Napoleon

Fanny var snäll och fotade mig och Napoleon häromdan, så kan bjuda på lite bilder. Min fina lilla kille <3
 
 
 

 
 
 
- Sofie

hakuna ma vodka

Tjaaa
 
Igår var jag och grillade hos Amela med tjejerna och sen stack vi till Adam, go kväll. Nästa helg ska vi till Liseberg så jag ber för bra väder.
För övrigt har jag fullt upp med pluggandet (eller, jag har väldigt mycket plugg och jag borde plugga men allt jag gör är att kolla på the vampire diaries)
 
 
 
 
- Sofie

the vampire diaries

 
 
 
 
 
 
 
 
 
För er som inte kollat på Vampire Diaries borde verkligen ge det en chans. 
Denna helgen bestod av bambu med tre små fjollor och plugg. Långhelg som kommer bestå av bland annat ännu mer plugg, stallet och grillning med ett par brudar.
 
- Sofie

s o r r y

Hej!
 
Det var inte igår inte. Skulle ljuga om jag sa att jag inte hunnit blogga, men det har helt enkelt bara inte blivit så. 
   Tyvärr har jag inte något direkt nytt att komma med. Det har varit en del festligheter, klassen var i Stockholm, jag har varit i stallet och ja, så roligt är mitt liv just nu typ. 
 
Snart är det sommarlov iallafall, otroligt skönt med tanke på hur skoltrött jag är. Jag vill ha varma sommardagar och jag ska bli brun så in i helvete i sommar. (hoppas jag). Sen ska jag spendera nätterna gråtandes när allllaaa är 18 och tar körkort och är ute på krogen och tatuerar sig och gör vad fan dom vill, förutom jag. När jag skaffar barn ska jag iallafall se till att dom fyller år tidigt på året...
 
  
 
 
 
- Sofie

RSS 2.0