Without a word

Hejhej,
 
lång dag idag. Varit i stallet idag som vanligt, Agnes var med och red Lodis och jag tog med mig Baby doll så gick vi upp till affären. Sen red jag Prince, och sen Curiosa barbacka, fullgalopp och tvärtnit åt sidan, så jag flög av men landade på fötterna, så det gick bra! 
 
Nu ska jag sitta och tjocka mig med min älskade cola och mjölkchoklad framför film, och sen ska jag ta in hästarna. 
puss!
 
 
Haha, hur söta är inte Lodis och agnes? Jag dör lite!
 
 
 
 
 
 
- Sofie

Höstmys

Sitter här i min säng och tittar på vänner, dricker te och äter vindruvor. Det är ju en så kallad storm ikväll så jag håller mig inomhus tonight! Hoppas ni får en bra kväll och blås inte bort! ;) 

-Fanny

Perfection ♥

Leogasm ♥ 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Bara stallet och datan idag typ, har suttit i typ 1 timme och kollat igenom massa bilder på leonardo dicaprio.. Bästa skådespelaren som finns och så äckligt jävla snygg. ( eller, han var ju snyggare innan, men, ändå. )
 Såg ju även the great gatsby och romeo and juliet med honom, no words needed.
 
- Sofie
 

work out

kom hem från gymmet för en stund sen och har fått i mig lite mat. kan berätta att jag är lite deprimerad över hur mörkt det kommer bli så snabbt nu, inte okej. inte okej någonstans. skulle kunna glädja mig över att det är höstlov men när man ska jobba är det inte mycket till lov. får göra det bästa av det! 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

Lördag

Lördagskvällen har spenderats i soffan med en Ipad som spelar vänner, datorn, mobilen i högsta hugg och en tallrik negerbollar. Kissekatten håller mig sällskap med. 


-Fanny

If it doesn't break your heart, it isn't love.

 
 
Tror min katt älskar mig.. Eller?
 
Fuck allt som har med skolan och göra, nu är det lov!!
Jag ska typ leva livet, med andra ord.. Sova, äta och rida. 
puss
 
- Sofie
 

I'm not good but i'm better than I used to be.

 
Imorgon sen är det höstlov, underbart.
Tog ut Baby Doll idag, sen red jag ut barbacka på Prince och Curiosa, så mysigt. Gick hem med ett leende på läpparna, underbara hästar!
Ska fixa det sista plugget sen kan jag fullständigt ge fan i plugget ett tag framöver!
pusshej
 
    
 
 
- Sofie
 

Live in the moment

Nemen tjaaa!
 
Vad har jag gjort dessa dagar? Hmm.. Skola, plugg, fyllt år, varit med kompisar, jobbat o.s.v. Får ju börja övningsköra nu med, haha så himla roligt. Förövrigt händer det väl typ allt och ingenting i mitt liv, haha.
3 dagar kvar i skolan sen är det höstlov. Underbart. 

Idag såg jag Kingdom of Heaven, sådär film men eftersom att min heta Orlando Bloom är med där måste den ju ses! 
   Såg även idag att han ska vara med i Hobbit del 2 & 3, min favoritkaraktär han spelar är ju fan Legolas, jag dör av lycka! Han är ju äckligt snygg och perfekt på alla sätt.
 
  
 
 
 
- Sofie
 
 

hur jag sminkar mig

det var någon som undrade hur jag sminkade mig och jag sminkar mig inte särskilt mycket faktiskt. till vardags tar jag mascara och den guldiga på bilden börjar jag med, den är jättebra att dela på själva fransarna. sedan om jag vill ha mer volym, tar jag den svarta. brukar dock oftast bara ta lite mascara då jag har väldigt korta fransar och det ser lite dumt ut om jag har mycket. innan böjer jag ögonfransarna med!
   jag brukar också ta endast lite fondation och lite puder på näsan och övre kinderna, bara för att jag ofta har en tendsens att bli lite rödaktig och det har jag alltid hatat. 
 
