Året som gått del 3

 
September
skolan hade som sagt börjat och det blev både inspark på figy's och gkc's som var riktigt kul!! hjälpte till på ett bröllop, åt på bambu med mina tjejer, fick ett till kusin barn som fick namnet Ellen. köpte mig ett par hunterstövlar, tagit porträtt på syrran och mamma & pappa köpte med sig VS när de hade varit i Ungern. 
 
 
Oktober
Hösten kom och det syntes på löven. piggen fyllde 16 år och det firade vi med pizza. tvingade ut jonathan för att få lite foton, sofie hade en liten födelsedagsfest av något slag hos sig, träningen fortsatte, fick en ny byrå och 2 av kusinbarnen kom och fikade. 
 
 
 
November
I november låg bloggen väldigt stilla från min sida och likaså kameran. mycket p.g.a för att det bara regnade och blåste ute. men lite gjorde jag allt! jag blev brunett denna månaden tillsammans med piggen. alex fyllde hela 18 år så gick på maskeradfest där jag, sofie och Alice var svart änglar. kommer inte ihåg så mycket mer vad jag gjorde denna månaden faktiskt....
 
 
December
I december hände det betydligt mer! jag tröttnade väldigt snabbt på att vara brunett så fixade håret blont hos frisören, som dock blev alldelses för blont men det är bättre nu. följde med pappa till skogen och släppte hundarna. hade pokerkväll med my friändz, hade shoppingdag och bio-time med fina piggen. julgodis bakades och hade pepparkaksbakning med farmor som vanligt. snön som kom i början av december hade försvunnit tills julafton kom, som var mycket mysig och det nya året firades in tillsammans med ma love och några andra vänner. 

 
Ett mycket roligt år tycker jag med många roliga minnen. jag är verkligen inte besviken på detta året, men såklart hoppas man att detta året blir minst lika bra om inte bättre! 
 
-Fanny
 

Chipz

 
 
 
 
 
 
hon är så fotogenisk katten min.
 
-Fanny
 

muppen wb sångare

hejhopp! söndagen är förbi och jag ska strax gå och lägga mig. jag stannade över hos jonathan igårkväll för att kolla på honom när han sjöng idag i kyrkan. men kom hem runt halv 3 så då blev det en ridtur och för några timmar sedan kom jag hem från gymmet så det blev lite gjort idag trots veckans sista dag. 
 
 
 
-Fanny
 

Allt för min syster

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

hundvakt

har varit hundvakt med denna sötingen som ni ser på bilden sedan igår kväll och hon är så söte och så liten! hade även stallet idag så släppte ut hästarna och vid 10.30 var det ridlektion som gick bra! pollen är så duktig. 
 
 
 
-Fanny
 

True friendship never ends.

 
 
 
 
Tjaa!
 
Denna veckan har bestått av enbart plugg typ. Skönt att ha det gjort nu iallafall! 
Igår var jag i Hillerstorp, träffade Elin, Alice och boysen! Jag, Elin och Alice åt pizza också, så underbart.
   Idag är jag ensam hemma med Agnes, vi ska laga tacos ikväll och mysa framför film med lite gott. Tog lite bilder innan som kommer upp ikväll!
ha det bra, puss
 
- Sofie
 
 
 

Året som gått del 2

 
Maj
Maj erbjöd massa kul! det roligaste var lätt kryssningen i Stockholm med Denice där vi träffade 2 charmiga italienare, Claudio och Alessandro. vi hade spexfoto med klassen och jag var utklädd till catwoman. våren hade äntligen kommit. bakade macarons, firade pappa som fyllde år och valborg firades in med många kompisar utomhus där vi bland annat grillade och hade det allmänt trevligt.
 
 
Juni
Juni var nog en av de bästa månaderna på hela året som innehöll de bästa minnena, men även de sämsta minnena skulle jag nog vilja säga. det började med att min fina syster gick balen och tog studenten. innan jag avslutade min period på högstadiet, hade jag en fantastikt kul klassresa på liseberg och en sorglig klassfest dagen innan vi skulle få sommarlov, det blev många tårar där och min kära klass delades. men sommarlovet kom och det erbjöd många kvällar med tjejerna. mitt kusinbarn hälsade på och visade upp sin nya valp och jag blev islängd i sjön av Jonathan när vi badade och jag firade även midsommar med Jonathan i deras båt. 
 
 
Juli
Juli bestod mycket av jobb, men det var sommar och jag älskar livet då. jag kollade på ett stubbrace där crossar racade gärnet, badade mycket med kulltorpskillarna, höjdpunkten var såklart att jag fyllde 16 år och då befann jag mig på båten hos jonathan och firades där. inskaffade mig ett par nya ridbyxor och fick ridstövlarna i födelsedagspresent av mamma & pappa. följde med sofie när hon badade småpollarna och en kväll hade vi myskväll med alla onyttigheter som finns, umgicks med mina asians och  en dag på chappen med kompisarna fick också plats i månaden. 
 
