Life's simple. You make choices and you don't look back.

Plugg, plugg och ännu mera plugg.
Blir så sjukt lack. Haft en så jävla rolig dag i skolan idag, har verkligen dampat sönder med Elin, Selma och Fanny, hahaha. Var i  stallet några timmar, löshoppade hästarna men det blev fan inga bra bilder.
imorgon har vi matteprov, och känner mig att ett F närmar sig. men fuck that
puss
 
 
 
 
 
 
- Sofie
 

slapp söndag

den här söndagen har det inte hänt mycket. men har så himla ont i nacken efter gårdagen, samt ryggen. så jag skyller faktiskt min extrema slappa dag på det. har varit trött med så tyckte det var bäst att vila sig lite. men har varit ute och övningskört en runda med pappa och nu sitter jag med historian som vi har prov på i veckan. Anton håller mig sällskap i skype med så det är ju trevligt! 
 
 
-Fanny

från igår

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 
 

Every teardrop is a waterfall

Jag älskar helger, och att sova. 
 
Igår var jag i stallet en stund, Moa och Emilia red Prince och jag gick jämte. Därefter åkte jag till hillerstorp, träffade mina tjejer och sen drog vi vidare och träffade några kompisar. Kom hem runt 2 och upp vid 7 igen för att släppa ut hästarna.. Så sjukt trött.
Gick hem igen och somnade om iallafall, haha. Idag blir det stallet. Orkar fan inte ännu en skolvecka, så sjukt trött på allt plugg. blä.
puss
 
 
 
- Sofie
 

Bröllopsfirande

Just nu befinner jag mig hos ett par kompisar till mamma och pappa och snart ska vi gå till en bröllopsfest, då min kusin gifte sig för några veckor sedan utomlands. Det kommer nog inte
pågå hela kvällen så ni kanske får bilderna senare! 

Kan även berätta att i morse när jag red lyckades jag ramla av och jag trillade rakt på ryggen och dunstade i huvudet rakt i asfalten, inte så skönt, haha. Mådde inte så bra efter det men tog en alvedon innan så mår lite bättre nu! 



-Fanny 

los perros

idag har inte jag gjort någonting, mer än att motionerat pollen min. planen var egentligen att jag skulle vara med Juhan, men hade tyvärr ingen skjuts så hemma fick det bli! ändå rätt skönt att vara ensam och inte göra någonting. tittade på en film, the frozen ground. väldigt bra film faktiskt!  
 
klockan är redan 12 och jag ska upp till stallet vid 7 för att släppa ut dem, måste sova nu. suttit och snackat skype med Anton ett tag nu, men nu får det vara nog! (vet att du läser detta nu Antman) 
 
bilderna tog jag idag på mina små vovvar som tycker det är helt okej med höst. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alltså, kan inte bara välja ut några stycken för de är så söta på alla, haha :(
 
-Fanny
 
 

Too many idiots, too few bullets

Fredagar i skolan är chill, stack till Värnamo senare. Fick ett par wb jeffrey campbell skor, så snygga.
Har suttit med godis, popcorn och monster framför film. Insåg att träning inte är min grej. Mat, och godis är mitt liv.. Mat har funnits här för mig i en väldigt lång tid nu,  och så ska det forstätta.
Tog in mina hästar också, så mysigt.
Hoppas att ni har haft en bra Fredag.
 
Ungefär sånna här, fast med lite mindre spikar eller hur man ska säga, sjukt snygga ändå.
 
 
 
- Sofie

myser

sitter här i sängen och har Chipzet i knät, så mysig är hon. kommer för övrigt hem från gymmet för en och en halv timme sedan och för en gång skull tränade jag faktiskt med Jonathan! han har tjatat så mycket så gav med mig nu. men var helt okej ändå ;) 
 
imorgon är det fredag, igen! shit vad snabbt veckorna går, bara visslar förbi så är det helg igen. nu är jag dock riktigt trött, så ska krypa ner i sängen, godnatt!
 
 
-Fanny

Dreamboy

 
 
 
Alltså, jag blir så jävla sur.
Kollar på domma bilderna och jaha, men jag kanske också vill ha dylan o'brien? Varför är livet så orättvist?
 
