Now you're just somebody that i used to know

Hallojs!
 
Igår var en dålig dag som sagt, så sorry :*
 Idag var det ganska bra. Solade någon timme när jag kom hem, och sen åkte jag till Stackebo för att se Emilia och Felicia rida! :) Så duktiga var dom! :)
 
När jag kom hem bestämde jag mig för att rida i paddocken.Har inte ridit där på över ett år med Prince.. Han skötte sig exemplariskt, han går ju inte i form helt korrekt men han är på god väg, sökte sig neråt så fint med!! Vänstergaloppen gick super och högergaloppen gick sådär, sen var han aspigg. Han har aldrig gått så bra på våra tidigare ridpass.
Får göra det oftare, Prince verkar tycka det är roligt när man väl kommer igång. As nöjd är jag.
 
Imorgon äre Fredag, behöver inte säga mer, puss
 
Felicia :)


 
Emilia :)

Vet att bilderna blev baad, men har zoomat in på de flesta och ah, haha, och jag skiter i det! 
 
//Sofie
 
 
 

Småbarn, do not read

Tjaa
 
Skitdag idag.
Åt helvete med allt jävla plugg, åt helvete med skolan, åt helvete med alla falska bitches, åt helvete med att känna sig stressad, åt helvete att förlora på monopol, åt helvete med mina nageljävlar som tappar nagelacket eller går av hela tiden, åt helvete åt mitt löshår som blivit mörkare än mitt hår, åt helvete med mitt hår också, åt helvete att sluta nian, åt helvete med världen, åt helvete med allt för fan!!! 
hejdå.
 
( jag vet, jag brukar inte svära så mycket då man fan aldrig vet vem som kan titta in i bloggen, got to be a bra fucking girl, men i don't give a fuck today, hej svengelska. bye fuckers! )
 
bilden fick mig faktiskt att skratta lite. wow
 
//Sofie

I don't even care anymore

Hallojs!
 
Slutade redan kvart i tolv idag, asgött. Mamma skjutsade hem mig och sen låg jag och solade i någon timme, synd dock inte haha.
Blev stallet och red en runda på Prince, det gick hur bra som helst, han stack inte i galoppen så är nöjd!
 Stack hem och åt och åkte till stallet igen, gick ut med Baby doll då. Så mysig är hon.
Nu ska jag kolla sista avsnittet på teenwolf sen blir det oth. Har sovmorgon imorgon, så skönt.
puss
 
 
Kolla vad liten hon var, awi
 
//Sofie

bilder från Stockholm

nuså har jag äntligen suttit och gått igenom bilderna från Stockholm och har valt ut de bästa, haha! nej, men vi var ju egentligen där för att fira en som fyllde 50 år och dess familj (de som vi brukar träffa från Norrland) jag och Denice träffade ett par italienare på färjan, så vi fick en var, haha så himla roligt vi hade med dem! de kunde inte svenska heller så vi snackade engelska som de knappt kunde ändå, haha.
dessutom träffade vi några svenska som vi umgicks med en del med, haha åh herregud. inte haft såhär kul på väldigt länge! helt perfekt helg. 
 
jag fick även min efterlängtade hotellfrukot, TVÅ gånger! bästa. vi sov ju på hotell från fredagen till lördagen och sedan på lördag vid 6 kom vi ju på båten och söndagsfrukosten var ju helt magisk den med, åh. haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dj:n på ena klubben var en transa och han/hon (haha) dansade loss kan jag säga!!
 
 
 
 
våra italienare, Claudio och Alessandro! 
 
 
 
haha fick aldrig ett kort på mig och Claudio när han tittade in i kameran för han skulle alltid pussa en på kinden då, haha
 
 
 
här har vi också Marcus som vi träffade och han på bilden nedanför är Simon, riktigt trevliga!
 
 
 
 
 
 
 
åh helt underbar helg alltså. särskilt att jag fick träffa Denice som jag bara får träffa ca en gång om året. men kommer verkligen sakna Claudio och Alessandro,haha. de är i alla fall tillbaka i Italien nu och jag hoppas jag får träffa någon annan gång med! 
 
