blir bra. 
 
men nu har jag gått igenom lite utav bilderna så jag tänkte att jag tar och delar upp det hela annars blir det så fruktansvärt många på en gång. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
de första bilderna var i i Göteborg i centrum faktiskt. där vi shoppade lite och sedan resten är från ön Rörö. 
 
-Fanny
 

Forget those who forget you.

Hallojs!
 
Det var ett tag sen nu. Eller ja, typ en vecka sen men det känns som månader, haha.
Jaja, jag har iallafall gjort lite under tiden;
 
- Varit mycket i stallet. Ridit, målat, snickrat, städat osv. Snart är det klart och det är skönt!
- Umgåtts med släkten. Mina släktingar från Dalarna har varit här i 2 veckor ungefär, har träffat de en hel del.
- En av hästarna blev skadad. Olyckligtvis så skärde tråden igenom vid benet ända in till skelettet. Det fick sys men det är på bättringsvägen.
- Badat lite, sovit mycket, träffat lite kompisar, en massa film och börjat kolla på Grey's Anatomy.
 
Ja, mer än så kommer jag inte på. Har lite bilder att visa men orkar inte lägga upp dem idag.
Hoppas ni har haft det bra iallafall, puss.
 
 
 
 
 
//Sofie
 
 
 

ridstövlar och ridbyxor

här är lite bilder på ridstövlarna och ridbyxorna sedan igår, hur snygga? jo tack. var egentligen inte dem ridstövlarna jag trodde det skulle bli, men så är det när man har korta ben och små fötter haha :( men ångrar mig inte så det blev bra trots allt!
 
 
 
 
..
..
 
-Fanny
 
 

med släkten

nu på kvällskvisten har jag och familjen varit lite med släkten då vi grillade lite och sådär. träffar ju dem alla rätt sällan samtidigt fastän vi alla bor i denna lilla byn, haha. men det var trevligt! mina kusinbarn blir ju bara allt fler och fler med. 3 st som är några år, en på 1 år, en precis nyfödd och en till är på väg...mhmm säger jag bara. träffade Sofie lite senare med och pratade om allt som hänt samtidigt som hon badade, haha. inte träffat henne sedan innan jag åkte iväg så det var dags!
 
vad har jag gjort resten utav dagen då? jo, ett besök på charlies häst och hund med mamma där jag inskaffade mig ett par nya ridbyxor oh en grimma till pollen, även ett par ridstövlar som jag hade fått i födelsedagspresent och välja ut. sedan gick vi även lite på stan så lite kläder blev det med. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Borta bra men hemma bäst

Igår kväll kom jag hem igen! Var jätteskönt att sova i sin egna säng inatt efter att inte har gjort det på drygt en vecka. Men jag har haft det jättebra och det var jättefint ute till havs.

Ikväll firar nog familjen lite. Pappa har börjat jobba så därför det nog blir ikväll! :)
men mamma lyxade till det på morgonen när jag vaknade för då fick jag amerikanska pannkakor, åh så gott.

Det tar nog liten stund att fixa och gå igenom alla bilder som jag har tagit (särskilt när det är så fint väder nu!) men ni får lite kassa Iphonebilder så länge!


Back in Sweden

Hejhej! Ber om ursäkt för uppdateringen men har varit i Danmark faktiskt. Därför har jag inte haft något internet. Men nu är jag på Sverigegränsen igen och är snart i land!

Förövrigt har vi haft det soligt och över 20 grader varje dag så jag kan inte klaga mer än att det inte var internet i Danmark, haha.


Ute till havs igen

Hejhej! Det blev visst så att jag följde med jonathan och dem den här veckan. Mamma och pappa skjutsade upp mig i tisdags så har varit här i två nätter nu! Än så länge har vi tagit det lugnt, solat, shoppat i Göteborg där jag även fick en del fint med mig och igår var vi på bio där vi tittade på the lone ranger med bl.a Johnny Depp som spelar en utav huvudrollerna. Riktigt bra film faktiskt.

