smoothie

idag har jag hunnit med att ridit, gymmat och druckit den goda smoothien som ni ser på bilderna. ikväll ska jag som sagt träffa tjejerna! har inte sett de sen helgen innan vi började skolan så det blir jättekul! men nu ska jag smått börja fixa mig, hoppas ni får en bra kväll!
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

yazzi

 
 
 
..
 
med dessa bilder säger jag godnatt! imorgon får man sova. 
 
-Fanny
 
 

fredagsmys

fredag var det ja! inte för att det har hänt något särskilt ikväll, ätit tacos med mamma och pappa och just nu tittar jag på once upon a time och har lite alonetime, haha. ska även träffa tjejerna imorgon och då blir det tacos igen, haha men tacos tröttnar man aldrig på!
 
 
 
 
 
-Fanny
 

A drop in the ocean

Det borde fan vara olagligt att plugga på en fredag.
Skolan var chill idag. Sen stack jag upp till mamma då jag ska bo här över helgen. Har kollat klart på alla once upon a time avsnitten som är ute, och nu ska jag väl börja kolla lite på greys anatomy igen tills resten kommer ut. Har även pluggat och måste plugga lite till.. Usch.
 
Jaja, har Kiwi för mig själv,  och jag ska ju faktiskt se Titanic ( för 100:e gången ) ikväll, så får väl nöja mig med det. ;)
 
  
  
 
//Sofie
 
 
  
 
 
 

chipzet

tänk att imorgon är det fredag!? veckan har gått sjukt snabbt, har bara visslat förbi. har inte så mycket att säga om dagen, utan ni får lite bilder på lilla chipzet från idag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

It's okay not to be okay

 
 
 
 
 
Idag stannade jag hemma från skolan. Mådde inte alls bra på morgonen men det börjar bli bättre nu. Nackdelen att vara hemma är att man missar mycket.. Jag har iallafall bara kollat på once upon a time och lite filmer. Så himla skönt med Fredag imorgon.
hoppas ni har haft en bättre dag än mig, puss!
 
- Sofie

Teen Wolf

 
 
 
 
Helt ärligt? Jag är helt förälskad i Teen Wolf, tvillingarna och dylan o'brien.
Heltstört förälskad, och jag måste vänta tills januari. JANUARI. Ska börja kolla om Teen wolf nu, igen.
Förövrigt har det varit en skitdag idag. 2 dagar till i skolan, sen kan jag äntligen andas ut.
 
- Sofie

träningskläder

har kikat runt på lite olika sidor och kollat på träningskläder. tycker det är så himla kul att köpa nya träningskläder. träningen blir så mycket roligare och man ser dessutom tusen gånger proffsigare ut med. ;) jag har i alla fall väldigt svårt att inte bara köpa allt som finns på dessa bilder. 
 
 
 
-Fanny
 
 

Love

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite gamla favoriter på mina finingar.
Måste verkligen fota snart, lite fina bilder i klänning och så.
 
//Sofie
 

Spräckt iphone

Jag har sån jävla otur.
  Skolan var helt okej idag, efter skolan så tappade jag självklart min iphone så den gick sönder ännu mer.
Får lämna in den så fort som möjligt så ni kan ju nå mig på facebook eller något.
 
Jaja, Prince gjorde mig glad idag. Han har haft en period nu att sparka bakut när han inte får galoppera, och sparkar bakut i början på galoppen för att han är så glad för att får galoppera. Idag tog han en sån lugn, fin samlad galopp ( dock utan lov, men låter honom det när han tar galopp om det är fin väg ).
   Gick dock utav fan den sista galoppen, men ändå, tog galopp varje gång! Finaste, älskade Prince.
 
Vad gör man när man är en deppig tjej utan mobil då? Jo, man äter sombrero, dricker cola och kollar på once upon a time. Imorgon har jag sovmorgon och slutar tidigt. gött.
puss
 
    
 
//Sofie
 

+

kom på hur sjukt längesen det var jag tog porträtt? men idag kände jag för det och här är dem!
 
..
..
..
..
..
 
-Fanny
 
 

Wake up

Tjaaaaaa
 
Idag hade vi programdag i skolan. Skönt att slippa lektionerna men direkt kul var det väl inte.. Sjukt varmt och så, haha tur att Betty var med mig i samma grupp, hade dött annars!!
 Direkt när jag kom hem åkte jag till Värnamo, usch usch, shoppade i lördags med, inte bra!! Pengarna bara flyger iväg. :( Åt på max med, åååååh i'm loving it.
Imorgon är det Tisdag, äntligen kommer hovslagaren och jag ska troligen rida. Är hur trött som helst så ska sova tidigt.
godnatt! 
 