-Fanny
 

i skolan på en studiedag

idag hade vi studiedag och jag spenderade den i skolan...haha nej men jag, Hampz och Oskis gjorde klart vår ''maskin'' på no:n för annars skulle vi inte hinna. vad gör man inte för skolan liksom?..ääe, men nu är det klart i allafall och imorgon är det ju vanlig skola! nästa vecka är vi ju även lediga onsdag, torsdag och fredag så det gjorde inte så mycket att offra denna dagen, trots att jag var supertrött, haha :(
 
 
 
 
jag lägger ut bilderna från Stockholm med efter detta inlägg! 
 
-Fanny
 
 

We accept the love we think we deserve.

Hallojs!
 
Lång dag idag. Solade med syskonen på förmiddagen, sedan spelade vi monopol. 
 Jag red Prince och Moa red helt själv för första gången på Curiosa. Gick superbra i början och sedan hoppade vi i skogen, gick super tills Curiosa stack och Moa flög av, haha, men det gick bra iallafall.
 Nu blir det teenwolf och sedan ska jag försöka plugga lite. Imorgon är det skola, blää.
puss
 
old pics
 
//Sofie

Stockholm

Hejhej! Jag har haft det så fruktansvärt kul här! Igår var vi på stan och jag fick massa fint hem. Sedan vid ungefär 6 igår kom vi på båten Cinderella. Herregud vad jag och Denice hade det kul inatt. Gick och la oss vid halv 6 dock och gick upp 9 så lite slitna nu!

Bilder från igår när vi bl.a tittade in på någon affär med korsetter (som jag även provade,haha!) kortkorta kjolar och skor höga som eiffeltornet.

Nu är vi tillbaka i Stockholm i alla fall så vi ska snart rulla hemåt!


If you don't care, I don't care. Simple as that.

Tjaaa!
 
Igår var jag som sagt med lite vänner, först var vi hos Annelie sen så drog vi hillerstorpare till Davidsson och hade det trevligt! :)
Idag sov jag ganska länge, bakade cheesecake med, det är mors dag så time 2 be good girl ;)
   Ikväll ska jag kolla på syrrans match och efter det rida, kanske plugga om jag hinner. Börjat kolla om oth och är snart klar med teenwolf, awesome. Skönt med studiedag imorgon.
puss
 
Hos annelie :)
 
Hemma hos Davidsson :)
 
 
//Sofie
 
 

 
 

 
 
 

People like you are the reason we have middle fingers.

Hallojs!
 
Igår sov jag på dagen och pluggade det mesta på kvällen. Har börjat nörda Teenwolf med, sjukt bra är det! Massa hottiehottie guys.
Idag är det chill och ikväll blir det att umgås med lite fina vänner! :)
puss
 

kolla vilka killar som kommer in i säsong 3 av teenwolf, mina favorittvillingar! * eyegasm *
 
 
//Sofie

Grattis till min mupp!

Glömde skriva innan att lilla Jonathan fyller år idag! Hela 16 år! Haha så store. Nästan större än mig. (Ja längden och åldern) vi låtsas dock inte om att han är 30 cm längre och 2 månader äldre :D:D tyvärr så åkte jag ju idag så har inte träffat han stackarn. Får fira han sen när jag kommer hem!

Men nu ska jag sova lite efter att ha ätit kinamat på en väldigt mysig restaurang.


På väg nu !

Vi började åka nu för en halvtimme sedan ungefär, så om 4 timmar är vi i Stockholm, haha bara.. Nej men jag har med mig ipaden och ska göra klart alla inlämningarna vi har kvar. Gjorde klart en igår kväll. En mindre. Och igår hade jag min svenska redovisning så det kan jag också släppa. Behöver verkligen lov nu.

Packade allt igår kväll med, men tar ju alltid med mig för mycket.. Det jag hatar med att åka bort är att lämna mina hundar. När jag har lämnat dem i hundgården tittar de så ledsamt på en som om man aldrig mer kommer att få se dem :( lilla Chips får vara ensam för första gången med.