Anyway, vi har börjat släppa in hästarna, så har varit där hela kvällen typ.
Imorgon är det fucking fredag, så skönt men vi har så mycket plugg så lär väl få plugga hela jävla helgen ändå.
puss
 
- Sofie
 

If i lose myself

 
 
 
 
 
       
 
De senaste dagarna har jag verkligen överträffat mig själv!
Igår, var jag ute och sprang. Vad hände där liksom? Men ska börja träna nu, och fick även tillbaka min iphone igår!
    Idag, för första gången sen jag började 7:an, plattade jag inte mitt hår till skolan. Första fucking gången på typ 4 år? Eller okej, plattade bara lite där uppe, men det räknas inte! Litet steg för mänsligheten, stort steg för Sofie. hihi.
 
Kom hem ganska tidigt idag, red Prince en runda och nu ska jag plugga tror jag.
puss

trollunge

idag har jag varit helt ensam på jobbet. brukar alltid jobba med Ebba men hon hade för mycket plugg så jag fick bli ensam. men nu ska jag sova och njuta av att jag har sovmorgon imorgon, godnatt!
 
ni får lite bilder på den här lilla trollungen sedan igår med, haha så himla söt.
 
 
 
 
..
 
-Fanny
 
 

svartvitt

var som sagt och tittade på mitt lilla kusinbarn innan idag, sååå liten! helt sjukt. efter det kom jonathan en sväng och vi tittade på Taken. det var andra gången denna veckan som jag såg den filmen, haha och tvåan såg jag i fredags. de är så himla bra! nej, nu ska jag gå och lägga mig!
 
lite bilder på den lilla.
 
 
..
 
 
 
 
-Fanny
 

I would rather learn what it feels like to burn than feel nothing at all

 
 
Alltsåååå, jag orkar inte skola i 5 dagar till innan det blir helg...
Vi har haft mycket plugg nu det senaste, blir så sjukt lack eftersom att när det är så mycket så skiter man i allt.. Jaja, försökt plugga lite idag iallafall. Igår hade vi en jätterolig kväll iallafall!
I fredags åt jag tacos, igår bambu och idag pizza.. Har levt i matdrömmens värld denna helgen alltså!
Har sagt att jag ska börja träna i typ något år nu.. men imorgon, imorgon ska fan jag börja.
pusspuss
 
förresten.. jag vill nog bli mörkbrunett igen.. meen, vill inte slita ut mitt hår ännu mer ju.. haha
  
 
 
//Sofie
 
 
 

söndag igen

så var det söndag igen och imorgon är det en ny vecka! tycker det har gått riktigt snabbt dessa veckorna i skolan. känns som det har gått flera månader fastän det bara har gått en. vi har i alla fall tagit in hästarna nu i stallet, så där har jag varit under morgonen. efter kl 2 ska jag titta på mitt yngsta kusinbarn som kom till världen för en vecka sedan. sedan får vi se vad som händer! :)
 
här är några bilder sedan igår! alice och silvia var också med men korten togs när de hämtade mat, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

snabbt inlägg!

ska strax åka till bambu med tjejerna så skyndar mig att skriva ett inlägg! åt ju på bambu förra veckan men får bli igen! har annars idag bl.a ridit, fikat med morfar och skypat med dess på bilden, haha! ha det bra.
 
 
-Fanny
 

Hunter

igår efter skolan, åkte jag och mamma till Värnamo då jag ville köpa ett par Hunter stövlar och det fick jag med mig hem! tänkte att jag skulle ha ett par långa, men det slutade med att jag åkte hem med ett par korta stövlar. tyckte de såg mycket sötare ut på än de långa då jag inte är världens längsta. blev även en jacka och en sjal. 
 
 
 
 
-Fanny

I don't wanna hold you if you want to go

Hejhej!
 
Mitt liv nu för tiden består typ bara av skolan, och plugg.. Väldigt roligt, eller inte..
Jaja, det är fredag och jag ska inte göra någonting mer än att kolla på film!
Imorgon ska jag till bambu med mina girls! Sjukt gott och vi har en hel del att ta igen.. Inte en tyst minut. ;)
   Förövrigt så har jag lämnat in min iphone, och får inte den förrens om typ 1-2 veckor.. Känner mig lite tom.. 
Jaja, ha det bra, puss!
 
gammal favoritbild i repris
 
- Sofie
 
 
 
 

Victoria Secret

glömde säga att i måndags kom mamma och pappa hem, efter att ha varit i Ungern sedan torsdags. med sig hem hade de det på bilden! ååh typ studsade hemma, haha. den röda misten är to die for! den luktar sååå gott!
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

efter skolan

slutade 14.20 idag, skönt kan man tycka, men kommer man hem? neeeeeej. usch så jobbigt. sofie och jag gick ner till pappas jobb och väntade tills fyra. vi underhöll oss genom filmen taken så tiden gick inte alltför långsamt. 
 
på bilden nedanför ser ni vad jag fixade ihop till mig själv när jag kom hem. men nu ska jag ut och springa!
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

girlz

  
 
mina brudar på bilden!
 
