same old same old

Äntligen höstlov! Mycket plugg, mindre roligt.
Igår träffade jag Fanny en stund och idag har jag ridit Prince. I helgen är det halloween fest både på fredag och lördag med dom bästa så det kommer bli helt awesome. ha det bra, puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie
 

Filmer

Eftersom att jag är en sån filmnörd kan jag knappt vänta tills jag får se dessa filmer som förövrigt verkar hur bra som helst.
 
 
 
 
 
- Sofie

Milano - pizzamyz

Hej och godkväll. Har precis skickat in en inlämning som ska vara inne om 2 h 19 min. Tiden är på min sida. Annars är jag extremt taggad denna vecka då det är höstlov efter veckans slut, fabulouz!! 
 
Jag fortsätter med bilduppläggen från Italien och här åt vi pizza sista kvällen med alla italienare. Deras pizza är förresten 2 die 4. (Jag la även till några bilder till på Milano-inlägget om ni missat det!) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Inte lika ung men precis lika dum

   
 
 
 
 
Hejhej!
 
I fredags var det myskväll med brudarna och igår firade släkten mig lite då jag fyller 17 idag. Ett år till, sen sitter jag där med tungpiercing, tatueringar och körkort på en bar någonstans. ;)
Pizza i fredags, igår och ikväll, och tacos idag med. Tjockis-helg. Men det är bra. det är så livet ska vara. 
ha det bra, puss
 
- Sofie
 
 

Italien - Milano

Lördag idag, riktigt skönt! Igårkväll umgicks jag med brudarna och hade det allmänt myzigt. Tjejsnack, film och choklad, hur myz. 
 
Här kommer bilderna från Milano, som var asfint! Vi var uppe på taket av domkyrkan som var riktigt häftigt! Annars gick vi bara runt i affärer, däremot fick Filip i klassen näseblod i en affär som vägrade sluta blöda, men det löste sig till slut, haha ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny

Italien - restaurangmyz

Jag fortsätter lägga upp bilderna från Italien och här satt vi på en restautang på onsdagskvällen och åt supergod mat och hade det himlans roligt bara! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Italien-Brescia

På onsdagen var vi i Brescia, en stad utanför Leno. Vi kollade bland annat i en kyrka, men vi gick sedan runt i staden och kollade läget bara. De flesta stack till shoppingcentret men jag och mitt sällskap gick runt och åt hela tiden haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

all through the night

Hejhej!
 
Chill helg. Igår var jag hos Fanny på kvällen i några timmar och pratade om allt möjligt, och idag ska jag passa syrran. Tacos och film, mys.
 
 
Idag red jag Prince och Moa red Curiosa. Dock stack Curiosa för Moa som fick panik, vilket ledde till att Curiosa också fick panik så hon sprang utav helvete genom hagar, trädgrådar och skogen. Men Moa satt som tur var kvar med noll kontroll ett bra tag och hoppade sedan av i farten, sen fick jag springa och ta Curiosa och leda hästarna tillbaks till stallet. Tur att det gick bra iallafall! Sen gick vi med småttingarna en liten runda.
 
ha det bra, puss!
 
 
 
 
 
 
- Sofie

Italy

Snart klar med alla bilder från Italien, så jag börjar på att visa bilderna från de första dagarna. I bussen på väg dit hade vi "så ska det låta" och hade en riktigt rolig stund, haha! 
 
 
 
 
 
På tisdagsförmiddagen fick vi en frukostbuffé i skolan som enbart bestod av kakor och onyttigheter. 
 
 
 
 
 
 
Tisdagseftermiddagen hängde jag med några och åt glass, som för övrigt var helt himmelsk. 
 
 
 
 
 
gratis wifi, woho!!
 
 
 
-Fanny
 

Turkiet del 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

Turkiet del 2

 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

Tillbaks i Sverige

Äntligen tillbaka i världens bästa land. Jag har haft jättekul med mina kära vänner i Italien och sett mycket, men Sverige är da best. 
 
Dessvärre kommer jag hem till en massa skolarbete som inte görs av sig självt. Jag har suttit med det en stund nu och ska fortsätta med det. Ni får en bild från Milano så länge där vi alla var på taket av domkyrkan! Resten av bilderna kommer efter hand!
 
 
-Fanny
 

Turkiet del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italien

I'm back. igen.
 
 
Hemma efter en vecka i Italien. Bodde hos min italienare Elena och hennes mysiga familj. Vi har gjort lite allt möjligt, har mest varit med de i utbytet men träffade även några av hennes andra vänner. Det var kul men det var otroligt skönt att komma hem!
 
 
Studiedag imorgon vilket behövs. Behöver plugga då jag ligger efter med 2 veckors plugg, men har man glömt allt i skolan är det enklare sagt än gjort. Men men, har massa filmer och serier som jag missat som jag ska kolla på nu! Lägger upp bilderna från Turkiet så snart jag orkar.
Ha det bra, puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

RSS 2.0