Stay strong

Hallojs!
 
idag skulle jag ju plugga. men jo, idioten själv sätter på sista avsnitten av one tree hill och börjar kolla - logan är så söt, jag dör!
 Aja, hej F prov 99 % säkert på syslöjden, so provet klarsr jag nog. Har fan alldeles för mycket plugg nu,   nu skiter jag  i allt! Och kommer vara trött imorgon. HEJDÅ -.-
Kolla bara :)
 
//Sofie

How do you look at someone you love and tell yourself it's time to walk away?

 
 
Hallojs!
 
Igår sov jag bort typ hela dagen. Kollade på skräckfilm lite på kvällen bara.
 Idag kollade jag på min lillebrors fotbollsmatch, dom förlorade. Red Prince sen lite senare på kvällen, det har nog aldrig gått så bra, är så nöjd. :)
Kom inte hem förrens halv tio typ, har duschat och lite så nu. Är väldigt stressad då jag har vääldigt mycket plugg just nu. 
puss på er
 

 
//Sofie
 
 

17. Vem skulle du vilja vara

Nu har jag inte koll på kändislivet här, men typ

Booboo stewarts tjej

Taylor Lautners tjej

Justin Biebers tjej

Paul Wesleys tjej

Ian somerhalders tjej

Josh Hutchersons tjej

osv ;)

( om dom har tjej alltså haha )

Ne, men typ Nina dobrev isåfall eller något. Hon ser sjukt bra ut, för att inte tala om att hon är tillsammans med Ian Somerhalder osv 

 
//Sofie

 


Plugg

Kvällen har bestått utav plugg. Jag åker ju till Stockholm på fredag och vill få det mesta gjort innan jag åker dit. Nu är det ju det sista kvar med i skolan, så efter detta är det looov. Så himla skönt kommer det bli. Och det är bara lute mer än 3 veckor kvar med?!? Helt sjukt.


16. Ditt värsta minne

Hmm.. Värsta kan väl tolkas på olika sätt?

Jag kommer inte på något typ wooow värsta minnet. Men troligen så är det när jag bröt av del av mitt lillfinger så det lossnade en del. Alltså, inte för att jag kommer ihåg det men haha, det har ju hänt.

äe jag vet inte

som ni ser är lillfingret på min högra hand lite kort och ser lite konstigt ut, haha 
 
//Sofie
 

 


Jobba

Har jobbat idag efter skolan. Gick dit i det fina vädret med, herregud vad det regnade.... Kom i alla fall hem typ halv nio och stack ut och sprang. Lastade på med en tallrik frukt efter det med, det bästa helt klart.

Ni fick några tidsinställda inlägg idag med för jag trodde inte att jag skulle blogga, men tadaaaa!! Hahah.


15. Något du är beroende av

plattång ftw
 
Bara för det kan ni få en bild på mitt naturliga hår när det torkat efter duschen!
 
//Sofie

I just want you to be happy

Hallojs!
 
Började dagen skitdåligt men det blev bättre och bättre. :)
Pluggade från när jag kom hem till typ 7. Stack till stallet och red en lång runda med mamma vid typ halv 8. Prince var jätteduktig. :) Såg Brunte med, det kändes lite men är glad att han har det bra. :) Kom hem typ vid halv tio, duschade och nu sitter jag här med en iskall cola och ska snart sova. 
Drömde en sån as mardröm om en film vars trailer jag såg, vågar fan knappt sova haha.
aja godnatt
 
 
//Sofie
 

-

 
 
 
 
..
 
 
mina två finafina vovvar!
 
 
 
-Fanny
 

Yazzi

..
..
 
 
-Fanny

Mina fina


Äckel väder

Varför i helvete längtar man etter svensk sommar för? Nu är det väl inte helt sommar men regnar som fan. Jävla äckel regn. Jävla skitdag.
/ sofie


lite grönt sådär

idag har det inte hänt så jättemycket, kom hem strax efter 12 efter att ha spenderat natten hos nån rand0m kille. vi tittade ju som sagt på Eurovision song contest och vinnarlåten var ju hur grym som helst! har gått runt och nynnat på den hela dagen, haha. men Rumäniens fastnade jag för också, han som sjöng så himla ljust, sjukt! asballt. 
 
skulle även uppe och rida men nejdå, hästen tycker vi ska leka ta i hagen istället. fick tag i henne efter en timmes jagande. är nog aldrig så arg som när hon gör så, haha...regnat har det gjort hela dagen med så ni får några gröna sköna bilder som jag tog igår.
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

14. En vän du har haft sen första klass

Adaaam!