Plugg, plugg och ännu mera plugg. Igår pluggade jag hela dagen typ och det måste jag göra idag med.. Lagom kul. Händer inte så mycket i livet nu, kan inte laga iphonen p.g.a att mina föräldrar inte bidrar till så mycket hjälp. Förjävligt kul.
Annars är det skola som gäller, snart älskade Fredag och om 1 månad fyller jag 16! 
pusssss
 
- Sofie

porträtt

..
..
..
..
 
-Fanny
 

Alive, or just breathing?


           Söta vänner jag har, risplockare nästan hela högen ju! <3

Laaaaam dag.  Skola, sen cyklat ner till pappa och försökt få kontakt med killen som ska laga min iphone!    Kanske inte sagt det, men min iphone är sönder, kan typ bara se 1 cm av vänster sida. Har jag sagt att mina iphonehörlurar och iphoneladdare är sönder med? Känner att livet suger lite just nu.Jaja, hoppas på att få den lagad snart. Idag har jag snackat skype med lite olika folk i timmar, heuheu. puss
- Sofie

bröllop

i lördags var jag som jag sagt tidigare och hjälpte till på ett brölllop. var borta från kl 14-01 så var rätt trött sen. lite surt dock för ville gärna hänga med på festen som Sofie gick till och jag skulle egentligen åkt dit, men blev aldrig klar så fick hoppa det! får bli en annan gång helt enkelt.
 
hann heller inte ta några mer bilder än de här från vigseln, men de var jättefina och jag bara längtar till jag själv står där. 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

I'm sorry, it's all that I can say

 
 
Sjukt bra helg! I Fredags var jag i Hillerstorp, åt älskade sibylla med mina tjejer och sen gick vi ut och träffade lite folk!
 Igår stack jag och Alice till Gnosjö för att gå på en 18-års fest. Selma kom förbi en sväng också, först var vi hos Vu med Jacky och sen så drog vi dit! Hade jättekul iallafall!!
  Sov ganska länge idag,  sen red jag Prince i ösregnet, fyfan vad jag hatar regn!
Idag ska jag bara chilla, snackar skype med vildboisarna och elin. ;)
ha det bra, puss
 

yesterday

 
 
 
 
Orkar inte skriva något om gårdagen, skriver imorgon istället. puss
 
- Sofie
 
 
 
 

bambu

 
 
 
 
var och åt på bambu med syrran nu på kvällen! så obeskrivligt gott så det är inte sant. nu ska vi i alla fall titta på någon film och ha det mysigt! hoppas ni har en bra fredagskväll alla! 
 
-Fanny
 

godis hela helgen

kom hem för en stund sen efter att ha varit i Värnamo med syrran, eftersom hon var ''sugen på godis''. blev därför en sväng förbi city gross och hemmakväll, haha! kan ju i alla fall säga att godis har vi nu! för resten av våra liv typ. 
 
i skolan fick jag även träffa massa kompisar i 8:an och 9:an som hade orientering vid skolan, så kul! träffade också några lärare sedan högstadiet, men tyvärr inte min lilla thomybooi :'( ska hälsa på han nån dag..
 
om ni inte förstod det så var det Anton som snodde datorn från mig innan på lektionen och la upp det förra inlägget med hunden på bilden, haha. 
 
 
 
-Fanny
 

bästa

här är min älskade vovve.

hahahaha

 
 
Hahahahahahahaahhaha, jag finner fan inga ord, dör av skratt. hahahaahah
 
- Sofie

We accept the love we think we deserve

old pic på galen häst
 
kolla så fine
 
Vilken förjävla bra dag. Sovmorgon och slutade tidigt!
För första gången på nästan 1 år, så hoppade jag Prince faktiskt. Visst har det blivit någon gång i skogen, men inte mer än så. Han hoppade hur fint som helst, men självklart så blir han glad så han hoppar i luften, sparkar bakut och håller på. Var så nära på att flyga av 4-5 gånger! Påvägen hem mötte jag Kimman och några till, så stannade och pratade lite, saknat den tjejen!
 Jaja, har prov imorgon och har inte pluggat alls mycket, så ska göra det ikväll..
hare gött puss
 
- Sofie

Food ♥

  
 
  
 
 
 
 
 
- Sofie
 
 

skolfoto

kom precis hem från stallet efter att ha ridit en sväng! slutade vid 3 idag men fick vänta på kvart över fyra bussen, mindre kul. tur att jag hade ett härligt sällskap att vänta med ;) vi kunde även se klassfotona idag! det är alltså tur att jag har två till kortisar i klassen, annars vet jag inte vad jag skulle göra, haha..
 
