vi tjejer

nu har jag precis gjort mig iordning för att åka till Jonathan och gå på 40-års fest. blir säkert jättebra. imorgon väntar inget jobb heller så allt är prima ballerina! 
 
bilderna nedanför är sedan igår. jag börjar visa dem och går bakåt i veckorna eftersom jag har så många som jag inte fixat ännu, haha åh...det kommer bilder från i fredags med när jag var med Alex och Johan. vågar inte säga när, haha. 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

Girls night out

Kom hem från hillerstorp för en liten stund sen efter att ha varit med 4 tjejer. Mycket skratt och mycket skit har vi snackat med, precis som det ska vara. ;)

Jag har för övrigt tagit sommarlov nu med! 4 veckor ledigt nu, sedan väntas det 3 veckor jobb till.


Live, laugh, love.

Hallojs!
 
Igår red jag Curiosa, gick super! Lodis försökte hoppa över boxdörren hela tiden och Prince slet sig ute och sprang iväg. Vet inte vad som tog åt dom, menmen! 
   Idag har jag och mamma byggt där ute. Efter det stack jag till Hillerstorp och hade en riktigt, riktigt jävla kul kväll med Fanny, Amela, Elin och Alice! Längesen jag hade så roligt. Träffade några boys efteråt också!  Good day.
 Har kollat klart på one tree hill nu, så tror jag ska börja kolla på Lost eller något.
nu ska jag snart sova, puss!
 
 
//Sofie
 
 

Lång dag

Hallå! Inte uppdaterat på några dagar nu men jag har faktiskt jobbat denna och förra veckan. Sedan har jag inte heller fått igång min dator knappt och jag hatar att mobilblogga, eftersom jag då måste lägga upp dåliga bilder men jag får ta det nu då!

Efter jag kom hem idag, städa jag och dady. Pollen motionerades därefter och innan jag skulle duscha och sova, smet givetvis en utav hundarna när jag var ute med dem. Tog inte så länge innan Sofie ringde och frågade om jag saknade min hund, haha. Så det slutade med att jag stod en stund och pratade med henne så nu ligger jag äntligen i sängen!

Imorgon är det fredag och sista jobbardagen, sedan sommarlov! Har ledigt i 4 veckor, sedan jobb de 3 sista.


I’m not giving up, I’m just starting over.

 
 
Nobody can take away your pain, so don't let anyone take away your happiness.
 
//Sofie
 

Ranch Horse Classic

Hallojs!
 
Inatt drömde jag om Daniel Sharman, det var inte fel kan jag tala om. ;) Bara så att ni vet sådär.
   Jag och Moa drog ner till Chappen för att kolla på hästtävlingarna på eftermiddagen, och köpte med oss varsin kebabrulle hem. Åt en hel, usch, nu SKA jag börja träna och äta nyttigare.
 Jaja, annars hälsade jag på hästarna och spelade lite fotboll med Linus innan. Nu ska jag försöka tvinga mig ut och springa. 
puss
 
lite bilder från framridningen. Fick inte alls bra kort just vid tävlingarna, dom har ju staket osv.
Hästen nedanför fick vara med på flest bilder. Extremt snygg var den.
 
//Sofie
 
 
 
 
 

Like I gave you my heart but you wanted my soul

Hallojs.
 
Idag har jag faktiskt kommit ut ur huset. Åkte ner till stallet och släppte hästarna där de ska gå ett tag nu. Stackars Prince får gå själv då han behöver bra bete, motsatsen till resten.
  Såg perfect sense igår, udda men bra. Nu ska jag ha "Fast and furious" marathon, i rätt ordning när det gäller handlingen.
  Imorgon ska vi åka och köpa brädor till mitt tak utanför. Typ som en altan på ett tak.. Hmm. Aja ska bi najs när det är färdigt, kan ligga där och sola och massa.
puss
 
 
//Sofie
 
 

6 sanningar

 
* Jag är nog lite bonde ändå.
Älskade att praoa på Ingelstad! Kände mig så hemma ;)
 
 
 
* Jag vet inte hur man startar en tvättmaskin.
 
 
* Vill göra mycket tateringar och några till piercingar.
Tycker det är jättesnyggt, får dock inte för mamma och pappa ännu.
 