 
 
Ni får en gammal bild i repris, heuheu
 
//Sofie
 
 

en annorlunda dag

som jag sa igår så skulle det inte vara någon vanlig skoldag idag, utan vi fick lite föreläsningar på förmiddagen som förresten var helt meningslösa och sedan på eftermiddagen gick vi i olika grupper på olika stationer. varmt som bara den var det med, men det är ändå skönt att veta att sommaren inte är över än.
 
just nu sitter jag och mumsar på lite frukt till Once upon a time och har ingen brådska av att lägga mig, då jag har sovmorgon imorgon, skönt. 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

happiness

Gårdagen i Jönköping med Fanny var skitkul.
  Finns inga ord för hur omogna vi är ibland, gränsen till 8-åringar.. Haha, men kul hade vi! Fick med mig lite hem iallafall. Idag har jag flyttat till pappa, ridit med mamma och kollat på once upon a time;- som jag förövrigt nördar sönder för tillfället.
Imorgon är det ny vecka och skola, det ser jag inte alls fram emot men det är bara att bita ihop. 
ha det bra, puss!
 
  
 
 
 
 
//Sofie
 

once upon a time

 
 
kom precis hem från att ha övningskört lite såhär på kvällskvisten och nu sitter jag och tittar på once upon a time. imorgon väntar ännu en vecka, men just imorgon är det ingen vanlig dag utan då är det en så kallad ''programdag''. vet inte riktigt vad vi ska göra men det märker vi! hoppas alla haft en bra vecka, för det har jag!
 
-Fanny

snart gymmet

kom hem från stallet runt 1 och nu snart ska jag till gymmet. har även hällt i mig drycken ni ser på bilden. köpte ju de 4 olika sorterna som fanns för att bara prova men den här och colan var riktigt goda, de andra var faktiskt inget märkvärdigt. men jag rekommenderar colan och lime/citronen. :)
 
 
 
-Fanny
 

dagen

dagen i jönköping blev riktigt lyckad och väldigt skrattfylld. shopping blev det med men jag är riktig nöjd med allt som jag köpte faktiskt. sofie och jag har alltid så kul tillsammans och är så fruktansvärt omogna när det bara är vi två, haha...behöver nog inte säga så mycket mer om det utan det håller jag nog för mig själv haha. (så skriver säkert sofie exakt vad vi gjrode bara för det haha. )
 
 
 
 
 
ascoolt omklädningsrum på Monki!
 
..
 
bild från förra året från exakt samma stället, haha. 
                                                                         
                                                                   |
                                                                   |
                                                                   v
 
 

 
-Fanny

Filmer & Serier

För ett tag sen fick jag tips om att ge film/serie tips  så kan ta det nu.
 Har verkligen sett sjukt många filmer, men här har ni några filmer som verkligen är skitbra och alla är sevärda. Lite olika genrer, men ganska många romantik, sånna man gråter till, action m.m. Finns det uppföljare så är dom alltid också asbra oftast. ;)
 
 
Dom enda som jag skriver om är isåfall Titanic och Pearl Harbor, mina absoluta filmer.
 Detta är verkligen sevärda filmer, dom krossar verkligen mitt hjärta inifrån och ut. Har sett de typ 10 gånger och störtlipar varje gång.  Dom är 3 timmar långa typ men det känns verkligen inte, det är så värt det för att dom är så himla bra, trots att det slutar i tårar. Dom är ju självklart inte bara sorgliga utan roliga och så med, men ja.. Alltå se dom bara!! Kan lova att ni inte blir besvikna.
 
 
 
Serier;
 
  
  
  
 
//Sofie

Awkward

Alltid lika pinsamt... hahaha

//Sofie


pannkakor

och så var det fredag! och kom hem redan vid halv 2, så härligt. syrran hade gjort pannkakor med så det sa jag inte nej till, mmmm! ikväll händer nog ingenting tror jag, då jag och Sofie ska till jönköping imorgon. kommer ihåg förra året när vi åkte dit en dag innan skolan började och Sofie lyckades försova sig haha...men vi hann med bussen ändå och dagen blev riktigt lyckad trots allt! 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

I would never let you go

Äntligen Fredag, så himla skönt. 
Skoldagen var helt okej. Slutade vid 1 så kom hem tidigt. Dock somnade jag så har sovit tills nu, haha.. Det är så himla dumt för jag blir verkligen skitsur när jag vaknar sen.
   Jaja, ikväll blir det film och once upon a time. Ska försöka hinna rida Prince en runda med. Blir att sova tidigt då jag och Fanny drar till Jönköping tidigt imorgon, blir käk och massa shopping. ;)
 