däremot om det är lite festligare saker man ska gå på, tar jag såklart lite mer av allt, även lite kajal, eyeliner ibland och rouge brukar också få ta en del av ansiktet.  
 
tycker ändå inte att man behöver så mycket smink till vardags, utan det är lite roligare om man kan piffa till sig lite extra annars ser man ju alltid likadan ut! :D 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

Sofie 16 år

som sofie sa så fyllde hon ju år igår! tänk att min lilla piggen har blivit 16! hon börjar blir stor. vi var i alla fall ett gäng som åt pizza och sedan åkte vi hem till silvia och träffade våra vanliga killar, så kul att träffa alla nu när vi inte ser varandra varje dag i skolan som vi alltid gjorde innan. 
 
hade dock inte kameran upp mer än när vi åt pizza en snabb sväng, men det är bättre än inget! 
 
 
 
 
-Fanny
 

kusinbarn i farten

hejhej! lördag och allt är frid och fröjd! ursäkta min brist av bloggande, men har varken haft tid eller något direkt att skriva om. vilket fall som helst så kom två av mina kusinbarn hit på besök. man blir dock väldigt trött av att ha skrikande barn springandes runt en, haha!
 
någon som undrade hur jag sminkade mig med, ska komma ihåg att göra ett inlägg om det!
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Addicted to you

Underbara, efterlängtade Fredag.
 
Har inte hänt så mycket det senaste, jobb och plugg. Skolan kan jag iallafall lägga åt sidan nu ett tag, skönt det.
   Imorgon fyller jag 16 år,- ett år närmare friheten -, blir att övningsköra och sen ska jag åka till världens bästa! Bra dag.
Nu har jag iallafall massa got, ben and jerrys, cocacola och mjölkchoklad, framför lite filmer. Kan knappast bli bättre!
pusspuss
 
 
 
Inte en liten skit längre, heuheu
 
 
- Sofie

Skolan suger

Vilken skitdag.
 
Tro fan att jag fick ett F på mitt historia prov. Snälla någon, vad fan är detta? Innan låg jag typ alltid runt C iallafall, nu bara E och F? Blir så arg. Grejen är att jag har ändå pluggat en hel del och trodde att jag kunde det ganska bra.. Men icke sa nicke, nicke skjuter vi med för fan.
Dagen idag och dagen imorgon har och kommer bestå av plugg, har även några inlämningar och ett annat prov.. Jag orkar inte.. :(
 
 
Tur att jag har så söta kompisar, hahahahaha
 
 
 
 
 
 
- Sofie
 
 

+

 
 
 
 
..
 
-Fanny
 

I've been in love. It's painful, pointless and overrated.

 
 
 
 
 
Lugn dag idag, bara varit i stallet nu på kvällen. Ny skolvecka imorgon, orkar inte.
En bra sak är att jag fyller år  på lördag, fan vad det ska övningsköras. 
 
- Sofie

mina fina vovvar

och så var det sista dagen av veckan igen, söndag! har stallet idag så var uppe tidigt som tuppen. annars kommer tyvärr denna dagen bestå av plugg, lite mindre kul men ändå ett måste. ni får i alla fall lite bilder på mina fina vovvsingar som fick stå modell för mig igår, haha! 
 
 
 
 
 
..
 
-Fanny
 
 
 
 

Burn

Helg är det bästa som finns, typ.
Har haft mycket plugg det senaste, så har pluggat, ridit och lite sånt.
 
Igår träffade jag först mina tjejer i Hillerstorp. Sen gick vi ut och träffade en hel del, så sjukt kul nu när vi inte har kontakten så mycket längre. När jag kom hem, stack jag till Adam där Macke, Henke, Anton och Johan var. Hahaha, saknade och härliga killar det där ja! Kom inte hem förrens 3 dock, så är ganska trött idag om man säger så!
 