 
-Fanny
 

Cute

 
 
 
"söta" bilder på mig och fanny från lektionen idag
 
Igår var det ingen bra dag alltså, sov en stund och sen var jag bara i stallet och kollade till hästarna. Somnat sent både iförrgår och igår, blir så sjukt trött.. Jaja, nu sitter jag här i skolan med Fanny och Elias och väntar på bussen.
   Hoppas på att vi åker och köper en ny iphoneladdare idag, det behövs verkligen, sen skulle jag verkligen behövt plugga.. Längtar tills den dagen igen när jag får äta kebabrulle, seriously, fyfan vad jag önskar att kulltorp hade en pizzeria och att jag fick äta det nu.. gaah
 pusshej
 
-Sofie

lördagen

tänkte lägga ut bilderna sedan i lördags, men samma sak där så hade jag inte med mig kameran på själva festen, men innan på oss brudar så! hade som sagt jättekul, hoppas på något liknande snart igen.
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Close your eyes, clear your heart, let it go

 
bilder från i fredags
 
 
Insparken igår var grym!
Vi träffades hos mig lite innan, sen gick vi dit. Det var askul och haha, ja, behöver nog inte säga mycket mer än så! Idag har jag luggit i sängen och pluggat typ hela dagen och ridit Prince.
Imorgon är det Måndag och en ny skolvecka, usch. Min iphoneladdare är sönder också, hur ska jag överleva tills tisdag? :(
ha det bra, puss

fredagen

eftersom inte jag hade tid att lägga upp bilderna sedan i fredags igår så får jag helt enkelt börja med de idag!
 
så figys inspark:verkligen jättekul där! dansade hela kvällen och det var mycket folk. träffades ju hos Amela innan med ett blandat gäng och hade det trevligt innan vi begav oss till Sigges, sen var det bara dans och ös som gällde, haha. 
 
 
hade ju inte med mig kameran in till själva sigges, så bilder innan får ni!
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

Du är som att andas för

 
bilder på oss tjejer innan vi stack, snodde bilden från bettys instagram ;)
 
 
För ovanlighetenskull hade jag lockigt hår igår! Är inte förtjust i det alls på mig, men Fanny gör fina lockar så ;)
 
maffialigan
 
Igår var det ju som sagt figys inspark. Vi var ett gäng hos Amela innan vi drog till sigges. Det var jättekul där, träffade massa gamla vänner, från skolan och från konfan! Kom inte hem förrens 4, är nästan äckligt trött idag.. Förövrigt är jag helt nertäckt av hästdreggel och grejer, mysigt.. Var nere hos hästarna en stund och myste, helt översociala!
   Jaja, ikväll kommer några av tjejerna till mig, sen drar vi på gkc:s inspark. Ändå lite gött att den är i kulltorp, så jag bara kan gå hem när jag vill. 
Nu måste jag gå och duscha och sen ska vi fira min bror då han fyller 18 idag, puss!
 
- Sofie
 
 
 
 

fredag imorgon

idag slutade jag vid 4, måste ju vänta över 1 h på sista lektionen som är i 50 minuter..så inte värt. men när jag väl kom hem fixade jag lite mat och nu på kvällen var jag ute och sprang en runda. för tillfället sitter jag och snackar skype med 3 asians. och hej johan som läser detta nu och kommer mobba mig ännu mer. 
 
imorgon är det fredag ju! hur najs? då taggar vi figys inspark och träffa alla old friändz. 
 
tog även lite porträtt innan men datan vill bara lägga upp två bilder? så jobbigt, var likadant igår. 
 
..
 
 
-Fanny
 
 

it just hurts, that's all

 
 
fuck mange, nu bjuder jag här va.
 