Får hoppas att jag inte försover mig så vi missar  den ena bussen denna gången, hahaha ;)
 
 
 
 
  
  
 
hahahahaha, är helt kär i sånt
 
//Sofie
 

Girlz

Imorgon är det Fredag, älskart.
 Ganska chill dag idag, slutade vid två. Ska kanske rida eller kolla på syrrans match idag, får se. Nu ska jag iallafall nörda once upon a time, det är så himla bra!
Såhär kul hade jag, Elin och Selma när vi väntade på bussen.. Hahaha, jag bjuder!
 
  
  
    
 
//Sofie
 
 

min fina

och så har ännu en dag gått! imorgon är det torsdag- alltså bara en dag från fredag och då är det helg! så härligt! dagens aktiviteter har varit en ridtur och för bara en liten stund sen åkte Jonathan hem. vi hade ju även 1 år i måndags. så fin är han 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

smile

Halloojs.
 
Nu när jag börjat skolan så är jag astrött. Igår somnade jag vid 8, sov 11 ½ timme inatt, haha helt dötrött. Jaja, gymnasiet är helt okej ändå, är faktiskt jättenöjd med vårat schema. Idag gick vi inte ens 5 timmar liksom! 
  Idag efter skolan red jag Prince och sen tog jag ut Baby doll.
Nu ska jag sätta mig och kolla pretty little liars sen once upon a time som jag har börjat kolla på.
 
   Kan förövrigt säga att mitt hjärta är helt krossat. Teen wolf börjar inte sända fler avsnitt förrens i Januari, JANUARI?!?!? Jag dör, hur ska jag klara detta? * tårar i ögonen *. Förresten, visste att mina älsklingar skulle bli goda, hade den där känslan ;)
jaja pusshej
 
 
 
 
 
hahahaha, älskart sånna här.
 
 
//Sofie
 
 
 

in school

hejhej! nu sitter jag och Sofie i skolan och har precis haft engelska. nu väntar sista lektionen som är historia sedan vid 14.20 slutar vi och vi har sådan tur att min syster kan hämta oss! så skönt. men jag hämtade ju ut min dator igår eftersom jag glömde lappen i måndags haha. men nu kommer jag säkert kunna blogga lite mer när jag har en fungerande dator. 
 
 
 
-Fanny
 

Near to you

Första dagen på gymnasiet avklarat dårå.
   Usch, kan inte förklara med ord hur hemskt det var att stiga upp idag på morgonen, så sjukt trött. Jaja, går ju samhäll på gkc, det var ganska lamt idag men det blir väl bara bättre. ;)
 Jaja, vi fick ju även en data idag vilket är najs. Ska mysa lite med familjen ikväll sen ska jag sova tidigt eftersom att jag är så trött. 
men jaja, ha det bra, puss!
 
Eftersom att jag inte har några bilder på denna datorn får ni en gammal på mig och lilltjejen!
 
//Sofie
 

sista dagen har gått

och där gick det sommarlovet.....herregud så fort det har gått! men jag är ändå nöjd med den och allt jag har gjort. imorgon börjar skolan igen och inte nog med det, det är ny skola, nytt folk och nya möjligheter! jag ser ändå fram emot det, ska bli kul att göra något nytt och inte gå tillbaka till Hillerstorp igen. men kommer sakna alla där väldigt mycket. 
 
hoppas att klassen blir bra i alla fall och har sett schemat och det är helt okej. jag och Sofie har nästan likadant, så det är ju skönt. vi får se helt enkelt! 
 
<---
 
hoppas att jag fortfarande kan hinna med alla de sakerna jag vill utan att det ska bli något sånt här, haha! 
 
 
-Fanny
 
 

My heart will go on

2 dagar kvar av sommarlov. 
Blä, det är så sjukt tråkigt och jag vill inte gå upp tidigt igen, haha.
Jaja, idag har jag inte gjort ett skit, ska till Hillerstorp ikväll bara och träffa mina favoriter! :) 
 
Jaja, tankarna snurrar hit och dit. Mamma vill sälja någon häst och det lutar väl isåfall mot Curiosa.
   Det är så himla tråkigt och det gör så ont, tycker om henne så mycket.. Tanken var ju att det skulle vara Moas häst, men hon är knappast och rider henne och både jag och mamma är ju egentligen förstora.. Hon är ju så snäll och rolig att rida, och hon har gjort sånna framsteg sen hon kom hit, lilla tjejen.. 
 
