Julafton

Hej! 
 
Hoppas ni hade en bra julafton igår och fick massa julklappar. Jag fick bland annat träningskläder, Iphoneskal, pengar och jag får välja ut en ridhjälm. Mycket nöjd actually. Idag väntar dopp i grytan hos farmor och farfar såhär en dag efter julafton haha. 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

jullov & games of thrones

Hejhej
 
 
Det var ett tag sen nu, men vad hade ni förväntat er liksom?
Tomtebandy, tomtefest, mysig runda med småhästarna och game of thrones. Helt ok.
Det är jullov. Och snart julafton. Och snart nyårsafton. Äntligen.
 
 
- Sofie

Tomtefesten

I torsdags var jag och ett gäng i gisleparken där tomtefesten höll hus, vilket var jättekul! Vi var ett gäng hemma hos Sanna innan och det är där bilderna kommer ifrån.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

USA

 Detta var såklart standardfrukosten för mig, helt fabulouz.
 
 
Brooklyn bridge
 
 
 
 
 
 
 
 
Besökte China Town också och läste alla sidor i tidningen. :)
 
 
Området där World Trade Center stod innan terroristattacken
 
 
 
 
 
Skulle så jättegärna vilja besöka landet igen för att se deras julfirande! Får ta det nästa år ;)
 
-Fanny 

Julfirande i förtid

Igår var jag på lite julfirande, eftersom jag inte firar med denna sida på själva julafton. Julbord och jultomten var på plats och det var väldigt mysigt faktiskt, trots att det kändes lite tidigt att låtsas att det var julafton. 
 
Nu taggar jag sista veckan i skolan innan jag tar jullov! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

winter times

Lugn dag idag, har bara varit ute en sväng i snön med min syster. Tycker egentligen inte om vintern, men jag måste erkänna att det är ganska mysigt när den första snön faller. 
Tiden har gått så fort, snart jullov vilket är så himla skönt. Nu vill jag ha julafton, nyårsafton och även 19 oktober 2015, så att jag kan gadda sönder min kropp och åka vart jag vill. 
 
 
 
 
 
- Sofie

Mitt 2014 del 2

April
Mys med hästarna, 3-års jubileum med Prince, 2 roliga hestra fester, pizza med klassen och en kul kväll hos Amela. 
 
 
Maj
Grillmys med Nille, Amela och Rasse, övernattning hos alice, fest hos elins pojkvän anton (en väldigt händelserik fest ;)), italienarna kom och var här i en vecka, blev sjuk och en fotbollskväll hos Alice.
Juni
Min bror tog studenten, firade honom och sen var jag på Alex studentfest, sleepover hos betty, tatuerade mig, fick sommarlov, spelade fotboll, jobbade och hade en förjävla bra midsommar. 
 
- Sofie

time after time

Tjatja
 
I Fredags var vi några hos Elin, mys. Igår hade jag filmmaraton, såg bland annat the maze runner och fury, så sjukt bra var dom, 100/10. 
Nu ska åka och kolla när min syster ska dansa, puss
 
 
 
 
 
- Sofie

Pepparkaksbakning

Syrran är hemma över helgen så vi var hos farmor och farfar för att baka pepparkakor. Sedan åkte jag direkt till Gnosjö för att fota en dansuppvisning, vilket var kul! 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

Rudolf

 
 
 
- Sofie

Mitt 2014 del 1

Eftersom att jag bloggar så segt kan jag likaväl börja redan nu.
 
 
Januari
Vaknade upp hos Amela efter ett riktigt roligt nyårsfirande med härliga människor, trots att Myran fattades hade jag väldigt kul! Annars var jag mycket med mina kära vänner, myste med hästarna och var med Agnes.
 
Februari
Åkte skridskor med goingar, var i Isaberg med Elin och Selma, red Prince, hittade Myran i en soptunna, hejdå-fika till Anton som bytte skola och var på en grym hestra-fest med mina girls.
Mars
Åkte fyrhjuling, roliga kvällar med kompisar, 2-års jubileum med Curiosa, en riktigt rolig lagfest i Vällersten, (betty tyckte att den var extra rolig ;)), myspys med hästarna och en mysig middag på Jensens med klassen.
 
- Sofie

RSS 2.0