Var ute och fotade lite med syrran idag efter skolan, sötisen!
Slutade redan vid 2 idag, skönt! Ska fira min bror en hel del framöver, då han fyller 18 på lördag. Imorgon är det fredag, ska på figys inspark och sen på lördag är det gkc:s inspark. det här blir nog en bra helg!
ha det bra, puss!
 

spindel

hejhej! kom precis hem från Jonathan! vi gjorde inte mycket mer än att se det sista på idol. imorgon är det torsdag, alltså en dag ifrån fredag, så skönt! och på både fredag och lördag kör vi inspark, kommer bli sjukt kul. 
 
såg även en spindel när jag kom hem från skolan som jag fotade lite snabbt. i brist på annat att visa er så får ni se dessa bilder.
 
 
 
-Fanny
 
 
 
 

Voung Phan x 2

nu har jag då en liten asiat tvingat mig att nämna honom på bloggen! inte nog med att han tvingade Sofie..men jag är snäll och ska därför göra som han säger. liten söt risplockare. haha förlåt Voung. 
 
i alla fall! idag har jag haft sovmorgon och det har jag imorgon med så det är väldigt skönt. men nu ska jag gå igenom svenskan och kolla engelskan samt spanskan. 
 
ni får 2 bilder på voung som jag snodde från hans facebook! haha. 
..
 
 
-Fanny
 

Voung Phan

Snackar just nu med 2 asians, Voung och Johan.
Voung ville att jag skulle skriva ett inlägg om honom, så ja.... Skulle säga att han är bäst, vilket ja, host, är ju lite sjuk, ;) Har snackat i typ en timme och någon timme igår, haha så jävla sköna!
men ah, ville bara tillägna detta inlägget till voung så ja, ni kan ju skänka honom en tanke! :*
 
Har inte bilder på honom tyvärr, men vi ska ju gå i samma klass 3 år så det lär nog komma upp med tiden, men ni kan ju få en bild han skichat hahahahaha. ;)
 
 
//Sofie
 
 

Shit happens

 
 
 
 
Mitt liv är så jävla underbart, not.
Har blivit förkyld, självklart ska man bli sjuk innan helgen, när jag för en gångs skull har planerat något. Fyfan vad less jag blir! Jaja, är hemma från skolan idag, även min syster är sjuk så vi har kollat på lite film och sånt idag. Igår var jag i alla fall i skolan och red Prince på kvällen.
hoppas ni har det bättre än mig, puss.
 
- Sofie

muffins

och där gick denna helgen, men imorgon väntar en ny vecka. man märker att man har börjat komma in mer i själva skolrutinerna nu så det är skönt.
just idag har jag bl.a ridit, bakat muffinsarna på bilderna, varit på ett litet möte om ett bröllop som jag ska hjälpa till med om 2 veckor och nu för bara en liten stund sedan åkte Jonathan hem, så nu ska jag gå och lägga mig och sova gott! godnatt.
 
 
 
-Fanny

September

Ny månad och nya möjligheter!
Det låter bättre än vad det är, inte så mycket möjligheter egentligen. Jaja, dagen var helt okej, har snackat skype med härliga asiater idag så har haft en ganska bra dag trots allt. 
   Imorgon är det Måndag, men med tanke på att tiden går fort och att helgen troligen blir super så är det inte så farligt! Det är inspark på både fredag och lördag, så det blir nog najs!
 
På första gången på hur länge som helst känner jag verkligen att livet är bra, känner mig bara glad och ja. Underbart!
ha det bra, pusss!!
 
bjuder på en gammal bild, haha.
 
//Sofie
 

the girls

jag hade jättekul igår med tjejerna! så härligt att träffa alla tillsammans igen. här kommer lite bilder från gårdagen i alla fall. 
 
svar till ''anonym'': jag kommer inte lägga ut bilderna från skolavslutningen/matchen mot lärarna för jag blev klar med alla så sent, därför tyckte jag inte det var lönt att lägga ut dem då och jag håller fortfarande den tanken. skulle däremot vilja veta vem du är och varför du tycker de bilderna är så intressanta. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Forgive & forget doesn't work for me. Does fuck off and die work for you?

 
 
Heeeeejsan!
 
Idag var en bra dag. Cyklade i regnet till stallet och myste lite idag på förmiddagen. På kvällen kom Amela, Silvia, Selma, Elin, Fanny, Alice till mig! Blev en massa skratt, mys, dans och tacos. Senare kom Adam med, åååh vad jag saknat den killen nu när vi inte går i samma skola.
Men jaja, helt sjuuukt hur roligt vi tjejer har tillsammans! Älskar er brudar! :*
 
Neheeeee, nu ska jag nog gå och sova, lång dag imorgon ( eller inte ). pusspuss
 
  
 
 
 
 //Sofie
 
 
 
 
 

RSS 2.0