Idag fyller jag faktiskt år med dessutom! Japp 16 bast, stor tjej nu. Eftersom jag inte är hemma så har jag inte fått något direkt, förutom 2 småpaketer som mamma skickade med, haha! Och från Jonathan då, samt från hans familj. Så söta. Ni får se allt när jag kommer hem då jag har fått allt!


bloggpaus

Kommer ha en bloggpaus i någon vecka, eller några kanske haha, så ni vet varför det inte kommer någon uppdatering från min sida.
puss
 
    
 
 
 
//Sofie
 
 
 

I'm not good but i'm better than I used to be.

Idag har det bara varit sängen och en massa film.
 
Har lagat mat och ska snart fixa morötter, dipp och sen cola och mysa med det framför Titanic, en av de bästa filmerna jag vet! Sen kanske det blir Pearl Harbor med, favoritfilmen. ;)
 Är ensam hemma inatt med, usch, men har min lilla Kiwi här iallafall.
Jaja, puss
 
  
 
 
 
//Sofie
 
 
 

Life's simple. You make choices and you don't look back.

Idag har det inte hänt så mycket.
En massa film, och var i stallet och hjälpte till att fixa ny hage till småhästarna. 
Har ett sånt himla kul liv känner jag. 
 
 
    
    
bra jobbat där sofie
 
  
 
 
//Sofie
 
 
 
 
 
 

Gammal klassiker

Har precis satt på den tredje filmen utav harry potter filmerna. Vet inte varför men det bara slog mig i huvudet: harry potter, haha? Det är ju en gammal klassiker och alla filmerna är grymma ju.

Har även laddat upp med lite frukt och gott, så såhär ser min kväll ut!



R.I.P Cory Monteith

¨ 
 
 
:(
 
//Sofie
 

bad med småpollar

jag följde med Sofie i torsdags när hon badade med de små hästarna, haha så söta. i alla fall, kameran var med och här är lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
''kom igen nu baby doll, du vet att du vill ha godisen! du behöver bara ta några steg för att få den'' hahaha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

yesterday

sista dagen på jobbet igår, äntligen. nu har jag två veckor ledigt och det invigdes med ett bad med Macke och en Sofie & Fanny-kväll. vi tittade på en film (även fast att vi knappt tittade på filmen, haha)och snackade om allt och alla,som det brukar vara;) när vi väl avslutade kvällen kunde både jag och hon rulla till våra sängar, haha... 
 
idag ska nog jag och sofie bada med hästarna och sen får vi se vad som händer.
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

The last days

Tjaa!
 
Har inte haft tid, lust eller ork för bloggen de senaste dagarna.
Men har;
 
- kollat massa film
- solat
- varit hos farmor och farfar
- varit ute och gått ( haha )
- tjockat mig med fanny och överhuvudtaget
- ridit
- varit social med lite folk
- byggt i stallet
- badat med småhästarna
- hängt med lillebror 
 
Typ så.
   Livet blir helt enkelt bättre och enklare när det är sommarlov! Känner mig faktiskt bättre. Kan man förändras sämre från en sommar, kan man fan bli bättre en sommar med. Precis vad jag blir nu, bättre! ;) Kan förövrigt säga att jag är gladare än på länge. Hästarna bidrar mycket till den lyckan kan jag tala om. Nej, life's good.
Ha det bra, får försöka slänga in lite inlägg då och då!
pusspuss
 
 
 
 
 
 
För er som la märke till mitt "fina" hjärta, skulle sätta papper där så att jag kunde bli vit där. Blev inte bra kan jag tala om, men men ;)
 
  
  
 
//Sofie
 
 
 

@work

Hejhej! Sitter på jobbet med lilla Adam och har precis ätit frukost. Det är ju jobb hela denna veckan med men de två nästa är jag ledig! Igår fixade i alla fall Adam glass vid lunch och efter jobbet åkte jag hem till Jonathan och så gjorde vi våfflor. Glömde dock smöret men haha det kommer vi inte glömma nästa gång då..


