Barnvakt

Hej på er!
 
Jag kom hem från stallet för en liten stund sedan och nu ska jag plugga resten av kvällen. Superkul! I helgen var jag förövrigt barnvakt åt mina två kusinbarn, en av dem syns på bilden nedan. Men det var myz i alla fall. 
 
 
-Fanny

sugar

Tja
 
Daimtårta, kladdkaka och cola är meningen med livet. Det insåg jag idag. 
Helgen var lugn, var i värnamo och har varit hos min lilla grabb och jag blir mer och mer förtjust i honom! 
Mycket plugg denna veckan, men det är studiedag på fredag och snart sportlov. Heja Sverige.  
puss
 
  
 
- Sofie

skolan, stallet, film

  
 
 
- Sofie

söndag

Hallå! 
 
Helgen har varit bra, vad som inte varit bra är dock vädret, som nästan fått mig att flyga iväg. På tal om någit annat, imorgon väntar första hela skolveckan efter lovet och de vanliga rutinerna börjar falla på plats igen, vilket är skönt.  
 
Bilder från när jag busade med hundarna för några dagar sedan. 
 
 
 
 
 
..
 
-Fanny
 

Bye life, hello school

Ja, nu var detta lovet över och imorgon sätter skolan igång igen. Myz att träffa alla kompisar igen men skulle fortfarande inte säga nej till lite extra ledighet. Dagen blev inte bättre idag av att jag vaknade upp till att det ligger massa snö på marken?? Nej, nu vill jag ha vår, thankz. 
 
Rätt tråkig vinter att fota detta år, hittade knappt något intressant att fota när dessa bilder nedanför togs. Det enda positiva med vintern är ju att det blir fina foton, men icke detta år, än så länge!
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

give it all

Tjaaa
 
De senaste dagarna har jag haft lotr och batman marathon, bästa filmerna någonsin.
Sen har jag varit i stallet hos Napoleon, han är så mysig så. Imorgon börjar skolan och det ser jag verkligen inte fram emot, usch. 
 
  
 
- Sofie

de sista dagarna

Heeeyyyy!
 
Tisdag idag och på torsdag börjar skolan, cant wait. Ska ta vara på denna dag och morgondagen innan det blir back 2 normal igen. Min kompis gf har påmint mig att lägga ut bilderna från när vi spelade innebandy i skolan så det är bäst att jag lägger upp dem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Napoleon

 Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Typ som idag.
 
Har nog inte nämnt det på bloggen men för ett par dagar sen brann mina släktingars ladugård tyvärr ner. En av deras hästar, Napoleon, ville dom nu skänka bort. Fick höra detta på morgonen, tjatade lite på mamma och poff - Nu är Napoleon vår och står i stallet. Det här kan bli så bra. 
 
 
 
 
 
 
Såhär ser han ut nu efter branden. Pälsen samt manen är väl lite "risig" och mulen är brännskadad men annars tycker jag att han är så fin så.
 
 
 
 
- Sofie
 

Nyår 2014

Hey!
 
På nyår hade jag hit ett gäng härliga människor som jag firade med. Jag och tjejerna lagade mat innan och sen kom de andra. Var väldigt kul och här är lite bilder från kvällen. Tyvärr hade jag inte alltid kameran uppe så fick inte på alla som var där :/ Några spenderade natten med så det var en myzig morgon. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

första januari tvåtusenfemton

Tja
 
Mycket har hänt sen sist. Typ Julafton och så.
Igår var det nyår, vi firade en hel del hos fanny och det var kul.
Jag vill ha jullov föralltid. hejdå
 
 
 
 
- Sofie

RSS 2.0