Kände varandra innan dagis, men ändå. En av dom bästa, lätt

 
//Sofie

 


But guess what? You're not worth it anymore.

Tjaaaa
 
Sov länge idag, gött. Fixade mig och sedan var jag med Fanny, Henke och Adam och filmade samt snackade lite! Sen red jag barbacka på Prince och Moa red Curiosa samtidigt också.
aja nu blir de film med lite gott, puss
 
 
 
 
 
//Sofie

summer is coming!!

hade min sista stalldag för ''hästsäsongen'' idag, haha min semester börjar nästa vecka, eftersom vi släpper ut hästarna då. passade även på att rida på morgonen innan det blev för varmt! för you know people, summer is coming!!! helt underbart. satte mig ute på en filt och åt massa gott för en liten stund sen men sen tänkte naturen att utnyttja sina krafter för både regn och åska kom. 
 
ikväll är det Eurovision Song Contest med och jag tittar på det med jonathan. det skulle komma några fler med och titta så det blir nog en bra kväll. 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

13. En av de roligaste stunderna

Första fezten at silvias,  tog hand om väldigt många kan jag säga, haha alltså dör vad folk kan vara lite roliga med alkohol, haha. 

Typ något sånt haha

 
//Sofie

 


Stay strong

Hallojs!
 
Chill dag i skolan idag.
Sen hämtade jag min iphone som är fixad, fick en sak så man kan ladda mobilen var som helst, asnice!
Åkte runt med Pappa, Henrik och Ebba på 2 motorcyklar, härligt! :) Kände mig som värsta raggaren dock, haha.
Nu har jag sett sista vampire diaries avsnittet, jag dör.. Dör så hårt. Blir så ledsen. Nu måste jag vänta länge och Elena tog ju fel kille..
Aja, skit samma :) Fint väder och ikväll blir det film och chill. Puss
 
 
//Sofie

12. En bild som du inte vet varför du tog

 
//Sofie

 


I have found my happiness

Idag fyller Prince 14 år!
 
Kan förövrigt säga att vi gav oss ut på en barbacka tur med skritt, trav och lite galopp idag. Han skötte sig exemplariskt, fina Prince. :)
 
 
//Sofie

11.En tv serie du älskar

The vampire diaries!
 
Har kollat på många serier men Vampire Diaries är nog en av dom bästa. Det är många snygga killar med, even better ;)
 


 
//Sofie
 


 

10. En semester du kommer ihåg

Thailand

Saknar det.. värmen, vänliga thaineser,  en iskall cola en varm dag osv.

 

 
//Sofie
 
 

 


I'm fine, I'm just not happy.

Tjaa.
 
   I Måndags kollade jag återigen på Pearl Harbor, grät ihjäl. Tisdags red jag, lämnade in telefonen och kollade på Solsidan, idag solsidan och varit med syrran. Känner att jag behöver ha en paus från bloggen i några dagar bara, segt utan iphonen, så slänger upp dom tidsinställa.
Nu ska jag kolla på beautiful creatures, hej
 
kolla vad daddyy köpt 
 
//Sofie
 

SPEXFOTO

vi hade spexfoto idag! så himla kul och se alla, själv så var jag catwomen. det var dock lite tråkigt att vi fick reda på det en dag innan, men man hann inte direkt fixa fram något. därför var inte alla utklädda..lite tråkigt. men ni får lite kort på min klass!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

kissen

 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

9. Din favorit blogg

Haha, jag läser väl mest mina kompisars bloggar, men är det någon större blogg så så är det väl typ isabelles.nu eller något.
 