Fast and furious

Tjeeenaaa
 
Idag har det inte hänt mycket. Var och handlade med mamma, så åkte vi förbi puss så blev det 2 hål till i öronen, lite random sådär. Blev 1 där uppe och 1 till där nere. Ska vara försiktig nu så jag inte får infektion och skit!
Har sett Fast and furious 6 idag, cp bra men grät i slutet, inte riktigt det slutet jag ville ha. :(
   Jaja, såg även hangover och ska se 2an och 3an nu.
pusspuss
 
 
 
  
 
//Sofie
 
 
 

Danger is real, but fear is a choice.

Tjaa!
 
Solade typ en halv timme idag, sen har jag bara varit i stallet och hjälpt till.
 
  Det är bara jag och min bror hemma denna veckan med. Jag som blivit så rädd på sistone också.. Så fort mobilen plingar till så tror jag att det är någon som ska ringa och bara "i see you , dead bitch" sen stormar dom in genom dörren typ. Eller någon som är där ute och stirrar på mig. Det kan ju faktiskt hända. Har hänt. Äe, tönt.
  Får ringa mina carvertwins som får ligga jämte mig och hålla om mig under natten. ♥
 
Har kollat på film och ska fortsätta med det nu!
puss
 
 
  
 
 
Gick igenom lite gamla grejor också. Behöver nog inte säga så mycket ;)
 
 
 
 
//Sofie

härliga sommar

har solat en hel del idag och sedan vid halv 5 åkte jag och badade med Macke och Adam. men innan dess mumsade jag i mig det ni ser nedanför. love till sommar. imorgon väntar dock jobb, men som sagt, vad gör man inte för lite pengar ;)
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

Teen Wolf, hot guys everywhere ♥

   
 
  
 
   
  
 
 
Jag är så jävla kär. 
Carvertwins ♥
 
//Sofie
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bad

det blev jag, Adam, Macke och Sofie som badade eller egentligen inte sofie för hon badade aldrig haha. kom hem för lite mer än en timme sedan och nu är det 90210 som gäller. ;)
 
 
sån mupp är macke som aldrig vill vara med på kort -.- men fick i alla fall ett som han frivilligt var med på! tack macke som läser detta nu. ♥ 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

jag och vovven

nästan 25 grader hela dagen idag och solsken hela tiden, äntligen lite sommar! likadant ska det vara imorgon. tyvärr ska jag jobba nästa vecka,lite typiska nu när det äntligen blir fint väder men vad gör man inte för lite pengar ;)
varit ute hela dagen och båda hundarna har varit med. yazzi ville även vara med när jag fotade lite, haha.
 
ikväll blir det nog bad med lite kulltorpsbor i alla fall och imorgon vet jag inte riktigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Sommartider

Tjaaaa
 
Det var ganska kul igår. Först åt vi och lite så sen gick vi på Gyllene tider. Inte direkt mitt favoritband men det var kul ändå! Stod långt framme med så man såg bra, det var en hel del folk! 
 Vaknade inte förrens efter 1 idag! Ska till stallet och rida Prince snart. För tillfället kollar jag om teenwolf säsong 3 så att jag kan se mina älskade carvertwins ♥ In love typ.
Ikväll får vi se vad som händer, kanske bada med kulltorpspojkarna! puss
 
 
 
 
//Sofie
 
 
 

kusinbarn

 
 
 
 
 
 
så söt!
 
-Fanny
 

Baby Doll

Idag fyller Baby Doll 1 år!
 
   Hon är verkligen one of a kind. Väldigt specill och tycker om henne väääldigt mycket.
 
 jaja ni får lite bilder, saknar när hon var mindre. mycket sötare då heuheu
 
Finaste tjejen.
 
