morsdag

Igår var det ju morsdag så mamma fick ett paket på morgonen och sedan fortsatte vi ner till farmor där hon bjöd på tårta. Kollade även på min fasters valpar så bilder på dem kommer! De är ju som sötast nu. 
 
Idag däremot var det studiedag för min del, hur skönt som helst! Ännu bättre att man är ledig torsdag och fredag med. Då ska jag förövrigt upp till Norge för att hälsa på min kära syster, ska bli kul! 
 
 
 
 
-Fanny
 

i like us better when we're wasted

Tjaaa
 
Seg. Som vanligt. Är helt frisk nu iallafall, har haft massa i skolan och så. Ikväll var vi några hos Alice och kollade på fotboll, najz. 
annars har jag väl inte gjort något. sovit, ätit, kollat på film,  dreglat över dylan osv. vi hörs. puss
 
 
the love of my live.
 
- Sofie
 

Grattis ma love ♥

Idag fyller ma love 17 år, grattis ♥ Om två månader är det min tur! 
 
Igår blev jag officiellt klar med alla nationella prov, därav kan ni förstå min lycka. Annars idag vet jag inte riktigt vad som ska hända under dagen idag, försöka komma ifatt med alla mina bilder jag inte hunnit gå igenom. 
 
bild sedan i vintras
 
-Fanny

15

Idag fyller Prince 15 år, nästan gammal snart ju!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

there's a silent storm inside me

Hallluu
 
Kort sagt är jag fortfarande sjuk, och det suger. 
Varit sjuk hela veckan, så har bara kollat på film och serier. Hälsat på hästarna några gånger med, mys.
Jaja, har inget att skriva alls egentligen så ni får lite old but gold bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

dag 5

Nu kommer bilderna från sista dagen då vi spenderade dagen i Göteborg där det blev shopping! Dock var det den kvällen jag fick feber. Mådde inte så bra under halva dagen, men trots det var det ändå väldigt roligt! 
 
För övrigt så hade jag nationella i engelska, läs-och hörförståelse hela förmiddagen idag, men pappa körde hem mig efteråt, men känner mig mycket bättre, så nu taggar jag om för imorgon då jag har spanska-nationella.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

dag 4

Denna tisdag har jag spenderat i min säng. Jag fick tillbaka febern, men nu är jag feberfri! Väldigt irriterande när den pendlar fram och tillbaka och tyvärr måste jag pallra mig till skolan imorgon för ett nationella prov som känns väldigt jobbigt, men vad gör man inte för den kära skolan. 
 
Dag fyra gick vi på store mosse och det var kanske inte det roligaste, men ändå helt okej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

dag 3

Under dag tre var vi i Isaberg och klättrade på deras banor, vilket var jättekul! Tyvärr regnade det väldigt mycket men alla verkade ha förvånandsvärt kul ändå! :) Vi avslutade dagen med att grilla korv och bananer med choklad i, mums!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

drogar te och halstabletter

Jag har under hela dagen hinkat i mig te och tagit halstablett efter halstablett. Jag har ingen feber längre men jag kan inte prata och jag hostar varannen sekund. Tyvärr har jag nationella prov i spanska imorgon, så till skolan måste jag gå till ändå. Hoppas det går bra på provet ändå.
 
 
 
-Fanny
 

dag 2

Dessa bilder är från tisdagen då vi anordnade ett litet party för våra italienare, dansa kan de i alla fall! Det var hur som helst väldigt roligt tills en av italienarna skar sig själv och var tvungen att åka till akuten, därav förstördes stämningen en aning, men tills dess var det superkul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

Italienutbyte

Hejsan!
 
Som Sofie sa så har vi haft utbytesstudenter från Italien denna veckan. Det har varit riktigt roligt och vi har gjort mycket tillsammans under veckan som jag kommer att visa er med olika bildinlägg. Tyvärr så blev ungefär halva klassen sjuk igår med feber och ont i halsen, inklusiv mig själv. Men idag har febern gått ner, men har aldrig varit såhär hes! 
 
Jag börjar med att visa bilder från första kvällen när vi var hos Sanna och grillade, vilket var supermysigt! Tjejen bredvid Sofie är min italienare som bodde hos mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

the less you care, the happier you will be

Tjaaa
 
Kommer typ inte ihåg vad jag har gjort det senaste.
Men hmm, förra helgen var det fest i gnosjö, sov hos alice och på lördagen chillade jag bara.
   I måndags kom min italienare som har bott hos mig denna veckan. Vi har gjort väldigt mycket så orkar inte säga allt, men vi har haft askul iallafall!
Igår var vi i Göteborg, blev lite shopping och så. Dock blev jag sjuk och är sjuk idag med. 38.6 graders feber, hosta, ont i halsen, huvudvärk och ja, u name it. 
Ikväll ska jag chilla framför film, ska även kolla på eurovision song contest osv. 
ha det bra, puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

fotboll

Långledigheten har börjat och än så länge har jag inte gjort någonting men det ska strax ändras, ska snart till stallet och rida pollen i det blåsiga vädret. Imorgon väntar däremot jobb men kvällen bjuder kanske på lite tid med kompisar, men vi får se!
 
För någon vecka sedan kollade jag och Sofie på fotbollen och här är några bilder från det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

RSS 2.0