 
 
* Jag kan inte busvissla.
 
 
 
* Jag kan åka vattenskidor.
 
 
* Saknar mitt mörkbruna hår!
Så fort sommarlovet är slut så ska jag färga det igen. SAKNAR MITT LÅNGA HÅR OCKSÅ.
 
Från i somras. Inte så slitet då och ändå lite långt... Nu, slitet som fan och kort. inte bra.
 
 
//Sofie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The kindest hearts, have felt the most pain.

Hallojs.
 
Jag har egentligen ingenting att skriva. Jag vaknar upp sent på dagen, lägger mig i sängen, sätter på one tree hill och ligger där tills jag ska sova. Bortsett om jag ska äta och så då.  Har varken ork eller lust till att gå upp och göra någonting annat.
 Jaja, för omväxlingens skull kände jag för skräck ikväll, The haunting in connecticut 2, 1:an var läskig så hoppas att denna är bra. Har köpt lite cola och chips med så. :)
pusss
 
Förresten, trodde inte att jag hade några bilder sen i Fredags, men hittade 2 som inte var suddiga eller ansiktet 2 cm ifrån typ ;)
Ser ju vem som var fotografen iallafall, haha!
 
 
The worst regret we can have in life,
is not for the wrong things we did.
 It is for the thousands of right things,
we did for the wrong people.
 
//Sofie
 

På väg hem

Nu är vi på väg hem! Det ska bli mer än skönt att komma hem och få sova i min egna säng, men jag har haft det riktigt bra och roligt med Jonathan och resten av hans familj. Bättre än vad jag räknat med faktiskt ;)

Vi sitter i alla fall och tittar på filmen Ego just nu för att fördriva tiden. En dryg timme, sedan är vi nog hemma!


In love

 
Världen måste fan dra ner på snygga killar, blir förvirrad när det finns så många :'. Skoja, ska inte klaga. 
 
//Sofie
 
 
 
 

It was a mistake, all of it.

 
 
//Sofie
 
 
 
 

I hear you breathing in

Hallojs!
 
Igår var det lite kompisar här hemma hos mig! Det var kul och så! Vissa sov över med, så har knappt sovit inatt. Jaja, när det var städat och alla åkt hem så kollade jag på one tree hill och somnade på soffan i några timmar, helt sjukt vad trött jag är.
 Åkte fyrhjuling ner till stallet, och sen ännu mer one tree hill. Har snart sett klart det nu, inte bra..
jaja är på sämst humör nu, puss
 
eftersom jag inte tog några bilder igår alls får ni några gamla randombilder.
tuffa tjejer alltså
 
//Sofie
 
 

Midsommar

Vet inte om jag har sagt det (??) men jag är ju med Jonathan och firar midsommar med dem. Vi är på deras segelbåt och har det bra. Åkte igår och det är ascoolt faktiskt. Trängs i hyttar gör vi med, haha. Nej men midsommar idag ju! Dock började det regna vid typ halv 4 här. Inte lite heller, men igår var det jättefint så klagar inte!

Får hoppas ni har det bra hemma och inte förrän söndag kommer jag hem så uppdateringen kommer antagligen inte vara på topp men man vet aldrig ;)


3 år.

Eftersom att jag inte har så mycket att blogga om, så fick jag förslaget att blogga om mina 3 år på Hillerstorpsskolan, lite minnen och sånt under dessa 3 år.
 
Okej.. Mina 3 år.
 
Började hillertorpsskolan som en osäker tjej. Ny skola, ny klass, nya vänner. 
   Att gå genom niornas korridor var det värsta, vågade knappt kolla upp. Höll lite avstånd från de jag inte kände, men det rullade på. 
Lärde känna fler och kom väldigt nära en hel del.. Men att prata framför klassen, om det så bara var att läsa en rad ur en bok var hemskt. Darrig röst och en lagom generad Sofie. 
 Var sådär olyckligt kär mestadels av det året, men sånt händer ju. ;) 
 I början av sjuan hade jag även en foderhäst, Brunte. Men i slutet av sjuan fick jag min alldeles egna häst, Prince. Då var han bara en häst, nu kan jag inte se ett liv utan honom. ♥ En del av min kommer alltid att sakna Brunte, men livet går vidare.
 
