The Book Thief

 
 
Jag såg nyss klart på the book thief (som skulle släppas på bio imorgon( i sverige iallafall) men är redan ute på swefilmer (?) !!!)
Helt sjukt bra film, trots att den slutade i en massat tårar för min del. Så himla bra verkligen!
 
- Sofie

112aina och stukad tumme

Tjaa!
 
Det var ett tag sen nu (som vanligt.) I lördags hade jag en superbra kväll trots att 112aina valde att ha en "trevlig" pratstund med oss och tog lite smått&gott! Först förfestade vi hos Sanna och drog sedan vidare till en lokalfest i hestra. Så jävla kul kväll/natt!
Annars då? Hmm, i måndags gick jag ut med baby doll en sväng, bet mig och några fina sparkar mot mig fick jag! Igår var jag hemma från skolan då jag inte mådde så bra på morgonen. Senare var jag hos mormor och gick lite med mamma och så!
Idag pallrade jag mig iväg till skolan, kan även nog tillägga att jag har en stukad tumme pga myran! fyfan haha
men men, vi hörs och syns, puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder på mig, Fanny & elin från idag samt lite bilder sen i lördags! 
 
- Sofie

bästa tjejerna!

gårdagen blev jättelyckad och jag hade en skitrolig kväll tillsammans med tjejerna! Idag har inte hänt så jättemycket, kom inte i säng förrän klockan 3 så har legat i sängen hela förmiddagen, haha hatar att göra det! Men kameran var med och jag bjuder på lite bilder!
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Mamma ❤️


Hahahaha, love it 

-Sofie

bästa klassen

Fredagen igår var lite sorglig faktiskt då vår kära klasskompis Anton ska byta skola så igår var det hans sista dag! Vi bestämde oss då för att göra något speciellt för honom så många hade bakat massa gott så det blev värsta kalaset, woop! Ett litet tal fick Anton med av Carl, haha mycket fint var det!
 
Men lördag idag ju! För mig innebär det lite party med ett gäng härliga tjejer, vi taggar!!
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

elin is cute part 2

tjabba
 
Vår klass har tydligen ryktet som den omognaste på skolan och tydligen dåligast för att endast 5 fick godkända på matteprovet. (av 20 typ, hehe) men tycker om min klass ändå. & jag tycker att vi är duktiga. 
 
Känner förövrigt att jag och fanny måååste byta design nu.. haha.... men det kommer väl om en tid, bättre sent än aldrig! ha det bra, puss
 
 
 
 
jag & elin från idag, samt fanny i en soptunna i tisdags! 
 
- Sofie

big love

 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

en sötnöt

nu orkar jag inte traggla mer på detta engelskaprov vi har tills imorgon! Teen Wolf lockar så mycket mer. För övrigt så satte jag och pappa klart taket till rummet innan så nu är det bara att byta fönstret och lister som fattas! sen får ni se hur det blev. 
 
Sötisen på bilden däremot heter Jack och honom var jag hos i lördags, för söt. 
 
 
 
 
-Fanny
 

elin is cute

hej alla barn
 
dagarna går snabbt alltså, sportlovet är redan slut och skolan har börjat. (jag sörjer)
Inte så mycket plugg just nu, men det är jobbigt ändå. haha. Har förövrigt börjat kolla om teenwolf, det är ju så sjukt bra och alla är så himla snygga! hot guys, hot guys everywhere
Längtar till helgen då jag får sova ut samt party party med mina brudar!
ha det bra, puss
 
 
 
slänger upp lite bilder på mig & elin från idag!
 
- Sofie

nån rand0m kille

I fredags kväll kom ju Jonathan hem från Norge där han har varit och åkt skidor i en vecka, så igårkväll blev det melodifestivalsmys! Jag tycker förövrigt det bara blir sämre för varje år som går, men klart man ska titta på programmet! Innan kändes det mer som melodifestivalen när Linda Bengtzing, Carola och Nanne Grönvall fick ta plats på scen, men det kanske bara är jag, haha! 
 
Tog en drös med bilder igår så bjuder på några! 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

leker snickare

hejhej! 
 
Gårdagen bestod mycket av att riva tapeten i rummet som ni kan se på bilden att även chipzet hjälpte till med, haha! Nu blev jag precis klar med att tvätta väggen och spackla (haha sån snickare!!) så ska bege mig upp till stallet för att se om man ens kan rida nu när den dumma slasken smälte igår.....
 
 
-Fanny
 

when i'm gone

Igår var jag ute och red Prince! Det var ett tag sen, insåg hur mycket jag saknat det.
Anyway,  som vanligt ser jag massa filmer, bland annat såg jag basketball diaries igår! Helt sjukt vad snygg Leonardo Dicaprio är i den.. biglove! 
Var även i Bredaryd idag med Mamma, Moa och Linus. Övningskörde hem i 4-trafiken, brukar få panik när det är bilar men det gick så jävla bra! 
nu ska jag fortsätta med att dricka cola, äta choklad och kolla på film. puss
 
 
 
 
 
 
- Sofie

ännu en ledig dag

jag börjar känna mig rätt rastlös här hemma. Blir alltid det när jag har varit ledig några dagar, inte för att jag klagar, men ändå! Testade mitt nyinköpta objektiv innan, men det enda jag kan testa det på är hundarna när de springer runt.
Objektivet är ju varken något inneobjektiv eller närobjektiv så det är svårt att hitta nåt bra att fota, men det kommer så småningom. Tänkte ta med det till stallet och se, men det enda jag lägger upp på bloggen nu är ju djurbilder, haha...det är ju trots allt en av de sakerna jag tycker är roligast att fota! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Carrie Diaries

Hejhej!
 