//Sofie
 
 
 
 
 

I'm happy without you

Tjaaa
 
Idag var det stallet hela dagen. Först red Agnes Lodis och jag gick med Baby Doll. Sen red jag Prince med Fanny och hennes häst, sen red jag Curiosa.
 Kom hem efter lite mindre än 6 timmar, det sliter men det är gött.
 
Har kollat på Olympus has fallen, den var bra!
 Imorgon ska jag till Halmstad. Blir lite sådär vuxenhäng, var visst den yngsta som skulle med så får använda den där vuxensidan jag har. ;) Nej, men vi skulle käka, kolla på Gyllene tider och så! 
puss
 
Saknar när det är sol hela dagarna och saknar mina långa fina naglar jag klippte av nyligen. :(
 
//Sofie 
 

ridtur med Sofie

dagen började med att jag och pappa åkte till Värnamo för att göra en synundersökning som jag behöver göra för att gå på övningskörningskursen i slutet av månaden. det ska bli riktigt roligt att börja med det sen! undersökningen gick i alla fall bra och det blev även lite shopping för min del- två par byxor och en topp från vero moda samt lite träningskläder, en jacka och ett par skor från stadium. :)
 
red med sofie efter att jag kom hem med, längesen var det men kul är det altid! fort gick det med men hennes häst framför mig, haha. nej, nu ska jag till gymmet!
 
två bilder från när jag och Sofie red för två somrar sedan.
 
 
 
haha så fort tiden går ändå :D
 
-Fanny
 
 

Good day

Morgonmys och killsnack med lillasyster ❤

/ Sofie


cross

var och tittade nu på kvällen hos mina kusiner som har ordnat i några år nu en tävling eller ''stubbrejset'' som de kallar det för. men det var riktigt roligt att titta på och skulle jag inte haft min lilla polle, skulle jag gärna hållit på med detta! coolaste sporten alltså.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

No words needed

Tjaaaa
 
Igår träffade jag vänner, idag grattade jag lillebror och red Prince.
Nu ska jag kolla på One Day, kvällen lär sluta i tårar.
   Kollat på nya teenwolf avsnittet med, asså.. fyfan, är kär. Får faktiskt lite panik över hur snygga dom är. - before i die, meet those sexy motherfuckers. haha, vad fan snackar jag om? 
puss
 
 
   
   
jag är kär. marry me.
 
//Sofie
 
 

chappen med vänner

nu på den sena eftermiddagen/kvällen var jag med lite kompisar. vi tittade på showen och åt pizza. senare gick vi hem till mig och hade det allmänt trevligt bara. 
 
(lite credit till Edin som hängde med som ensam kille då alla de andra backade ur ♥ )
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Classic

Hallojs!
 
Igår låg jag inne hela dagen. Sov till och från, och kollade på Lost Var och hälsade på hästarna lite på kvällen också.
 Idag väckte min syster mig då jag skulle passa henne. Vi har spelat lite wii och så. Senare ska jag nog träffa lite friends.
jaja, puss!
 
 
//Sofie
 

Midsommar

och hääär kommer bilderna från förra helgen under midsommar. som sagt, var riktigt kul där och Jonathan är bra, väldigt bra.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

I fredags

som jag sa igår så var jag med Alex och Johan i fredags kväll. vi bakade muffins, tog lite kort och tittade på pirates of the caribbean, haha! nej, vi hade det trevligt. längesen jag träffade dem så det var kul! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Save me from myself.

Hallojs!
 
Sov länge idag och sen red jag Curiosa. Gick sådär, men det är bara att ta nya tag.
  Denna veckan händer det lite iallafall, kompisar, kan rida Prince igen efter Onsdag, min bror fyller år och Halmstad på Fredag.
   Har börjat kolla på Lost med, är redan på avsnitt 12 och började igår. Oups! Bara för att Ian Somerhalder är med. Min älskling. Får fan damp, så sjukt snygg är haan!!
Jaja, puss
 
 
  
 
 
 
//Sofie

RSS 2.0