 
I slutet av sjuan fick vi reda på att klassen skulle delas i tre klasser pga av att vi var för stökiga. Det var väldigt tråkigt, men höll ihop med "gänget" hela den sommaren. 
 
 
 
Började åttan och det rullade på med den nya klassen. Hade inte tyckt om Amela, Elin, Alice och Selma innan, vet egentligen inte varför? Men det släppte efter några veckor och vi blev bra vänner efter några månader. Blev även bra vän med Boberg och Adam då. I åttan var jag fortfarande ganska blyg men det släppte mer och mer! Gick runt i killtröjor eller stora t-shirts, eller så hade jag på mig koftor hela tiden. Tog även konfirmation med härliga bredarydsbor!!    
 
 
Sommaren till nian var väl då jag förändrades lite.
 
Innan denna sommaren, så var jag väldigt off mot alkohol och sånt. Blev lite sur om mina närmsta kompisar höll på med sånt. Men ja, jag jobbade på Hc hela sommaren och då kom jag med på att alkohol kunde vara kul, vilket gjorde vissa förvånade. Tappade kontakten med typ alla mina vänner den sommaren med, tror knappt jag träffade dom en gång. Stort misstag av mig.
   Men hade en riktigt kul sommar iallafall med Kimman, Pernilla, Emilie och lite andra personer!
 
 
 
När skolan väl börjat så blev det lite annorlunda också. Var lite mer bitchybitchy, sprang runt och skrek och ja. Började bråka riktigt mycket med mamma, och slutade rida. Hade därför lite sådär komplikationer med mina vänner som tyckte att jag hade förändrats men just då så vet jag faktiskt inte vad jag tänkte - om jag ens tänkte.
 
 
Lite random minnen under nian:
 
Hade faktiskt 2 fester hemma hos mig. Fyfan, bästa stunderna i mitt liv. Ett söndrigt toalettlock säger nog hur den ena festen var! ;) Mina föräldrar var dock lagom glada på mig.
 
Antons fest. Behöver nog inte säga så mycket mer då typ alla vet om det! Mitt minne är ju svart från den kvällen men har ju fått höra det mesta. ;)
 
Alla andra fester med, eller andra härliga stunder med mina vänner. Awesome.
 
Alla underbara cp stunder med mina vänner. Åh.
 
Jaja, sen nu det sista halvåret av nian har jag väl gått tillbaka till "old me". Är mycket lugnare, tar inte lika stor plats längre och försöker bli en bättre person. Har börjat rida igen och bråkar inte med mamma längre.
 
Så ja, jag kan erkänna att jag har förändrats, men jag står för det! Bästa åren i mitt liv iallafall, tack alla personer.
 
Träffade även the love of my love - Martin Knutsson.  ♥
Snygg lärarassistans osv. Dock har han ju då flickvän och han ville inte ens acceptera min facebook förfrågan. Jaja, in my dreams iallafall ;) 
 
Och btw, nu har jag fan skrivit som fan, nu hoppas jag fan att ni läser!!!!!
Tack puss hejdå
 
 
 
 
Nu är jag jävligt varm och trött, så orkar inte lägga upp fler bilder men till er som inte är med, älskar er med!
 
//Sofie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live in the moment

 
Lite random bilder.
 
//Sofie

I don't need anybody in my life who doesn't wanna be there.

 
Hallojs!
 
Har haft fullt upp idag. När jag vaknade drog jag och Moa ner till hästarna och red, jag red på Curiosa och Moa på Prince. Gick hur bra som helst för båda! :) Sjukt varmt var det dock, nästan hemskt.
Jaja, åkt fyrhjuling och umgåtts lite med familjen, myst med Snokis osv.
   Så skönt med sommarlov, fixar mig inte ett skit om dagarna och går runt i chill kläder. Bryr mig inte ens längre, haha.
jaja, vi hörs puss
 
 
 
//Sofie
 

Stay strong.

Hallojs!
 