 
//Sofie

bakning

Efter fyra dagars ledighet, blir det tillbaks till skolan imorgon igen. jag kan inte fatta att det bara är en månad kvar tills vi slutar. känns som om det är en evighet kvar.
 
igår hade mamma en kompis över och de bakade macarons, cupcakes och cheesecake. jag tog lite bilder på dem så ni får se hur goda de var för de var lika goda som de såg ut ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

I'm in love

/ Sofie


girlz night out

kvällen bestod utav tjejsnack, dans och skratt, mycket skratt, haha! men jag låter bilderna tala för sig!
 
 
 
 
 
''bitch please, I'm fabulous''
..
 
 
 
 

 
 
-Fanny

Jag gråter bara i regnet

Halloojs.
 
Hade en kul kväll igår med brudarna, haha vi har alltid så jävla kul!!  Thanks babees!
Idag har det inte hänt mycket. Ensam hemma hela dagen, så skönt haha, men har bara suttit och kollat på film samt ridit Prince. Det gick super, lilla piggelinmannen.
Skola imorgon vilket jag inte ser fram emot, menmen, pusshej
 
gamla bilder
 
//Sofie

8. Dina bästavänner

Har redan haft världens längsta inlägg om det typ 30 gånger, så haha orkar inte skriva om det, men de flesta har redan läst det antar jag så ja.
 
förresten, hittade en bild på mig och fanny sen i typ 7:an tror jag det var? KOLLA VILKET LÅNGT HÅR JAG HADE :((((
 
//Sofie

Grattis dadyyy!

idag fyller min kära far år, hela 47 år! shit, snart gammal. nää kommer han aldig bli. inte i sinnet i alla fall ;) lite utav släkten är här och firar honom nu, men jag ska ju iväg och träffa tjejerna i klassen med så jag får tjata lite på Sandra nu och säga att vi ska åka! 
 
lilla pappa. 
 
 
-Fanny

Live life and don't give a fuck about bullshit.

Tjaa
 
Idag har jag bara chillat. Börjat fixa mig lite inför kvällen, blir massa mys med lite gott med mina fina flickor!!
Har kollat massa 90210 och lite film med syrran också.
Får min iphone klar imorgon. Känns som att livet går framåt.
Ha det bra, puss
 
 
//Sofie
 

7. En artist du gillar och varför

No words needed.
 
//Sofie

-

 
//Sofie

I'm not good but i'm better than i used to be.

Tjaaaa
 
Steg upp ganska tidigt idag och red Prince, och mamma red Curiosa. Gick lite med Baby Doll sen, åh mys.
Sen har jag luggit i sängen och kollat en massa film, haha.
Gick upp till mamma en sväng och så.
Ne, lam kväll, lam life, nu ska jag kolla på mer film, puss
 
Josh Hutcherson 
 
 
//Sofie
 

6. Din familj

Här har vi typ halva Kulltorp..
Haha, nej men har redan skrivit detta inlägget någon gång innan tror jag så får ta det lite kort.
 
Mamma och pappa sepererade när jag var liten, mamma träffade Tomas, och Pappa träffade Martina.
   Mamma och Tomas är gifta och de fick Moa och Linus. Pappa och Martina ska gifta sig faktiskt, och de fick Agnes.
   Robin är mitt enda helsyskon men vi står inte varandra alls nära, vi pratar knappast aldrig och om vi väl gör det bråkar vi väl typ.
 
Detta är min pappa i sin vardagliga stil. Hahaha eller inte
Pappa och Martina, denna bilden är några år gamla men haha har inte så mycket andra bilder på dom två tillsammans :)
 
Mamma och Tomas :)
 Töntigaste paret ever, typ beter sig som om dom vore typ -20 år, hahaha.
 
Jag, Moa och Linus :)
 
Jag och Agnes :)
 
Mina finisar!
 
//Sofie
 
 
 

kissekatten

lilla chipset har haft feber nu i några dagar, men idag var hon lite bättre tyckte jag. innan bara låg hon hela dagen, stackarn. :( idag var jag uppe tidigt och släppte ut hästarna med så jag har inte gort så mycket än så länge. ikväll är jag i alla fall med jonathan tror jag nog! 
 
 
såhär låg hon hela tiden. inte på sidan, haha :( 
 
-Fanny

regn

idag har det varit riktigt skönt att vara ledig. dock regnade det väldigt mycket så stallet blev inte förrän på eftermiddagen, men regnet höll sig borta sen. nu på kvällen var jag och tittade på fotbollen med Sofie. det är aldrig tyst mellan mig och den bruden alltså, haha. 
 
