lovers on the sun

 
 
 
Varit i stallet, gått med Fanny, ätit kebabrulle, kollat på Greys anatomy, (8 säsonger på 2 veckor, bra jobbat) träffat brudarna, myst med syrran och ja. Typ det. Imorgon ska vi fira Sanna som fyllt 17, ska bli kul!
 
- Sofie

sailing

Hej! 
 
Jag har inte kunnat blogga då jag förra veckan var med Jonathan och seglade och i måndags kom våra kompisar från Norrland så de ha varit här hela veckan! 
 
Börjar med bilderna från seglarveckan så det bli ordning ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Grey's anatomy

Jag har gjort allt och ingenting. Var i Göteborg förra veckan och igår var jag hos Davidsson med några fler, sen har jag bara sovit, ätit och kollat på Greys' Anatomy typ hehe. Såg även Divergent som var as bra.
 
 
 
  
 
 
- Sofie

17 år

Idag är det ingen vanlig dag för det är min dag! Så taggad om ett år när jag får ta körkort! Lyxade hur som helst till det för mig med pannkaksfrukost som var supernajz. Ikväll kommer lite av släkten och firar mig!
 
 
 
-Fanny
 

something i need

De senaste dagarna har varit chill.
Willy, Benny och Manat sov hos mig häromdan, sen har jag bara chillat typ. Film, mat, sömn, ja, u name it hehe. Red en sväng idag och på Torsdag ska jag, Mamma och Moa till Göteborg. ha det bra, puss
 
 
  
  
 
- Sofie

life

Tjaaa!
 
Jag älskar sommarlov. Nu de senaste dagarna har jag bara chillat, har bland annat badat med Fanny, Macke, Adam och Anton, sovit, kollat på massa filmer och så vidare. 
 
Kollar just nu på 10 things i hate about you, grym film! Älskar att både Joseph gordon levitt och heath ledger är med, mina favoriter sen dom var med  i batman! Dom var så sjukt lika också. Helt kär anyway 
 
 
  
 
Så sjukt lika så det är fan sjukt!
 
- Sofie

Semester!

Hejhej! 
Fyra veckor färdigjobbade och nu tar jag två veckors ledighet, sen de tre sista spenderar jag på jobbet med. 

Nu sitter jag däremot i bilen på väg till Göteborg för att spendera en vecka på segelbåten tillsammans med någon rand0m kille. 

Två bilder sedan förra året.-Fanny

my day

 
Film, solat, ridit för första gången på sjukt länge och ja. jag älskar sommar
 
 
 
 
 
- Sofie

fotos de la fiesta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

success

Tja!
 
 
Nu tills skolan börjar ska jag bara äta, sova och kolla på serier typ. Det gör mig faktiskt överlycklig.
 
Igår hyrde vi tjejer en lokal och hade fest där! Det var mycket blandat folk och jag hade sjukt kul! Sov sen hos alice och idag städade vi där och lite så. 
 
 
 
 
 
- Sofie

Fiesta con los amigos

Hej! 
Igår hade jag och tjejerna fixat festligheter och det blev en riktigt rolig kväll! Älskar mina brudz och friändz.

Tyvärr har jag inte hunnit fixa bilderna så några mobilbilder får duga så länge. De andra får ni nog imorgon om det inte kommer upp något annat. 


-Fanny

a little party never killed nobody

Denna veckan har jag jobbat, träffat mina kusiner från Dalarna, kollat en massa serier, varit i hillerstorp och firat min bror som fyller 10 år idag.
   Imorgon är det sista dagen på dagis, riktigt skönt med sommarlov men kommer nog ändå sakna det lite, vissa ungar är så sjukt goa och härliga. Är så sjukt glad att det varit dåligt väder dessa 3 veckor när jag jobbat, annars hade jag verkligen haft ångest över att ha missat det fina vädret. #egome
 
  
 
 
- Sofie

RSS 2.0