kidz

Hellooo!
 
Igår var en del av släkten här för att säga hejdå till min syster som om några dagar åker till Malta i 9 månader för att vara au pair hos en familj. Alla kusinbarnen var här också och sprang runt och runt och runt och runtttttttt. Blev trött fort, men de är ändå söta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Picknick

Tjo!
 
I fredags var jag och tjejerna på picknick och sa byebye till Elin som stack till Turkiet igår, no jelly. Efteråt åkte jag och piggen till Adam där vi lekte med våra kp-killar. Tagga skola om 2 dagar. 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

heaven

Tja!
 
Jag har inte dött, även om man kan tro det! Sommarlovet går mot sitt slut vilket är tråkigt, men det är mitt allra sista gymnasieår så det ska nog funka.
   Har inte gjort så mycket, jobbat både på jobbet och brännan, varit med min lilla pojke och träffat lite kompisar. Var i Tyskland också en sväng. puss
 
  
    
 
 
 
 
- Sofie

Ledig

Hejsan!

Det var några veckor sedan nu men för er som inte vet har jag tagit körkort!!! Äntligen! Annars har jag varit på 18-års kalas för ma friend sannish med tjejerna, fått mitt körkort, fått hjälp med ridningen av mitt cute kusinbarn och sett min syster, utklädd till en mexican, sjunga på chaparrals funshow.

Denna veckan är jag i alla fall ledig, jobbade min sista dag i fredags. Rätt skönt att vara ledig en vecka innan skolan börjar faktiskt! 


-Fanny

RSS 2.0