1:a advent

Första advent, alltså nej. Jag vill inte ha någon vinter som innebär snö, kyla och is. Mamma gjorde dock processen lite enklare däremot genom att göra nutellabullar, damn. Hoppas på att julkalendern är bra detta år eller om man ska köra Mysteriet på greve holm istället....
 
Jag ska inte vara så negativ, julen är mysig och skulle jag antagligen tycka vintern var det med om jag hade stallet jämte huset eller om jag inte hade någon häst överhuvudtaget. 
 
 
 
-Fanny
 

ease my mind

Hejhej!
 
Igår var jag i Jönköping med familjen, shoppade och lite så. Vi åt på Jensens med, så himla gott. Idag har jag flyttat, varit hos farmor & farfar och ätit och kollat på gossip girl. 
1:a advent idag och 1 december imorgon, shit vad tiden går. Men jag vill bara ha julafton och nyår nu.
 
 
  
 
 
 
- Sofie

Badbilder

Yo. Sitter på min säng med katten bredvid och ska snart kolla paradise hotel. Hoppas nog på att Michelle ryker men man vet aldrig med ph. Förövrigt är jag trött och ledsen att det snart är vinter. Därför får ni dessa ovisade bilder från i somras när jag badade med grabbarna en kväll, så myz. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 -Fanny

Jönköping istället för skola

Som piggen sa nedanför så var tanken att klassen skulle kolla på en rättegång idag, men som tyvärr blev inställd. Vi fick däremot gå runt i stan, vilket inte var helt fel precis! Kom hem strax efter halv 2 som inte heller var fel. 
 
Kameran var såklart med och jag bjuder på lite bilder från dagen!
 
 
 
 
 
 
 
Krigar-Carl offrade sig modigt för laget och slog ner en random kille så vi skulle få en rättegång. ♥ Nä skojar, han trillade med cykeln innan skolan :/ Krya.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

all of the stars

Tjaa!
 
Idag skulle klassen egentligen kolla på en rättegång i jönköping, men det blev inställt. Istället gick vi runt på stan och chillade, skönt att slippa skolan iallafall! Kom hem ganska tidigt, så har hunnit sova, springa och kolla på torpederna, nice.
 
 
 
 
 
  
 
- Sofie

söndag

Denna söndag har inte bestått av något särskilt, stallet och gymmet. Dessutom åkte min syster hem på eftermidadagen idag då hon kom på besök över helgen. Men om en månad hämtar vi henne från Norge och hon flyttar hem igen! :D så happy. 
 
Mina kissekatter däremot är två livsnjutare som tar upp hela min säng. 
 
 
 
 
-Fanny
 

en kall novemberdag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

The ride

Fixat klart alla usa-bilder nu! Var på tiden och eftersom bilderna från Italien är färdigvisade tänkte jag lägga ut lite bilder från usa.
 
Dessa bilder togs när vi åkte med den så kallade "the ride", vilket är en buss som åker runt i staden och till skillnad från vanliga bussar, sitter man så man ser ut, som en läktare. Vi hade två "programledare" som förklarade vad som pågic och under bussresan stannade bussen då och då, och människor som medverkade i attraktionen började t.ex sjunga, dansa balett, rappa och allt möjligt som vi fick kolla på. Dessutom såg allt annat folk in i bussen och kunde höra oss, vilket var kul! Riktigt underhållande faktiskt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

jag vet inte hur man gör

Tja.
 
Seg som vanligt. Vad har jag gjort? Same old same old. Skolk, knark, alkohol, fest, stalking på simonjejkcruz, hängt med persbrandt, sprungit ifrån kayako saeki, varit på interjuv hos mr grey och lekt polis med james gordon. Wow.
 
Hehe, jag skojar bara. Mitt liv är precis lika ointressant som tidigare och jag är fortfarande duktig. Jag har typ bara ätit på bambu, pluggat, spelat sims, jobbat och lite så. 
imorgon ska vi besöka två företag. ge oss frukost och fika. fingers crossed
puss 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

Chuck bass

Mannen i mina drömmar. Eller ja, en av männen i min dröm kanske jag borde säga. ;)
 
Plugg, plugg, plugg. Kan nog lägga mig i badkaret med allt plugg så drunknar jag inom kort. Tur att Gossip girl finns, ett avsnitt med Chuck så har man tillräckligt med motivation för ett helt år typ. Har inte gjort så mycket annars, åt på bambu i lördags med fanny vilket var nice. puss
 
- Sofie

Studerande hos Elut

Hejsan!
 
På vår UF-lektion idag åkte jag, Sofie och Selma hem till Elin för att arbeta med vår affärsplan till vårt företag som ska vara inne denna vecka samt att fotografera gruppen lite, vilket var riktigt kul då vi alla såg helt cpiga ut på kort, haha. Vi blev hur som helst kvar där tills klockan slog halv 7 innan vi bestämde oss för att ge upp för kvällen. 
 
 
-Fanny
 

Italien - last day

tjatja!
 
Längesen jag uppdaterade nu, men eftersom jag fortfarande inte lagt ut alla bilder från Italien, lägger jag upp det.
Sista dagen spenderade vi på en fotbollsplan där vi bland annat spelade volleyboll och bara chillidillade tills vi svennar skulle åka till till flygplatsen. Damn vad jag väntade på det ögonblicket. En del grät av sorg, jag grät av lycka. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
-Fanny
 

gossip girl

Tjaa
 
Hade sån huvudvärk idag när jag vaknade så stannade hemma. Har förövrigt börjat kolla om Gossip girl ännu en gång, det är så himla bra! Snart Fredag, jag längtar.
 
 
 
image
 
 
 
- Sofie

Fredags

Tjo! 
 
Där var det en veckas lov och imorgon drar skolan igång igen, mindre kul kanske. På lovet har jag inte gjort något särskilt egentligen, det vanliga. :) I fredags däremot stod det halloweenfest på schemat. Jag och brudarna var utklädda till Pink ladies från grease och på bilderna ser ni de förfesta till "you are the one that i want" ;)
 
 
 
 
 
 
 
blixten dog tyvärr så var tvungen att använda kamerans blixt, vilket resulterade till sämre bilder....
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

Halloween

Tjeenare
 
I Torsdags var vi ett gäng hos alice, kollade film & lite så. Igår var det party i Dalstorp, vilket var helt okej kul. Jag och tjejerna var utklädda till Pink Ladies, massa pussmunnar på varandra och en massa rosa smink haha!
Idag har jag bara luggit i sängen och kollat på film, och det ska jag fortsätta med
 
 
 
 
 
 
 
  
Som ni ser är svaret rätt uppenbart. 
 
- Sofie

RSS 2.0