Midsommar

Tjoho!
 
Igår var det midsommarafton och det firade jag med ett lovely gäng hemma hos mig! Lite tråkigt med vädret men det var kul ändå. Det blev inte så värst många foton och alla blev därför inte med på kort, men men what 2 do.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Gnosjös bal

Hello!
 
Idag var det första jobbdagen, men snart är det helg och midsommar! Jag kom på att jag fortfarande inte har visat Gnosjös bal, där även jag var värdinna på! Det var hur kul som helst, synd bara att inte vädret var på vår sida.
 
Ni får ha överseende för bilderna då min mamma har tagit dem och det inte så bra foto-vädret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

Studenten 2015

Här är bilderna från GKC's student i fredags! Hur ska jag klara 3:an utan dessa people? Tyvärr har jag inget motljusskydd till objektivet jag använde, därav de kassa bilderna med ljusringar på, så tråkigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

S o m m a r l o v

Idag tog jag sommarlov, hur sjukt är inte det? Över 2 månader jag inte behöver gå till skolan, finner inga ord!
 
Vad har hänt då? Well, vi var ett gäng på Liseberg för ett tag sen, har kollat på bal och jobbat lite på mitt nya jobb. I helgen tog 96:orna studenten och då blev det fest för Johan! Nu i sommar ska jag även jobba 3 veckor på fritids, sova och bli bruuuun. Ska försöka uppdatera bättre nu när jag är fri från skolan.
 
 
- Sofie

Gislaveds bal

Hello!
 
Idag kollade jag på Gislaveds bal, så himla fina. Jag längtar så mycket till nästa år när jag får gå på min riktiga bal! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 
 

Grattis Juhan

Helloooo! I'm back. typ.
 
Nej, hallå folket! Tror det eller ej but it's Fanny! Jag har inte uppdaterat på ett tag men ikväll kände jag att det var dags. Studenten var igår och jag var både på Gislaveds och Gnosjös utsläpp. Det var så taggat att kolla detta år för nästa år är det ju faktiskt min tur, cpkul. Vi firade hur som helst Johan på kvällen, så grattis igen Juhan! 
 
 
 
-Fanny
 

RSS 2.0