Igår var jag i stallet lite, sen har jag bara luggit inne och kollat på film och One tree hill! Sover länge, myser med Kiwi och stallet, det är i princip mina dagar.
   Mina småsyskon har varit på uv-läger vilket betyder att det har varit lugnt, haha! Men vi ska mysa lite ikväll framför lite pizza och sånt! 
 Jaja, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.
puss
 
 
//Sofie
 
 
 

Frukt på kvällen lite sådär

Har precis ätit en tallrik med frukt. Kom hem från jobbet vid 4 ungefär och har bl.a gymmat och njutit sv solen. Så typiskt att det ska vara fint väder när man jobbar och sen när man är ledig är det dåligt.. Det är väl karma som spökar för mig..

Bilderna från avslutningen och matchen mot lärarna kommer med snart.


I'm in love

 
 
   
 
   
   
 
   
   
   
 
 
Teen Wolf, Vampire Diares osv, hot guys överallt. Varför, varföör?! Jag vill med ha en. Ge mig. 
 Jaja, jobbat i stallet typ hela dagen idag, kollat serier och film med. puss
//Sofie
 

Liseberg

nuuusåå kommer bilderna från Liseberg! suttit och kämpat med att få igång datorn ett tag med så beröm ska jag ha. jag hade i alla fall väldigt, väldigt kul på Liseberg! och för att skryta lite så åkte jag allt. mhmmm..! juste, lilla Fanny åkte kanonen, atmosfear och balder osv. ;) 
 
dagen var en blandning utav blöta, arga, roliga, skrattfulla, härliga, lite naket och minnesfulla stunder. en perfekt dag, verkligen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
..
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Kusinbarn

Regn, regn och åter igen regn. Japp så har det sett ut hela dagen. Som tur var kom mitt lilla kusinbarn Märta och livade upp stämningen! Så söt är hon. Tyckte däremot inte katterna som var tvungna att bli burna utav henne, haha!

Kom precis hem från min mupp med och imon blir det jobb!




A part of me died when you left.

Hallojs.
 
Sov länge idag, skönt. Har städat, packat och flyttat idag. Sen har jag kollat en massa film, och mer ska det bli! :)
 Imorgon blir det heldag i stallet och de närmsta dagarna framöver också. Vi ska börja storstäda stallet och sen bygga en till box nu när det behövs, blir nog bra i.o.m att vi byggde dom andra med. :)
Jaja, puss 
 
 
//Sofie
 

KLASSFEST

i fredags var det som sagt klassfest för 9:orna. jag hade så himla roligt, kvällen ut! det var i slutet dock som tårarna började komma, haha :( ska jag vara helt ärlig så började jag först gråta bara för att min mattelärare Thomy gick :'( bästa läraren i hela världen. han kan följa med mig till gymnasiet, tack. kommer sakna honom asmycket. 
 
Tack alla 9:or för dessa tre år på högstadiet. Hittade både mina bästa kompisar och min kärlek där, love ya'll 
 
 
 
stiliga Kenny !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ser ut som en dvärg ju...... </3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ååh Thomy :') 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oj vad många bilder det blev! och jag som minskade ner det rejält, haha! åh vad jag kommer sakna er. 
 
-Fanny

Good day

Haft en rolig kväll med massa folk som jag umgåtts med och även stött på.

SJÄLVKLART så tappade jag iphonen när jag cyklade, så spräckte lite av skärmen. Alltid jag, fan!!!!
Godnatt
/Sofie


You're no good for me

Är helt slut!
 
Tog först ut och red Prince, han fick bestämma vägar och jag tempo. Så mysig var han!
  Sen gick jag med Lodis en liten runda, envis men söt är hon!
Sen tog jag ut och red Curiosa, i skogen. Blev mycket galopp och hon var så pigg och glad. 
  Sen gick jag ut med Baby Doll, åh, världens underbaraste häst.
 
Det är kul att hålla på med alla hästarna så en dag men fan vad det sliter på en. Dels tar det flera timmar och man blir trött, varm och hungrig. Haha.
 
Har duschat, kollat på one tree hill och fixat mig nu. Fanny kommer om en halvtimme typ, och vi ska cykla till Hillerstorp. -.-'' Mina vänner ska veta vad jag älskar dom för att göra detta.
 jaja, hejdåå
 
 
//Sofie
 
 
 

Tjaa.
 
