våfflor

Söndag igen, veckorna går hur fort som helst nu! Hur som helst så träffade jag två nykomlingar, nämligen mina tvilling-kusinbarn som är två veckor gamla och hur små som helst. Vi åt våfflor med så det var pricken över i:et! 
 
Imorgon har jag matteprov så jag hoppas pluggningen ska synas när jag får tillbaka det, men man vet aldrig!
 
 
 
-Fanny
 
 

happiness

Jag älskar vädret och jag älskar helg.
 
Bara tagit det lugnt denna helgen, varit ute i solen och ja. Mitt humör påverkas så sjukt mycket av vädret, blir helt depp när det regnar och jätteglad när det är fint väder.
Inte mycket plugg alls nu, så nice. Denna veckan kommer bli bra. Sitter förövrigt och har kollat på Welcome to Sweden och ska kolla på Ballar av stål, hahaha, love it.
ha det bra, puss
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från idag
 
- Sofie
 

härliga helg

Och så har lördagen gått förbi, med härligt väder dessutom! Började dagen med en ridlektion med pollen som bara blir duktigare och duktigare! Kvällen däremot har inte erbjudit något speciellt, men det är skönt med lugna kvällar ibland det med.
 
Igårkväll var däremot inte en så rolig kväll. Jag sprang runt och letade efter ena hunden i samhället. Hon blir alltid helt knäpp när hon löper, men fy vad arg jag var. Åkte sedan runt med bilen i över en timme och när vi till slut såg henne, springer hon ifrån mig...sprang som en tränad ninja och fick till slut tag i henne, shit så arg. 
 
Men nog om det, haha, Sandra fick stå modell för mig idag och här är bilderna! Ibland är hon lite söt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

Jensens med klassen

hej!
 
Som Sofie i sitt tidigare inlägg sa så var vår klass på Jensens idag för att äta lite. Det var väldigt trevligt och mysigt faktiskt att spendera tid med klassen, är hur nöjd som helst med den! Men imorgon är det fredag, dessvärre blir det jobb för min del, men vi får se vad kvällen erbjuder!
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

jönköping

Tjaaa!
 
Haft en as bra dag idag! eller ja, tills man kom hem till lafamilia destroys humöret, men men
   Jaja, idag var det UF-mässa i Jönköping! Jag och min klass var inte där alls länge, utan istället gick vi och åt på Jensens och var på McDonalds och lite så! Asnice, älskar verkligen min klass! Bästaa!
 
Nu ska jag plugga lite och sedan nörda 90210!
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

all of me

tjaa
 
Skola skola skola, jag börjar tröttna. Men snart är det påsklov och då blir allt lite bättre.
Nu sitter jag här och gråter, teen wolf börjar inte förrän juni igen, 2 av mina favoriter dog och ja, sad liksom. Men min älskling (dylan o'brien) är med i i the maze runners i september, längtar!!
Var ute och sprang en runda, nu ska jag kolla 90210 och lite annat. puss!
 
Min syster och Adam fyllde år idag med, så grattis till dom!
 
åh, kollar på denna bilden och vill färga om mig till mörkare brun igen. i oktober har jag förhoppningsvis längre och finare hår och då så!!
 
 
- Sofie

med muppen

hejhej! 
 
Söndag igen och jag måste säga att till skillnad från många så tycker jag om söndagar! Man är ju trots allt ledig. Nej men jag kom precis hem från Jonathan efter att ha firat hans kusiner som fyllde år i veckan och eftersom inte kameran var med får ni stå ut med dessa fina bilder, tagna för ett tag sen, haha. 
 
 
 
 
-Fanny
 

Happiness

Hejhej!
 
Chill vecka, helt okej iallafall. Varit hemma lite så det har varit chill.
Idag var vi tjejer och firade bästa Selma som fyllt år i veckan! stack ut och träffade lite andra också, trevligt.
Får se vad som händer imon, nu ska jag kolla 90210 och sen sova.
puss
 
Förlåt Selma för denna bilden, men kände att alla behövde få känna av din swag. <3
 
hahahaha, troligtvis den fulaste bilden någonsin, men mitt hjärta bjuder på denna!
 
 
- Sofie

Grattis Selma!

Tjatja!
 
Har precis läst ut boken på engelskan som ska vara utläst tills imorgon. Läsa måste nog vara en av de tråkigaste sakerna att göra. Men innan dess var jag en stund med nån rand0m kille, så det vägde ju upp det hela! 
 
Idag fyller även ma friänd Selma åt, grattis till henne!! Hoppas du fick en superdag! Bilden är sedan insparken från i början av gymnasiet. 
 
 
 
-Fanny
 

grym helg

Hejhej!
 
Hmm, min vecka? Plugg, 90210, sprungit, hemma från skolan i torsdags och ja, typ det.
Igår drog jag på fest med fanny, elin, betty, amanda, wilma och jennifer! Det var en hockeylagfest, hade låga förväntningar men det var så jävla kul!
 
Idag har jag varit på picknick med syrran, hälsat på hästarna och nu sitter jag här med en iskall coca cola och ska kolla på 90210.
grym helg iallafall! ha det bra, puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
var även hos hästarna en sväng idag, ofixad och grejer så solbrillorna fick bli min räddning! 
 