 
Augusti
Efter att ha behövt lämna tillbaka min skolipad när jag tagit sommarlov, var jag tvungen att köpa mig en. hade 1 år med jonathan och umgicks flitigt med mina girlz. amerikanska pannkakor åts till frukost och dagen innan skolan började åkte jag och sofie till jönköping för att shoppa. skolan började och jag invigde gymnasiet! dessutom jobbade jag klart mina 6 veckor som jag jobbade under sommarlovet. 
 
-Fanny
 
 

Året som gått del 1

jag vet att det är i slutet av januari, men jag tänkte ändå lägga ut lite bilder från året som har gått. tycker det är väldigt skoj att se vad man har hittat på under året, finns alltid något man glömt men som ändå är ett betydelseväre minne! 
 
börjar med de första 4 månaderna så det inte blir alltför långt!
 
 
Januari
Började året med att få hem lilla kissemissen som vi döpte till Chips, då vår andra katt heter Godis. tvingade även upp syrran till stallet för att fota min fina polle. spenderade en kväll med två av mina favoritasiater och pappa köpte Justin Biebers andra parfym till mig som jag blev helt förälskad i. 
 
 
 
 Februari
jag tog rätt många självporträtt denna månad. Mitt kusinbarn följde med upp till stallet för att prova på att rida. jag åt en alldeles ensam alla-♥ dag frukost, eftersom Jonathan var borta och åkte skidor. hade en mysig pizzakväll med tjejerna och det var många kvällar med en tallrik lastat med frukt. 
 
 
 Mars

Utnyttjade den långa vintern genom att fotografera. åkte med familjen på en konsert med Takida. firade fina Selma som fyllde 16 år. började ha mitt naturliga hår allt mer och mer. djuren fick bli offer för fotograferingen och våfflor åts på våffeldagen. 
 
 
April

Våren började äntligen kika fram en aning. avslutade dagen innan påsklovet med en uppvisning i skolan som var mycket kul att kolla på. Chipset upptäckte att vatten även kommer ur kranen. systern fyllde 19 år och fick även bli modell för en dag. jag fick äran att följa med fotografen jag proade hos i 9:an till Göteborg Horse Show och släkten träffades för att skjuta lerduvor en dag.
 
-Fanny
 

+

 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

Studiebesök

Idag var vi ekonomer i klassen på studiebesök på Ellos och något tryckföretag i Borås! Det var inte speciellt kul men roligare än och vara i skolan! Det blev en sväng till donken så det vägde upp det hela! 
Nu ska jag försöka mig på historian som vi har prov på imorgon!

Jag tänkte ta med mig kameran men gjorde inte det, men ångrade mig så fort jag steg på bussen haha.


-Fanny

Say something i'm giving up on you

Tjaaaa
 
 
Rolig kväll i fredags med mina favorittjejer, sedan har allt bara bestått av filmer, serier och plugg. Hälsade även på hästarna idag och har gått lite, borde verkligen börja träna nu.. haha.
Imorgon är det skola, mindre kul.
Nu ska jag gå igenom lite gamla bilder, så sjukt ledsen fortfarande för att min förra dator crashade så att ALLA bilder på mig och brunte gick bort, men men.
puss 
 
Lite pics från idag och en för några veckor sen :)
 
 
 
 
- Sofie

baka

hade egentligen ridlektion vid kl 10 idag, men hon jag rider för fick migrän så det får bli nästa vecka! jag får se vad jag hittar på idag mer än att rida en sväng på pollen. på tal om ingenting så bakade mamma bullar igår som var riktigt goda. 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

lördag

äntligen lördag! dessvärre har jag legat i sängen hela förmiddagen och hatat att jag föddes som kvinna, men what to do. men börjar må lite bättre som tur är! ska träna med jonathan lite senare så får se vad jag hittar på tills dess!
 
ni får två bilder från min lunch igår efter skolan och ja, det var lika gott som det ser ut som!
 
 
 
 
-Fanny
 

with ma girlz

jag och Sofie åkte till Hillerstorp idag för att vara med våra girlz! vi hade mycket snack och mycket skratt, haha! lite tråkigt att vi var tvungna att åka hem strax innan 10 eftersom vi inte hade någon senare skjuts..vill också ha körkort.
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

kissekatten på vift

jag sitter just nu vid skrivbordet och pluggar, inte så kul faktiskt. jag har tillsammans med två andra en redovisning imorgon så har suttit en liten stund med det. gud vad jag hatar grupparbeten. hatar att inte får bestämma hur jag vill ha det exakt haha och det värsta är att om det går dåligt, skyller man enkelt på de man jobbade med, är man själv har man bara sig själv att vara besviken på, woop! 
 
Tog lite bilder på chipzät för någon dag sedan!
 
 
 
 
 
 
 
haha så ful bild, men ett allt för sött objekt!
 
 
-Fanny
 
 
 
 

Keep your head up princess, your tiara is falling.

Men tjaaa
 
Att säga att jag inte haft tid att blogga vore väl en lögn. Bortsett från skolan och plugget har jag bara varit hemma, kollat på serier och sovit bort de senaste dagarna. Ganska mycket i skolan nu, plus att snön har kommit, surt. Imorgon är det älskade fredag, ska till Hillerstorp och vara med mina favoriter!
 