Igår var det ju klassfest för niorna. Blev mat, dans och tävlingar. Självklart vann 9C! ;)
Hade superkul! Framåt slutet var det krama alla, tårarna rann på många, inklusive mig själv! Brukar aldrig gråta inför folk, inte ens min familj typ haha. Jaja, grät som fan hemma sen och somnade så. Så sorgligt, sån lipsill du ärSofie :(
 Men det är ändå nu hur mycket man inser hur mycket man tog för givet ändå. De flesta killarna och även nårga tjejer jag står närmast ska ju inte ens gå i  samma skola längre. 
Tack alla nior för tre av dom bästa åren i mitt liv! 
 
Ska strax åka till stallet och ta ut Prince och Curiosa, blir säkert att jag tar ut småtjejerna med.
 Ikväll ska jag troligen till Hillerstorp!
Jaja, lite iphone bilder från igår, puss
 
 
 
//Sofie
 

Sisters by blood, friends by choice.

 
 
 
Jag och finaste syster från idag.  ♥
 
//Sofie
 

Goodbye

Så kom slutet..
Idag var det som sagt sista dagen med hillerstorpsskolan. Kommer sakna dom andra niorna väldigt mycket, vi var ju faktiskt två klasser först men pga att vi var för stökiga blev det ju tre. Sen kommer jag sakna de flesta i åttan och några i sjuan jääättemycket också. :/ Fick verkligen hålla in tårarna när jag kramade alla och sa hejdå. Åh, nu börjar jag snart gråta, haha. :( Nej, kommer sakna det jättemycket faktiskt, måste hålla kontakten med mina vänner!!!
 
Åkte till Felicia och firade henne som fyllde 6 år idag, trevligt! Efter det åkte jag hem, duschade osv och ska fixa mig nu inför klassfesten som vi har ikväll. Sista kvällen med niorna, fyfan..
Jaja, förövrigt är det sommarlov, det behövdes men känns ändå inte så kul. Jag bor ju trots allt i Kulltorp och de flesta jag umgås med bor ju i Hillerstorp. Men men, har iallafall Fanny och Adam här, dom bästa med andra ord. ;)
jaja, puss
 
Ni får några bilder på mina betyg och på Felicia!
 
 
 
Betygen från nian i vinter och mina slutbetyg under. Har väl höjt mig på det mesta så är glad! Början på nian var en katastrof med. Skötte mig inte alls, var tykig och sprang runt och ah, fan vet allt haha. Men är nöjd ändå så :)
 
 
 
//Sofie
 
 

SOMMARLOV

idag tog vi äntligen sommarlov! så otroligt skönt men så ledsamt ändå. kommer sakna alla, men ikväll är det avslutningsfest för 9:orna och det kommer bli asbra!
 
den här veckan har varit fullt upp så därför jag inte har uppdaterat och jag har många bilder att visa. i tisdags var vi ju på liseberg så bilder på det kommer och även igår från avslutningsmiddagen. men det kommer i helgen för idag hinner jag inte. inte heller bilderna från idag, haha, men ni får ett smakprov på mig, Sofie och Adam. han kommer jag sakna. 
 
 
 
tack så hemskt mycket ''anonym'' för kommentaren. läste den inte förrän nu, men tack så jättemycket. blev jätteglad när jag läste den. 
 

-Fanny
 

Why am I so afraid to lose you, when you're not even mine?

Hallojs.
 
Har ont i hela kroppen sen igår, jobbigt. Jaja, idag spelade vi mot lärarna. Vi vann självklart! ;)
Efter det stack vi några tjejer i klassen till Elin, så duschade jag där och så och så fixade vi oss till klassmiddagen. Det var väl kul, fick en ros av Karim med, haha sött! 
Sen idag har jag fixat lite inför imorgon och kollat one tree hill.
Imorgon är det sommarlov men även slutet för högstadiet och hillerstorp. Kommer sakna allt det här mycket. Bor ju inte i Hillerstorp så de som nu börjar i värnamo/gislaved eller något är det svårt att hålla kontakten med.. Åh, så jävla hemskt.
jaja, vattenfast mascara imorgon är det som gäller.
puss
 
 
//Sofie

30. Någon/några/något du skulle kunna leva utan.

 
Familj/släkt, vänner och pengar.  
 Den sista punkten är väl sad but true. :)
 
 
//Sofie

My love

Åh, Jamie är fan helt awesome och översöt haha.
//Sofie


There's a difference between giving up and knowing when you've had enough.