 
  
 
//Sofie
 

del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

inskaffad Ipad

min dator ville inte starta igår kväll, därför ni fick mobilinlägget, men jag tar min gårdag nu istället! igår efter jobbet åkte jag och mamma till värnamo där jag äntligen köpte mig en Ipad! har ju bara lånat syrrans hela tiden så nu kan hon få ha den för sig själv. det blev även en ny väska som är lite större så jag kan få med lite mer än bara kameran ;) jag var även tvungen att prova de dryckerna ''Celsius'' som de riktiga träningsproffsen dricker och en fotobok som jag ska sätta in bilder i. 
 
''Anonym'' som ville att vi skulle göra ett inlägg om -första dagen i skolan- outfit så ska jag försöka fixa det i helgen om jag hinner, men lovar ingenting!! haha, ni märker om det kommer upp eller inte. 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

Sista dagen på jobbet

Idag hade jag min sista jobbdag för denna sommaren! 6 jobbade veckor på 9 veckor. Inte så mycket sommarlov men lite extra pengar har man ju nu i alla fall. Har även cyklat 60 mil på de veckorna till jobbet, haha herregud.

Nej men här sitter jag, en fredagskväll med min kissekatt, nutella, jordgubbar och teen wolf. Hur mycket bättre kan det bli?




And i break down as you walk away

Meen tjaaaa.
 
I onsdags jobbade jag och på kvällen var jag i hp, hade en rolig kväll med vänner. Sov över hos silvia med, kebabrulle till frukost. 
  Jaja, red även igår och det gick inte alls bra. Idag jobbade jag och sen har jag umgåtts med syskonen.
Har  även kollat på the purge och evil dead. Blev superbesviken alltså, inte alls så läskiga..
 
 
Och du anonyma som skrev kommentaren om outfiten - först, tack så mycket! Jag har verkligen (tyvärr) ingen känsla för kläder eller shopping,  men Fanny är expart på det så kan tjata på henne att hon gör ettt inlägg om det ;)
pusspuss
 
  
såhär såg det ut igår när min häst ville springa men inte fick det :(
 
  
  
  
 
//Sofie

You had me at hello

Regn suger. 
Jaja, vad har hänt dessa dagar? Hillerstorp, stallet, värnamo, film osv. Lärt mig att dricka kaffe också, duktig tjej här va! Nästan iallafall..
  Imorgon är det Hillerstorp, sova där och kanske jobb imorgon också. Måste verkligen vända tillbaks dygnet nu.. 
 
Förresten, du som frågade om vi inte kunde lägga upp bilder från skolavslutningen samt matchen mot lärarna så är det fanny som har bilderna så det är upp till henne! :)
pussspusss
 
       
 
  
 
återigen.. fyyyy vilket långt hår jag hade :'(
 
//Sofie

6 sanningar

* Jag är väldigt rastlös av mig.
 
 
 
* Hatar att vara instängd och små utrymmen.
 
* Jag är helt överkär i tacos, kommer aldrig att tröttna på det.
 
* Tar fortfarande bort kanterna på vissa av mackorna.
Hej f7.. Haha, nej men vissa är ju så äckliga. Jag gör ju bara det hemma, men ändå haha.
 
 
* Min absoluta favoritfilm är Titanic.
Världens finaste film. Stört gråter varje gång jag ser den, och Leonardo dicaprio är så sjukt snygg i denna filmen.
  
 
* Jag drömmer hela tiden, helt orealistiska sjuka drömmar oftast som har något med filmer/serier att göra. Oftast är mina drömmar fyllda av rädsla, ångest och panik.
Vet inte hur många gånger jag slängt mig framför tåg, hoppat nerför ett berg  osv för att "dö" i drömmen för att jag ska sluta känna något. Det äckliga är ju att man faktiskt känner riktiga känslor i drömmarna, vilket gör att rädsla följer ju med dig när du vaknar. Kan knappt ge er ett exempel för de flesta drömmar är så himla sjuka.. Brukar vakna upp i ren panik,  ungefär 4/5 drömmar så är det så.   
 
    Inatt drömde jag glatt iallafall, alex pettyfer var min pojkvän och var urgullig. tror fan jag log i sömnen, så himla besviken var jag när jag vaknade. :(
 
  
 
  
Bjuder på bilden på mig och Kiwi alltså..
 
//Sofie

+

tänkte lägga upp lite bilder från igår, så här kommer dem. för övrigt har jag ridit idag och även övningskört lite. imorgon väntar ännu en vecka till med jobb och även den sista veckan på sommarlovet. börjar nästan lipa. men nu blir det gymmet en sväng!
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Kvällen

Den här lördagskvällen spenderades i Hillerstorp där jag och Sofie träffade våra girlz och våra boyz. Så kul att träffa alla när man knappt har sett en enda under hela sommaren. Kommer verkligen sakna alla!