Jaja, en lugn lördag som kommer bestå av plugg, serier och filmer!
puss på er
 
 
 
 
 
Visst hade vi varit söta tillsammans, Adam och jag? ;) Hahaha
 
- Sofie
 
 
 

hösten

slutade 14.20 och var hemma vid halv 3, inte helt fel. jonathan kom nästan direkt med så tvingade med han ut för att fota lite, haha han var väldigt imponerad. jag älskar att fota hösten och alla färger som finns. vill verkligen få mera bilder på hösten, så hoppas verkligen jag hinner fota den innan alla färgglada löv trillar av och allt blir grått och trist.
 
 
 
 
 
..
 
 
 
-Fanny
 
 

lång helg

den här helgen har varit extra lång, då vi hade studiedag idag! det var otroligt skönt faktiskt, då jag igår följde med Jonathan på konsert i Göteborg. åkte till han runt 2 och kom hem lite inann 11 så det var jätteskönt att vara ledig idag! :D 
 
mamma var på ikea i lördags med och fixade den här byrån åt mig! får ju inte plats med varken skor eller kläder, haha så det kommer underlätta! imorgon är det i alla fall skola så nu ska jag sova! godnatt! 
 
 
 
 
-Fanny
 

Counting stars

Snälla någon, vad fan är det med mig och min otur?
Jag lämnade jag ju iphonen för typ 2 veckor sen på lagning. Igår red jag Curiosa barbacka, kom där i galopp och jag vänder mig om för att lyssna på moa som skriker, pang bom, tvärtbroms och hon slänger sig åt sidan.
   Jag landar på sidan av låret, där jag har iphonen. Snälla någon, av hela min kropp och jag lyckas landa mitt på den? ont som fan gjorde det också, och tro fan att både fram- och baksidan blev sprucken..  Jag blir deprimerad av det här.
 
Skönt med studiedag idag iallafall. Imorgon har jag äckeltandläkaren, och en massa plugg. jag orkar inte.
 
 
 
 
- Sofie
 
 

1826 dagar

 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just because the scar healed, doesn't mean that the pain went away
 
- Sofie
 
 

Now you see me

Det var ett tag sen nuuu,
har inte haft något direkt att blogga om. Har varit i stallet, pluggat, varit med kompisar osv.
Släppte ut hästarna tidigt idag, så jag är sjukt trött.. Såååå jävla skönt med studiedag imorgon så det finns fan inte!
 
Har även börjat komma in i min film/serie- koma.. 
    Kan ju även påpeka att Now you see me är ett måste att se! Grym film, och man är ju inte lite kär i Dave Franco eller så..
  
 
 
 
  
 
bildbrist gånger hundra
 
- Sofie
 
 
 
 
 
 

gårdagen

ursäkta för min brist av uppdatering denna veckan, men har inte haft så mycket tid till bloggen. men igår hade jag skoj med en del vänner hos Sofie. lite blandat från de vanliga och några från klassen! Så kul att det var lite blandat från både vår nuvarande klass och vår förra! Tack alla! 
 
 
 
 
 
 
älskar när folk ska ta kort med min kamera och inte ens kan få in rätt skärpa.........................
 
 
 
 
 
 
-Fanny

Cry a river, build a bridge, get over it.

Vilken skitdag det har varit.
Lyckats få 3 F på 3 veckor, gg Sofie! Visserligen är det inget "stort", men ändå haha. Har varit så stressad av allt jävla plugg, det förstör mitt humör totalt. 
 Var iallafall i stallet en sväng, sen har jag bara pluggat massa. Har även gjort fransk manikyr, älskar't,
 
PÅÅÅ FREDAG BÖRJAR ÄNTLIGEN VAMPIRE DIARIES SÄNDAS IGEN, ÅH ÖVERLYCKLIG TJEJ.
kan äntligen sitta där och få eyegasmer av alla snyggingar, som jag längtat. yummie
 
 
 
 
 
 
 http://sexysmolderhalder.tumblr.com/     - bästa ever
 
 
hahahhahaha
 
 
 
 
- Sofie
 
 

RSS 2.0