truth

* Hatar folk som skickar en snap och samtidigt lägger upp den på mystory.
 
* Jag älskar att bada och simma under vattnet.
 
 
 
* Mitt humör påverkas av vädret. Är det regn är allt skit och är det sol är allt bäst. 
 
* Mitt längsta förhållande har varit typ 2 månader, och det var i 6:an haha.
 
 
* Jag drömmer hela tiden, flera gånger per natt, och oftast helt sjuka drömmar. 
 
* Så fort jag är 18 ska jag ta tungpiercing och tatuera mig mycket mer. 
 
  
 
* Jag hatar att bada i hav/saltvatten. Usch!!
 
* Är helt överkär i Sagan om ringen filmerna. Bästa filmerna som någonsin gjorts.
 
 
- Sofie

en rolig kväll

Bästa vännerna man kan ha!
 
- Sofie

wake me up

Tjaa
 
Lugn vecka. Har tränat, varit i stallet och kollat på sons of anarchy. Idag övningskörde jag med pappa i någon timme och sen var jag och hälsade på mitt lilla hjärta. Snart ska jag iallafall dra till Fanny och kolla på melodifestivalen, mys. 
 
Just nu är mitt liv så sjukt tråkigt. De flesta av mina vänner börjar fylla 18 och tar körkort, medan jag själv får vänta i över 7 månader till. Jag vill vara 18 nu, jag vill ha körkort, jag vill pierca mig, jag vill tatuera mig, jag vill kunna dölja mitt cola-beroende för mamma, gifta mig och kunna åka vart jag vill. (Okej, gifta mig var ett skämt.) Men helst av allt vill jag nog vara 20 så jag kan gå in på paradiset och köpa vad jag vill. 
 
 
 
 
 
- Sofie

Sons of anarchy

Tja!
 
Helg. Underbart.
Idag orkade jag inte gå till skolan, har istället varit hemma och kollat på Sons of anarchy. Började kolla idag och fan vad bra det är, redan helt fast!
Är även barnvakt åt syrran, vi har bakat och gått ut med napoleon. Han har förövrigt varit helt underbar den senaste tiden.
 
 
 
 
 
- Sofie

Onsdag

Hejhopp!
 
I fredags förra veckan var jag barnvakt åt mina två kusinbarn som inte var stilla en sekund, men de är myziga ändå. Det är busfröna sombadar på bilderna för er som inte förstod detta! just swimming around 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 
 
 

hold back the river

  
 
 
  
Tja!
Denna veckan var det bland annat uf-mässa i Jönköping. Igår var vi hos Sanna på lite festligheter och det var kul! Efteråt sov jag, Elin och Alice hos Anton, myzigt. Imorgon är det skola och det suger lika mycket som vanligt. Ha det bra, puss
 
- Sofie

RSS 2.0