Behöver jag ens nämna hur underbart det är med lov? 
Jag har dock inte gjort alls mycket. Igår satt jag inne och såg 13 avsnitt av Carrie diaries. 13... 
 Började kolla på det i lördags och nu har jag sett färdigt det. Sjukt bra, och Austin Butler är så snygg.
Förövrigt så bor jag ensam med min bror denna veckan.. Saknar min service. 
Anyway, imorgon har jag tänkt att ta tag i mitt liv lite så jag ska faktiskt rida.  
puss
 
 
- Sofie

+

 
 
.
.
.
 
hade jättesvårt att bestämma om det skulle vara svart-vita bilder eller inte. En del bilder passade bättre i svart-vitt, andra inte, därför ni fick en liten blandning. Har ni sett min fina utväxt med? Usch, måste verkligen fixa det...
 
-Fanny
 
 

rensar rummet

håller på att tömma rummet med mina saker, eftersom jag äntligen ska göra om det! Lite jobbigt dock att behöva rensa bort och lägga ner allt i lådor, haha! Men det kommer bli jättebra när det är klart! 
 
tog lite självporträtt innan så det kommer upp senare!
 
 
 
-Fanny

farmor och farfar

idag behöver man inte ha söndagsångest minst sagt, ledigt en vecka till är aldrig fel! Tyvärr fick jag inget jobb på den skolfria veckan, så vi får se vad som hittas på. 
 
innan var i alla fall farmor, farfar och morfar här för att äta middag, de är så söta. 
 
 
-Fanny
 

I would have loved you all my life

Just nu vill jag..
 
- tatuera mig
 
-  pierca mig
 
- köpa en hund 
 
- åka utomlands
 
- ha sommar och sommarlov
 
- och mycket mer.
 

Det är mycket jag vill. Mest av allt vill jag tatuera mig, men det är ganska svårt när jag inte är 18 och inte har pappas tillstånd..
Det är sportlov iallafall, skönt. Inget plugg, sova och film hela dagarna. Kanske rider ut en sväng på hästarna också, det var ett tag sen.
Igår var jag iallafall i Hillerstorp, helt okej kväll. Såg även prisoners igår, sevärd film. Ikväll blir det film, sängen och pizza, - helt klart godkänt.
puss
give me
 
- Sofie

B&W

passade på att ta lite porträtt i tisdags och här är några av bilderna.
 
hur som helst är det bara en dag kvar tills det blir sportlov och det ska bli så himla skönt! dock verkar det som att jag inte får något jobb under veckan men jag håller fortfarande tummarna! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

Do what you want

Heeejsan!
 
Idag var det friluftsdag i skolan, valde Isaberg med bland annat Elin och Selma. Vaknade upp till världens bästa känsla, mjukisbyxor till skolan. fyfan så underbart. Jag åkte iallafall snowboard och dom skidor! Många ofrivilliga dejter med marken, men det var asroligt hahaha!
Nu väntar jag på favoritdelen på hela veckan - nya teen wolf avsnittet och sen ph, asnice!
ha det bra, puss
 
 
 
- Sofie

vovvarna

här är bilderna från när jag testade det nya objektivet och såklart blev det på hundarna, haha! nu snart ska jag till stallet för att rida min lilla polle i mitt favoritväder och ikväll ska jag med mamma på kick'n'box för hon hade visst ingen att slå med. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

firat mamma

idag fyller mamma år, grattis till henne!!  så ikväll har vi firat henne lite. vi åt ost och kex och jag bakade en chokladkaka till efterrätt.  
 
imorgon är det egentligen friluftsdag i skolan, men eftersom jag inte tycker det är något viktigt överhuvudtaget stannar jag hemma. känns så sjukt mycket bättre. 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

nytt objektiv

hejhej! 
 
varit i jönköping på bland annat IKEA idag för att få lite idéer till mitt rum som jag ska göra om nu snart! men det blev en sväng på mediamarkt också och där blev det ett objektiv som fick följa med hem! canon EF 70-200 f/4 USM. testade det lite snabbt och det verkar vara riktigt bra så vi får se om jag blir nöjd med mitt köp! 
 
 
 
-Fanny
 
 

helt okej frukost

efter mitt morgonpass i stallet kom jag hem och på bordet väntade detta. enligt mig var det helt okej om jag får säga så. det har blivit fruktansvärt mycket pannkakor de senaste veckorna tycker jag.. haha.
 
igår var jag hos jonathan och firade hans bror som fyllde 20 år och där träffade jag även Boberg! har inte sett honom på jättelänge så det var verkligen jättekul att träffa honom! 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

Little by little

Hejsan!
 
Denna veckan har varit tråkig, mycket plugg. Tråkigt, men nu är det lugnt och det är snart sportlov!!
Idag var jag i Hillerstorp och träffade mina tjejer. Vi åkte skridskor med killarna lite senare och jag hade så jääävla kul! Bästa kvällen på länge. 
ha det bäst, puss
 
hahah, så jävla söta i mössor och allt.. men men, jag bjuder ;)
 
 
 
 
 
 
- Sofie

RSS 2.0