 
Tjaaa.
 
Igår var det ju som sagt Göteborg med klassen. Först shoppade vi, hittade lite iallafall. Sen Liseberg, det var jättekul alltihop.
 Kom hem typ halv två igår och sen duschade jag osv, så somnade inte förrens 2 typ. Idag var det ju Boda Borg, hade jättekul med härliga kompisar!
 Min snälla klassföreståndare skjutsade hem mig sen, så har solat och sovit. Sen ska jag rida med Mamma, men nu ska jag sova för jag har varit och är sjukt trött.
Jaja, lite bilder från de senaste dagarna.
 
Kan förövrigt passa på att säga att mitt hår blev så sjukt lockigt när vi åkte Flumride och Silvia bestämde sig för att skvätta ner mig. Fick sjukt mycket vatten på både håret och högra ansiktet, mascaran var utkletad och håret blev typ ett fågelbo, haha riktigt tjurig blev jag men det gick över sen. ;)
 
 
//Sofie
 
 
 
 

29. Någon du saknar


//Sofie

28. Smeknamn, varför

Haha, jag har väl inget direkt smeknamn utan de flesta kallar mig bara Sofie.
 
Men har faktiskt kallat bubblan lite, från powerpuffpinglorna ni vet, haha! 
 
Sen är det Fanny som sägger piggen. Fick det för att jag skulle stiga upp varje dag i en vecka typ klockan 6 för att släppa ut hästarna, och då sa Fanny; det var en pigg-en. ( småländska för er som inte fattar, haha )
   Fast det är bara Fanny som säger eller får säga det så. :*
 
Sen soffan är väl typ bara ibland, haha.
 
 
//Sofie

Hoppstyltor

Följde med jonathan hem todäj. Vi, haha hoppade på sådana hoppstyltor. Shit vad coolt! Blev typ en halvmeter längre än vanliga fall så nu fick jag känna på hur det var och vara så som jonathan är för mig, muhaha! Varken brutna ben eller armar i alla fall!

Imorgon är det klassresa med. Så himla kul ska det bli! Kommer hem tidigast 1 med så lite sega på onsdagen kommer det bli..


You're not worth it anymore.

Hallojs!
 
Skoldagen var helt okej, vi kollar bara på film ändå.
Åkte med Mamma, Tomas och Linus till Värnamo efter skolan, hittade lite iallafall. 
Imorgon är det Göteborg för min del, vi åker ju dit på klassresa. Blir shopping och Liseberg och håller tummarna för att det är lite folk, blir inte så roligt annars.
 
Jaja, kanske kommer lite inlägg från mobilen, men vi får se. 
puss på er!
 
 
//Sofie
 

27. Favorit sommarbild

Har ingen favorit sommarbild, haha, så ni får någon random på hösten! :)

//Sofie


Don't forget me.

Hallojs.
 
Idag har jag umgåtts med Agnes och kollat på one tree hill. Åkte ner till stallet med mamma på kvällen.
 
För ovanlighetens skull red jag Curiosa för Mamma, har inte ridit henne på jättelänge. Gud vilken förändring det har blivit! Hon lyssnar jättemycket och hon var så fin, sökte sig ner så bra och stack knappt inte alls. Hon försöker verkligen förstå och försöker göra rätt, vilket är sjukt bra. Nej, så kul att se att hon faktiskt har blivit bättre och att hon gör framsteg sen hon kom till oss. Mest är det ju mammas som ridit henne, men det tänker jag ändå aldrig erkänna. ;) 
 
   Mamma longerade mig och Prince efter det. Kan säga att jag käner min häst sjukt bra. Jag sa "snart kommer det mamma", japp, efter typ 10 sekunder kommer värsta bakutsprånget och lite damp. Sen longerade mamma honom utan mig och han var väl mer i luften än på marken. Jaja, gick ut med han sen och han var så mysig. Har helst inte hanterat Prince från marken då han är så stor mot mig, och stark, men nu går han som en liten hundvalp typ. 
 
Jaja, imorgon är det skola och då ska jag även lämna in min ipad till skolan. Haha sjukt trist, en del av mitt liv kommer försvinna. 
Jaja långt inlägg, puss
 
Såg förresten att jag har hälarna upp hela tiden, tänker aldrig på det, haha skärpning Sofie!
ojojoj, alla fyra i luften, slå den ;) haha lol.
Min galna lilla häst, tycker om dig så mycket. 