Ni kanske får några bilder ifrån kameran imorgon men just nu får ni nöja er med några Iphonebilder (igen, haha)



Veckan som gått

Hejhopp, har jag varit duktig, nopp! Haha nej men har faktiskt helt ärligt talat inte haft någon tid att sitta vid datan förrän nu idag senare på kvällen. Tycker det är så tråkigt att blogga utan några fräscha bilder men nu fick jag ta Iphonen, annars skulle det inte bli förrän imorgon.

Nu i veckan har jag jobbat, ridit, gymmat, gått kurs och till och med fått upp Jonathan till stallet(!!) ja ni läste rätt, insane.

Här är mina 4 senaste Instagrambilder, ni får gärna följa mig för bättre uppdatering ;) ~ FannySimonsson97


Utan dina andetag

Det var några dagar sen nu, men ingenting har hänt typ.
Jag har kollat serier, filmer, varit med min syster och ridit.
 
Idag red jag med Fanny, hon på sunny och jag på curiosa.
   Kom dock en kärring och skällde på oss och sa att vi inte fick rida där. Haha, hon bara " var glad att det var mig ni mötte." Fanny bara, " nej, jag är inte alls glad faktiskt." Hahaha, ägd blev hon flera gånger iallafall. Vi har ju allemansrätten på vår sida så.
 
Jaja, nu ska jag kolla på scary movie 5 och the purge. puss!
 
  
  
 
//Sofie
 
 
 
 

What's the point?

Igår gjorde jag inte så mycket, bakade muffins och red Curiosa.
 Min dag startade så bra, men självklart förstörs den av min bror. Orkar inte förklara allt men ja, jag spenderar hellre mitt liv i en jävla isoleringscell i fängelset.
 
 Jaja, idag ska jag och Fanny gå på sån övningskörningskurs.
  Får ju inte börja övningsköra förrens om typ 3 månader, men får ju gå kursen nu så. Frågan är hur det ska gå bara? Än så länge har jag ju lyckats köra in en cross i en gräsklippare och en traktor i väggen..
 
Laura kommer på söndag också! Har inte träffat henne på två år så det är skitkul! 
puss
 
  
 
 
  
 
//Sofie

Wildfire

..Och hejdå Grey's anatomy.
Nej, jag byter serier hela tiden så nu blev det Wildfire. Och jag säger bara.. Ryan Sypek är min framtida man. helt äckligt sjukt snygg är han i wildfire. Eric winter med. dööööör verkligen
 
    
  
 
 
så jävla kär. VARFÖR är det så äckliga många snygga killar som man aldrig i hela livet kommer få träffa ens? dö sofie, dö livet
 
//Sofie
 
 

Sweet miss blue

 
Gladare än på länge.
Igår sov jag hos mamma, spelade lite spel, kollade film och några av våra släktingar kom. Mamma och dom hade även varit i gränna så har fått massa polkagrisar, äckligt gott!
  Idag har jag mest slappat, nu på kvällen red jag både Prince och Curiosa barbacka. Blev lite trav och galopp på båda och det gick så bra så!
 Världens bästa hästar har jag. Nu ska jag beställa ett sånt eget designat iphoneskal med egna bilder, puss
 
  
 
  
 
 
  
 
//Sofie
 

friends

igår var jag i Hillerstorp som Sofie sa med alla kompisar jag inte har träffat på hela sommaren känns det som! så roligt att träffa alla. Alex kom även en sväng med och hans kompis. längesen jag träffade honom med! allt var jättebra. 
 
ikväll ska jag antagligen titta på när jonathan spelar i jönköping och nu snart ska jag upp och titta till pollen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
kan inte sluta skratta åt den här bilden haha!
 
 
 
 
 
träffade på de här tjejerna/killen med igår, härligt härligt.
 
 
-Fanny
 

Vill hellre vara fri

Jag älskaaaaar sommarlov.
Red Prince häromdan, gick med Baby doll och igår åkte jag till Hillerstorp med Fanny. 
 Träffade först "mina tjejer", tacosmys och massa snack! Senare stack vi ut och träffade lite andra! Har inte träffat de flesta på över en månad, så hade saknat många och det var kul att träffa dom. :)
Jaja, idag blir det väl stallet och film, är ensam hemma så ska bara slappa.
puss
 
  
 
 
//Sofie

RSS 2.0