Just nu saknar jag mycket. Jag saknar värme, sol, sommarlov, spela fotboll, mina skinny ben, min kondition och mitt långa hår osv. haha. 
puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

snön har kommit

ja, den efterlängtade snön har äntligen kommit! nej så är det verkligen inte, fy så hemskt. allt har fryst och marken är hård så ingen bra kombination för en hästägare inte. hur som helst tog jag lite kort på snön ifall den inte skulle ligga kvar imorgon, vilket den antagligen kommer ändå, men håller fortfarande tummarna...
 
 
 
 
 
-Fanny

+

 
 
 
 
 
 
 
 
tog lite bilder på hästarna i söndags.  nu har ju även lite snö kommit och det är ju lite mindre kul. särskilt att det är så kallt men vi får hoppas det mildar upp lite nu snart!
 
-Fanny
 

3-rätters

Sadra och hennes kompis gjorde 3-rätters middag till oss igår. riktigt gott var det! däremot eftersom jag inte är så förtjust i sörjor och grejer så den första bilden är på min förrätt och den andra på de andras, haha! 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

take a breath & be strong

Ååååh vad jag vill tatuera mig, så sjukt snygg så det finns inte.
Tung och navelpiercing hade inte varit fel heller.. 2die4.
 
Dock har inte mina föräldrar samma åsikter som mig.. men när jag är 18.. då. 
 
 
- Sofie

Close your eyes, clear your heart, let it go

Tjaaa
 
Det var ett tag sen nu. Inte så mycket som har hänt, skolan har börjat och det suger. Räknar redan ner dagarna till sommarlovet. Igår var jag iallafall med några av mina brudar, mys. Idag har jag pluggat och kollat på vampire diaries, vilket jag ska fortsätta med. 
ha det bra, puss
 
 
 
 
  
Kiwi 
 
- Sofie

Bambu

igårkväll åkte jag, familjen och Jonathan till bambu och shit vad gott det var. tur att jag fick en riskokare i julklapp, muhaha! nej, men har stallet idag så ska strax upp och rida min lilla polle och sen får vi se vad som händer. 
 
 
 
 
-Fanny
 

nya smycken

hejhopp!
 
lovet börjar gå mot sitt slut, tyvärr! jag har under några timmar nu försökt få ihop min svenskatext men det har inte gått något vidare, usch vad tråkigt det är. Vilket fall som helst så fick jag med mig de här tre halsbanden på bilderna i förrgår och även en kjol samt en tröja med. alltid kul med lite nytt! 
 
imorgon ska jag jobba och sedan väntar skolan igen. my gaaad
 
 
 
-Fanny
 

Bästa ♥

Idag var jag borta i Växjö och utanför Karlskrona hela dagen, stack sedan till hp. Träffade Selma, Amela, Elin och mina favoritpojkar! Hade sjukt kul. Love u ma friends  ♥
ha det bra, puss.
 
 
 ♥
 
- Sofie
 
 
 
 
 
 
 

I'd come for you

 
 
 
Klaroline 
 
Tjaaaa, 
Jag har inte gjort aå mycket nu det senaste. Varit i Värnamo idag, ska till Växjö imorgon, sedan träffa mina tjejer och förhoppningsvis killarna också! 
tog även fram plugget idag... Uschhhh, pallar verkligen inte plugget och skolan, vet inte hur jag ska överleva! 
men men, vi hörs väl! puss!
 
- Sofie

julbilder

dagen har bestått av jobb och det blir det imon med. skönt och jobba lite ändå efter ledigheten! men snart börjar skolan igen, woho! nej, lol, icke seriös. 
 
här kommer lite bilder från julafton som jag inte har visat!
 
 
 
 
 
 
 
lika som bär? no plzzz
 
 
-Fanny
 

NYÅR

hoppas ni hade ett bra nyår igår, det hade jag! jag och Jonathan åt god mat med Emma, Lisa, Davidsson och Oscar hos Davidsson. vi sex pratade, spelade spel och senare gick vi ut och tittade på fyrverkerierna tillsammans med andra people. de följde med oss senare så det var trevligt!
 
kändes däremot lite tråkigt att inte fira med min lilla piggen, men det var kul ändå! träffade henne och tjejerna en liten stund senare. (ni får även en bild på mig och henne som jag antagligen inte får lägga ut, haha!)
 
 
 
 
 
 
 
 
hur duktig som diskar? haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

nyårsafton

TJA
 
Hade det så grymt kul igår med underbara människor! Vi var först hos Amela, sen hos Nille, och sen hälsade vi på Davidsson och alla där, åååh, träffa och fira med alla vänner man inte träffat på länge. Sov hos Amela och vaknade upp med girlsen! Kunde inte haft det bättre!! 
 
enjoy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
Tack alla fina människor för ett bra slut på 2013 och en bra början på 2014!
puss
 
- Sofie
 
 
 

RSS 2.0