 
//Sofie
 

26. Din favoritstad

Haha, jag har ingen direkt :)
är riktigt tråkig när det gäller sånt :D
Men favoritland, Thailand ftw ;)
 
varmt, trevligt folk osv.
 
//Sofie
 

It's not worth it anymore.

Tjaa.

Gissa vem som var ute och sprang idag? Yes, jag. Ska börja träna nu. Seriöst denna gången. ;) gick iallafalltills jag såg en räv i skogen, blev livrädd och stack hem igen hahah.
Har maaaassaaa gäster nu, en hel del haha.
Aja nu är alla lagom fulla så nu är det ändå trevligt att umgås med vuxna ;) Haha.
Aja lite pics från dagen, puss


student

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

+

var så himla fotosugen innan och det var ju länge sedan jag tog lite porträtt så då fick det bli det! sandra jobbade ju, annars ville jag ställa henne framför kameran, men efter både balen och studenten då jag har tvingat runt henne på alla möjliga ställen tror jag ändå inte hon skulle ställa upp på det, haha :( 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

25. Något du gjort som du vill glömma

Det är en hel del och det vill jag inte ta upp här direkt ! ;)
Så personlig är faktiskt inte denna bloggen :D
 
kolla förresten var mörkt mitt hår var innan, det har blivit så ljust nu :( 
 
//Sofie

One day

Legat inne och kollat på one tree hill hela dagen, sen hade vi gäster och sen åkte jag upp till min prins. Han gick super, min lycka.
Uppdaterar mer imorgon, puss!
// Sofie


årets första dopp

vi badade ju som sagt igår och det var faktiskt riktigt varmt! eller ja, jag hann inte känna av hur varmt det var eftersom det var någon muppkille som kastade i en :D lol. men jag var inte den enda som blev i kastad. både Sofie och Elin blev i slängda med kläderna på, haha tyckte synd om Elin som hade en tjocktröja på sig, skor och hade precis bytit om osv.. haha. 
 
Det är Silvia som har tagit de mesta av korten faktiskt då jag mestadels var i vattnet, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

Sol och glass

Åh har suttit ute en liten stund i solen och ätit glass efter att ha varit i Värnamo en sväng.

Bilderna från studenten kommer upp så fort jag har gått igenom dem. Igår badade vi ju med som jag också har bilder ifrån som jag ska visa. Men en sak i taget- nu stallet i alla fall.


Tjenare kräftan

Åh, har blivit bränd sen igår, gör så sjukt ont!!!! Syns det att jag haft skor eller? Haha. Hoppas verkligen att det röda blir brunt så jag inte börjar fjälla :(

// Sofie


24. Fem saker du hatar

1. Fästingar

2. Insekter 

3. falska människor

4. tidiga morgonar

5. Folk som inte fattar skillnaden mellan rätt och fel. get the fuck out, fanny u know what i mean

 

 

 
//Sofie

I need to move on.

Hallojs!
 
Igår jobbade jag det mesta av dagen, sen red jag ut med Prince. Mötte Adam på vägen så medans han åkte moppe red jag på Prince, haha lite gulligt! Träffade Macke en stund med. :)
 Idag solade jag lite på förmiddagen, sen kom hillerstorparna så badade vi! Slängde i mig med kläderna gjorde dom med, haha. Rolig kväll och världens bästa vänner har jag! 
 Resten av kvällen blir det massa one tree hill, love! 
 
old pics.
 Fanny tog lite bilder från ikväll som troligen kommer upp någon dag framöver iallafall. :)
 
//Sofie
 

5. saker du inte kan leva utan

1. Mina vänner
 
2. Min familj/släkt
 
3. Mina djur
 
4. Pengar
 
5. allt som är gott haha
 
 
//Sofie
 
 

Din favoritbild

Favoritbild och favoritbild, har väl ingen direkt men tycker om denna väldigt mycket. :)
 
 
//Sofie

I'm fine, I'm just not happy.

/ Sofie


Maybe I should stop caring, it would be much easier.

Hallojs!
 