 
 
 
 
- Sofie

Söndag

Igår blev det till slut att vi åkte på lite festligheter som blev en lyckad kväll, var skitroligt!  
Jag kom precis hem nu från att ha slingat håret så ni får kanske lite bilder på det sen, ser så mycket bättre ut nu + att syrran inte längre kan kalla mig ljushuvud, så det är ju alltid positivt. 



-Fanny

lång vecka

hejhej! 
 
Dåligt med bloggande denna veckan, men har haft lite mer plugg i veckan så tiden har inte räckt till. Men äntligen fredag eller vad säger ni? :D Det har varit en lugn kväll för min del men imorgon kanske det blir lite festligheter, vi får se! Jag är i alla fall glad att det är helg så man får lite ledigt!
 
jag bjuder på en sötisbild på mitt urgulliga kusinbarn
 
 
-Fanny
 

vårlig helg

Denna helgen har varit helt fantastisk gällande vädret! Solen har lyst hela tiden och jag kunde inte tänka mig något bättre ridväder.
Idag har jag varit en snabb sväng i Jönköping för att inskaffa det sista till rummet som jag snart tänker visa er hur det blev, men vill ha allt klart först! Nu sitter jag dessvärre med massa plugg som inte alls är kul men det är standarden på en söndagskväll, right? 
 
Igår grillade släkten korv i det fina vädret och det är där bilderna är från! :)
 
 
 
 
 
-Fanny
 

it's getting better all the time

Hejsan!
 
igår skulle skulle jag och några till egentligen på fest, men den blev inställd så jag passade min syster istället. pizza och massa gott framför melodifestivalen, mys!
   Sen kom Elin, Hilda och Emma till mig helt spontant typ vid halv elva, haha! Vi snackade massa och sen gick vi och träffade Anton, Adam, Filip, Johan och min bror(haha). Längesen jag träffade alla dom, så det var nice! Jaja, sen stack alla och jag var kvar med johan, anton och filip en stund efter. Sen gick vi hem och jag kom hem runt 2 inatt! Såå nice var det iallafall!
 
idag har jag spelat lite fotboll med lillebror, kollar även om 90210 så nördar det lite. Ska flytta till pappa idag och sen måste jag verkligen plugga.. blä.
aja, ha de bra, puss
 
 
 
 
 
 
- Sofie

Counting days

Hejhej!
 
Tro det eller ej, men idag var jag ute och sprang. inte lite heller, 6-7 km! eller ja, jag sprang kanske 2km och gick resten. men ändå, tanken som räknas. ;)
   Halvt mycket plugg nu, allt kommer typ nästa vecka.. Sjukt jobbigt! I helgen blir det troligtvis fest, kanske rida med mamma och hennes kompis. ( troligtvis på en helt ny häst, kan bli spännande. )
 
Räknar även ner dagarna till sommaren och hösten. Sommarlov älskar alla, sedan åker jag troligtvis till Italien med skolan, inget bestämt datum ännu men i början på september, får hoppas att det inte krockar med Turkiet! Sen fyller jag 17 och ja. awesome.
 
 
- Sofie

Tisdag

Idag är det tisdag och jag kom hem från jobbet för en liten stund. Har kollat igenom lite inför samhällsprovet vi har på fredag och måste även räkna lite matte, så tråkigt att plugga, men förhoppningsvis lönar sig pluggandet när man får tillbaka resultaten! 
 
Lite smidigt för mig att fota rådjur då jag är omringad av tre åkrar som de tycker väldigt mycket om, därför bjuder jag på en lite mindre fin bock + hans girl som inte ville bli fotad.
 
 
 
-Fanny
 

2 år

Idag har vi haft den här lilla bruden i 2 år!
Sjukt vad tiden går fort, och hur mycket hon utvecklats sen hon kom hit. 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

Helgen

Hejhej! 

Idag har jag haft studiedag och kan meddela att det var mycket skönt! Har bland annat räjsat fyrhjuling med Sofie idag, vilket var skitkul! 

Bilderna nedan kommer från min instagram, fannysimonsson97 och den svartvita är från i fredags där jag spenderade kvällen med favorittjejerna, den andra bilden är från i lördags när Jonathan lagade mat åt oss (haha jag lagar då ingen mat) och den översta är från idag med Sofie! 


-Fanny


studiedag

Idag var vi ute med alla hästarna, jag gick med småtjejerna. 
Myspys, gick bra. nu ska jag öppna en kall cola och nörda serier. Så sjukt otroligt skönt med studiedag idag.
puss
 
 
 
 
Dylan O'brien, the love of my life
 
- Sofie

tips på bra serier

Eftersom att vi alla vet att mitt liv går ut på serier kan jag tipsa om några bra.
Allra bäst är teen wolf och vampire diaries iallafall, ett MÅSTE att se.
 
 
- Sofie

I don't fucking live to please you.

Mysig dag i hillerstorp idag med mina vänner.
Äntligen helg nu och studiedag på måndag. 
bilder från igår och idag, puss
 
 
 
 
 
- Sofie

RSS 2.0