 
 
-Fanny

Don't let me fall

Hallojs.
 
Igår somnade jag efter skolan, sedan somnade jag innan 12, vaknade vid 10 idag, sen åt jag, sen somnade jag på förmiddagen, gick upp och åt, sen somnade jag på eftermiddagen igen, och fortfarande är jag trött. Sova är mitt liv typ. Jaja, gick ut och gick i typ 50 minuter så piggnade till efter det. :)
Sen stack jag och kollade på A-laget, seriöst, mina ögon kom fan 1000 gånger... Ååh snygga bilar med och allt. JAG DÖR. 
Nu ska jag mysa lite framför film och så! 
puss
 
Två filmer jag såg igår, båda var bra men den andra är defintivt grym! 
 
 
//Sofie
 

5. Någon du älskar

 
//Sofie

Fuck it

Bara så ni vet så har jag lämnat in iphonen nu så ni kan bara nå mig på imessage, för har samma till iphonen haha!
Antar att jag får lånetelefon men har inte den nu iaf eftersom det var inte jag som åkte till telia ehe
Hejdå / sofie


4. 3 låtar du aldrig tröttnar på

Apologize - One Republic
 
Snook - Mr Cool
 
Nice guys - Chester see och dom haha
 
 
//Sofie

jeansväst

jag fick äntligen igång min data efter mycket hårt arbete. efter jag hade varit i stallet följde jag med mamma till kick n boxen och fick ett rejält träningspass, så det kommer kännas imorgon... på tal om imorgon, så är det sista skoldagen för veckan, åh så skönt. dock en jobbdag för mig, men vad gör man inte för pengarna. ;)
 
såhär såg jag ut idag! körde på en jeansväst som jag inskaffade mig förra helgen.
 
..

..
 
 
-Fanny
 

3. 5 bra saker med dig

* Jag är en djurvän.
Okej, inte när det gäller insekter och sånna äckelheter men typ katter, hundar, hästar osv.
 
* Jag snusar eller röker inte!
 
* Är oftast väldigt lätt att prata med.
Överhuvudtaget, om allt typ haha.
 
* Jag behöver inte träna mycket för att komma i form.
Typ, tror jag..
 
 
* Jag äter mycket men går inte upp i vikt så mycket.. eeh..
 
fyfan vad svårt detta va.. haha
 
 
//Sofie
 
 
 
 

Krossat hjärta & krossad iphone

Hallojs.
 
Skoldagen var okej, älskar vädret.
Kom hem och åkte till stallet och myste med mina hästar lite. Åkte sedan hem och solade en stund, måste fan bli brun till skolavslutningen!! 
Förövrigt ska jag kolla på Texas chainsaw 3D, behöver kolla på lite film för att glömma mitt broken heart. Min iphone tappades idag och eh ah, hela jävla skärmen är krossad.. 
Äckelonsdag imorgon, jaja sista dagen sen är det långhelg
puss
 
bilder på mig och syrran igår på morgonen med en fungerade iphone..
 
sorryyy för dålig kvalite när det är bilder på mina heta boyskompisar men det är spricka precis vid kameran där fram så.......
 
//Sofie
 
 

I won't let you close enough to hurt me

Kom nyss hem från stallet, och har duschat och lite så.
Blev en liten barbacka tur på Prince, fotade Agnes och Lodis lite osv!
Grillat ikväll med, mhm. Glömde bort att jag hade en inlämning tills Onsdag så får göra det nu. puss!
 
Lite bilder :)
 
//Sofie

2. 5 dåliga saker med dig

* Kan oftast inte säga nej.  Även om jag vill säga nej så går det inte, känner mig så.. Ja, vet inte vad.

 

* Jag dömer lätt folk. ( något jag verkligen försöker bättra mig på. )

 

* Är extremt lat.
 