Har inte orkat uppdatera dom senaste dagarna, har ju ändå dom tidsinställda som kommer upp.
Igår red jag en långrunda på Prince, han skötte sig grymt bra och numera är det han som gör mig glad.
Idag hade jag mensvärk så jag höll på att dö, jag som aldrig brukar ha det har haft det sen jag skrev på bloggen att jag aldrig har det. Typiskt mitt liv.
 Jaja, har solat lite och haft vattenkrig med syster idag. Har inga planer för dagen annars, blir lite one tree hill och kanske lite mys med hästarna.
Resten av veckan är det ledigt vilket är skönt, dock ska jag jobba imorgon.
jaja, puss på er!
 
Kolla vad ljust mitt hår blivit.. Vill ju ha det mörkbrunt men det är ju inte så bra att färga det nu på sommaren.. :(
 
//Sofie

21. Vad ska du göra innan du dör

Haha, det är en hel del!

Åka utomlands till extremt många länder, roadtrip med mina bestfriends, hoppa fallskärm, skaffa minst en hund, gifta mig, tatuera mig, simma med delfiner, ta motorcykelkort och köpa motorcykel osv, hamna i ett riktigt slagsmål, skaffa barn osv

Finns mycket jag vill göra :)

 

 
//Sofie

 


valpen

 
 
 
 
 
 
 
det var till och med så Jonathan klappade hunden, haha shit.
 
 
 
 
 
 
åh så söt.
 
-Fanny

söta skitunge

i fredags efter balen kom även min kusin och mitt lilla kusinbarn Märta. hon är för söt så måste visa upp henne, haha! min kusin hade även sin nya vovve med sig så det kommer bilder på den med snart! 
 
~nu är jag på sommarshowen, så är på två ställen samtidigt. nej, skojar, trodde ni på nästan. tidsinställt såklart~
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

20. Hur sminkar du dig

Eh, till skolan tar jag mascara och lite kajal oftast :)


Sen när det är något "speciellt" så händer det väl att jag tar lite mer men oftast inte :)

 

//Sofie


Balen 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jonathans bror, Alexander var ju med också! lika? i knoooow.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
riktigt fina var alla! åh, vill också gå bal :( 
 
-Fanny
 
 

Work out

Idag har det regnat helahela dagen! Nej det har det inte, men det skulle göra det och sen regnade det inte någonting. De vädersnubbarna kan sin grej alltså.

Nu håller jag i alla fall på med balbilderna så de kommer förhoppningsvis upp senare! Annars har jag ridit, gjort klart min sista inlämning, städat och varit på gymmet.


19. Ditt favoritcitat

19. Ditt favoritcitat

" Life doens't get easier, you're just gettin' stronger. "

Haha nej jag vet inte, har inget direkt.

 

 
//Sofie

 


+

jag är inte klar med alla bilder från balen, men jag tänkte lägga upp bilderna på Sandra och visa hur hon och hennes baldejt såg ut. riktigt fina, vill också gå bal. :( 
 
..

..
 
 
--
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

Snart

Hade min sista vanliga skoldag igår! Sedan nu är det bara sommarshowen som tar upp dagarna och andra aktiviteter för hela skolan.

Igår var ju även balen med! Min syster gick med, så fin. Och jag kanske säger detta för att hon är min syster men hon var en av de finaste, lätt! Hehe. Jag ska lägga upp bilderna lite senare men de kommer!

Jonathan kom senare med på kvällen. Tog massa seriösa kort med, askul woop.


Just smile

Hallojs!
 
Igår mådde jag inte så bra när jag vaknade, så stannade hemma. Mådde bättre senare! Solade typ hela  dagen och red en stund på kvällen, för då mådde jag som vanligt igen. :)
 Kollat massa oth med, så bra. Idag ska jag rida, och ikväll ska jag nog till Pappa och fira Agnes eftersom att hon fyller år idag! 
Jaja, pusspuss
 
Fina syster!
 
//Sofie

18. Någon som alltid gör dig glad

Haha, hade helt glömt att jag körde med domma 30- dagarna, haha!

Så slänger upp alla nu så det blir tidsinställt och klart. ;)

Men någon som alltid gör mig glad måste nog vara Baby Doll. Får ett leende på läpparna så fort jag ser henne! så mysig är hon.

 
//Sofie

 

 


RSS 2.0