-Fanny

äntligen fredag

Tjaaa
 
Har jobbat hela veckan, spelat fotboll och sen passat min lillasyster. Kollar massa serier som vanligt och kollar i timmar på tumblr på Dylan O'brien. Ikväll ska jag mysa med massa gott framför film, ha det bra
 
 
 
 
 
The love of my life, Stiles aka dylan o'brien 
 
- Sofie

Fotboll

Slutade jobbet vid halv 2 idag, hur skönt? Ikväll ska jag kolla på när Jonathan spelar konsert och imorgon åker jag till Göteborg med honom, så sjukt skönt med helg!
 
Här kommer för övrigt bilderna sedan tisdags då klasslaget spelade, dock förlust mde 2-1 men de spelade på bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

MIDSOMMAR

Här kommer bilderna från i fredags! Jag hade skitkul med alla som var där och vi tjejer träffades tidigare för att tacos innan de andra kom. Vi körde också irländsk julafton, leken där man snurrar runt en planka, vilket gjorde att alla trillade typ, haha! Hur som helst var det en himlans kul kväll! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

precis som du vill

Tjaa!
 
Igår firade vi som sagt midsommar hos Fanny, hade så himla kul! Har mått sjukt dåligt idag men nu börjar det bli bättre. Skulle egentligen till hillerstorp ikväll men är helt slut så det får bli sängen och film. Ha det bra, puss!
 
 
 
 
- Sofie

Midsommar

Igår firade jag midsommar med tjejerna och ett annat gäng människor hemma hos mig! Det var riktigt roligt och resten av bilderna får ni senare när jag gått igenom dem. :)
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Hopptävling

Första jobbveckan avklarad och nu är det långhelg! I tisdags följde jag med Ellen i stallet för att kolla på hennes första hopptävling med unghästen Stella, vilket gick superbra! Felfri i båda rundorna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

kvällsmat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

summertime sadness

 
 
 
 
Bara imorgon på dagis sen har jag jobbat min första vecka, skönt. Var även på fotboll igår, sen har jag bara nördat Revenge. Längtar tills Fredag för jag ska ha den bästa midsommaren någonsin med mina bästa. Ha det bra, puss
 
- Sofie

Slå mig hårt i ansiktet

 
- Sofie

Sommarlovskvällen

Igår var egentligen dagen vi slutade skolan i, men jag gick på Hillerstorps istället då de har en mycket roligare avslutning och alla var jätteduktiga! Åkte till Jönköping efteråt för att inhandla lite till hästen på Charlies. 
 
På kvällen följde Jonathan med till Götarps catering där de serverade grillbuffé och dessutom var min kusin på plats för att underhålla med sitt sjungande. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

in the summertime

Sommarloooov!
 
Så sjukt skönt, 9 veckors ledigt. Big love. Kommer sakna en hel del faktiskt, vi har så sjukt kul i vår klass och har kommit väldigt nära några som jag faktiskt inte trodde. Har fått många bra minnen och fler ska det bli! Har även hållt kontakten med mina brudar och en hel del boys som inte tog gkc också, vilket är sjukt nice!
 
Jaja, annars har denna veckan har varit chill, paddling, film, mys med klassen, har börjat kolla på Revenge och ja, tatuerat mig hehe. Är sjukt nöjd faktiskt! Nu ska jag jobba i tre veckor på dagis, sen ska jag göra vad jag gör bäst - chilla lide. hehe
 
ha det bra, puss!
 
min snygga vän amela fyller också 17 idag, så grattis till henne! här får ni lite random bilder sen året
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
- Sofie

SOMMARLOV

och dääär tog jag sommarlov! Så himla härligt! Dagen bestod enbart av fika och happy faces hela dagen. Filip i klassen tog med sin sockervaddsmaskin, så det var värsta cirkusen idag. (haha) Vi gjorde absolut ingenting på lektionerna, men nu taggar jag sommarlov!
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
damn dat boy Carl is cute
 
 
 
-Fanny
 

valpar

Min fasters hund fick ju valpar för 2 månader sedan nu och har varit nere där ett antal gånger och haft kameran med mig så nu äntligen ska jag visa hur otroligt söta de är! Vill ta med mig alla hem. Dock var de så sjukt svårt att fota eftersom de sprang runt non-stop och sprang de inte runt låg de precis vid benen på en...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jag har en omgång till från när de är yngre som kommer upp någon dag!
 
-Fanny
 

nygaddad

Följde med piggen innan när hon skulle tatuera sig, aldrig att jag missar det liksom! Men det gick förvånandsvärt bra tycker jag och tatueringen passar in på Sofie superbra. Nu planerar hon redan till nästa gång. ;) 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

new in

 
Så sjukt förbannat nöjd! Nu planerar jag redan nästa besök ;)
 
- Sofie

life's good

Denna veckan kommer bli bra, bara chill i skolan och sen sommarlov.
Ska även tatuera mig på tisdag, fan vad jag har tjatat och längtat och äntligen bokade mamma en tid. Så sjuuuuukt nice!! 
 
 
 
- Sofie

STUDENTEN 2014

Jag var ju och kollade på utspringandet i torsdags när alla 3:or tog den efterlängtade studenten! Jag och tjejerna i klassen diskuterar redan vad vi ska göra när vi springer ut om 2 år, haha så taggade!
 
Grattis till lilla Alex med som var the asian vi firade på kvällen, som var riktigt rolig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

Girls

Igår var vi ett gäng tjejer som var hos Betty där vi bland annat åt tacos och hade det mysigt! Studenten var även igår så vi grattade Alex en liten stund! Vi spenderade sedan natten hos Betty, vilket var väldigt kul! Frukosten bestod av smoothie och nutellamackor, helt okej. Får vi göra om tjejer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

say something i'm giving up on you

Tjaaa
 
Long time no see, vet knappt vad jag har gjort det senaste. Varit med kompisar, kollat balen, skolan, pluggat. Ja, något sånt.
Igår tog min bror studenten, så vi firade honom och sen drog jag vidare till Betty där Alice, Fanny och Elin var. Vi chillade lite och sedan drog vi vidare till en annan studentfest. Vi sov över hos Betty och hade det mys!
 
Sommarlov om en vecka, helt sjukt vad tiden har gått snabbt och vad skönt det ska bli. Ha det bra, puss
 
 
 
 
 
- Sofie

BALEN 2014

Igår var det balen och de var sååå fina! Är så taggad tills jag får ha på mig långklänning, fixa håret och ta på mig 15 cm klack för att sedan vandra nedför gatan där alla tittar på hur fin man är, ååh! 
 
Jag, Sofie, Elin och Betty var ansvariga för att spärra av området och det gick inte så bra för oss men vi fixade det till slut, haha! 
 
Bästa Johan och finaste Matilda var värdpar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så himla avis är jag! åh längtar.
 
-Fanny

chipz

 
 
 
-Fanny
 

B&W

 
 
 
-Fanny
 
 

Norge

Som jag sa i veckan så åkte jag till Oslo i onsdags för att hälsa på systern min som har flyttat dit! Hade aldrig varit i Norge innan så det var kul att se. Vi åkte hem på fredagen så det blev en kort vistelse och Sandra får jag inte se förrän min födelsedag den 18 juli, så det är lite surt. :( 
 
Här är lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

RSS 2.0