* Har lätt för att tröttna på saker.
 
* Jag visar aldrig vad jag känner, och sällan pratar jag om det.
Kan ju iofs vara bra och dåligt. Bra att visa sig stark för andra men kanske inte för sina närmsta vänner. Enda jag faktiskt pratar om sånt med är Laura, den enda jag säger nästintill allt till. :)
 
 
 
//Sofie
 
 

Chilllll

Slutade 12 idag, så sitter och väntar på mammas jobb. Långtråkigt men åker hem om en kvart och sen ska jag fan chilla.
Puss
/ Sofie


1. 10 sanningar om dig själv + en bild

* Jag kan faktiskt vara bättre i skolan.

Eller få bättre betyg och så, gör oftast bara inte mitt "bästa". Jag orkar inte, går typ så jag vet att jag får lite över E haha. 

-
* Drömmer fan hela tiden.
Varje morgon kommer jag ihåg vad jag drömt om. Det är faktiskt jobbigt, man blir så besviken när det är en bra dröm. :(
-
* Hatar mitt hår.
Så jävla kort och slitet. Kan inte sluta platta det heller haha.
-
* Jag har snett leende haha!
Om jag verkligen tänker på det så kan det bli lite rakt om man säger så, men annars är det snett. haha så fult
typ om man kollar här ser man att det är lite snett, hahaaaaa
-
* Jag har ALDRIG mensvärk.
untzuntz bitches ;)
-
* Jag sjunger så jääävla dåligt!!
sjunger i duschen bara då men alltså det räcker, hahaha.
-
* Saknar min Kiwi hela tiden.
Min älskade lilla katt.. :( 2 veckor hos pappa och jag vill dö typ.
 
-
* Är kär i Ian somerhalder och Paul Wesley.
På fullaste allvar. Sen att dom är som snyggast i Vampire Diaries är en annan sak. ;)
 
 
 -
* Jag ändrar mig såååhäär snabbt.
Ena stunden är jag as glad och typ hoppar runt och skriker, sen typ 15 minuter efter så kan jag sitta helt tyst på en bänk och bara deppa, haha!
-
* Har fan blivit nagelperfektionist. Eller vad det heter.
Ne men om jag nu har sparat som fan till långa naglar, så ska dom vara långa och fina!! ( för tillfället klippte jag av dom pga att jag bryter typ varenda nagel när jag rider eller tar hand om hästarna, men ändå... )
 
 
//Sofie

30 dagar

1. 10 sanningar om dig själv + en bild

2. 5 dåliga saker med dig

3. 5 bra saker med dig

4. 3 låtar du aldrig tröttnar på

5. Någon du älskar

6. Din familj

7. En artist du gillar och varför 

8. Dina bästavänner

9. Din favorit blogg

10. En semester du kommer ihåg

11. En tv serie du älskar

12. En bild som du inte vet varför du tog

13. En av de roligaste stunderna

14. En vän du har haft sedan första klass

15. Något du är beroende av

16. Ditt värsta minne

17. Vem skulle du vilja vara

18. Någon som alltid gör dig glad

19. Ditt favoritcitat

20. Hur sminkar du dig

21. Vad ska du göra innan du dör

22. Din favorit bild

23. 5 saker du inte kan leva utan

24. 5 saker du hatar

25. Något du gjort som du vill glömma

26. Din favoritstad

27. Favorit sommarbild

28. Smeknamn, varför

29. Någon du saknar

30. Någon/några/något du aldrig skulle kunna leva utan

-

Eftersom att bloggen är lite lam nu kör jag en sån 30 dagar för att hålla igång lite, haha looool.

Har gjort det innan men ah, skitsamma inte samma frågor tyyyyp

 
//Sofie

Let her go

Hallojs!
 
Igår var jag som sagt i Hillerstorp. Vi var först hos Alice, sen gick vi ut och träffade massa gött folk och avslutade kvällen hos Ebba. Hade feett kul, så tack alla! :*
 Idag har jag luggit i sängen hela dagen typ. Har packat lite och ska se The Fourth Kind, många säger att den är läskig så vi får väl se.
Ska till Pappa om några timmar och ah, det är typ min dag haha. Så skönt att bara gå tre dagar i skolan denna veckan!
puss på er!
 
 
//Sofie

Jobbar med syrran

Nu har jag och sandra jobbat klart! Vi har varit på pappas jobb och delat ut korv till kunderna. Solen har varit framme nästan hela tiden så det har varit riktigt skönt. Men nu snart får vi åka hem!


Family

När jag var nere i sonakull innan tog jag lite kort på Baby Dolls pappa med. 
Åh så fin han är. Napoleon tror jag det är han heter! :)
 
-
Två fina hästar och resultatet blir världens bästa. untz. Haha, ne men har aldrig träffat en sån ung häst som är så säker. 
 
Fina Baby Doll!
 
 
//Sofie
 

Du är nog den jag borde vara hos

Hallojs!
 
Igår red jag Prince, han stack lite men annars gick det jättebra! Busade massa med Baby Doll sen med, mystjejen. Kollade på film på kvällen och sen somnade jag ganska tidigt.
 Idag har jag inga direkt planer mer än Hillerstorp ikväll.  
puss på er!
 
hahahaha boberg alltså
Var nere och kollade på Mirandas föl med hon fått idag, så litet och sött!
 
//Sofie

valborg

haalllåååå! det var ett tag sen, yäpp. men jag jobbade i måndags och även igår och idag. i tisdags hann jag inte heller innan jag och sofie stack till hillerstorp för att fira valborg med våra vänner! det var riktigt kul och väldigt mysigt vid elden. vi grillade korv och hade det allmänt trevligt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

Every teardrop is a waterfall

Såg nyss klart på Pearl Harbor.
Ett ord, fyfan. Den var as bra och trots att den är 3 timmar kändes det som 1 typ! Väldigt bra men hemsk, och en av huvudrollerna var ju sååååå jävla snygg.
 Hade gärna velat säga slutet men haha då blir det ju inte roligt om någon ska se den, men vi kan ju säga att jag har fan aldrig gråtit såhär mycket i hela mitt liv. Grät typ på 1000 olika ställen  i filmen och slutet fan blev det amazonas floden, verkligen illipade och typ 20 minuter efter att filmen slutat med. Så ni vet sådär.
Se den, fyfan vad bra den var. Nu gråter jag igen. :( Nej, klarar inte av sånna här filmer egentligen men älskar fan dom.
wow, typ 50 meningar om en film. godnatt
 
give me those boys

//Sofie
 
 
 
 

I'm done trying

Tjaa!
 
Skolan var helt okej, sedan hem och fotade lite med mina småsyskon. Var även och red en lång runda på Prince, finner inga ord, helt jävla underbart. Äkta lycka. Gick lite med Baby doll, fick några nyp i handen men annars var hon duktig!
   Det har nog varit bra att ha varit borta från ridningen lite. Det är nu jag har börjat inse hur mycket jag egentligen har saknat det. Har varit lite depp eller hur man ska säga nu dom senaste veckorna, varken glad eller ledsen. Idag känner jag att livet är gött för tillfället. Mina hästar makes me fucking happy och i helgen ska jag umgås med mina vänner.
   Jaja, har plugg men det skiter jag fan i nu! Happy day idag, imorgon är det Fredag.
puss
 
mina fina vänner.
 

red in till mitt hus med, min pappa var och hälsade på så han fick ta lite bilder hehe
 

duktig häst som alltid står kvar i boxen
 
Lycka.
 
//Sofie

If it still hurts, you still care.

Hallojs!
 
Igår slutade jag tidigt, så himla skönt! Senare på kvällen åkte jag till Hillerstorp och spenderade kvällen/natten med mina fina kompisar. Sov över med tjejerna hos Silvia också. Inte bästa kvällen jag varit med om men den bästa på länge iallafall. :) Love u guuys!
Idag har jag inte gjort mycket, är ganska trött så får kolla på några filmer och sen sova. Jag orkar inte skola imorgon, fuck haha.
jaja puss
 
 
~ I admit it, I really like you, but it's not worth it anymore. ~
 
//Sofie
 

RSS 2.0