after x-mas

Merry x-mas, såhär tre dagar efter julafton. Hope your christmas var mycket bra, själv hade jag det mysigt, thankz 4 asking. Hur som haver, på julafton var vi på hemmaplan, juldagen bjöd på dopp i grytan hos farmor & farfar och senare på kvällen en vistelse till gisleparken med tjejerna, och annandagen var också på hemmaplan med en annan del av släkten. 
 
Imorgon är det måndag och jag varken går i skolan eller jobbar, what am I going 2 do?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

juldagsparty

Så har julafton redan varit förbi, ganska skönt faktiskt. Fick mycket fint och bra så nu ska jag äntligen köpa ny telefon. 
Igår var vi några som åkte till gisleparken och festade lite. Idag har jag bara legat i sängen och kollat på film och ska fortsätta med det. 
 
 
 
 
 
- Sofie

Christmas feeling u know

Såååå de senaste dagarna har jag fått upp ma christmas feeling genom att bakat pepparkakor, klä granen och gjort pepparkakshus, so much fun. Idag är det ju faktiskt julafton, woho! Hoppas jag har varit snäll så jag får massa julklappar (djävul-smilis-emojin) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså, hur fanzy??? Aldrig sett något vackrare
 
-Fanny
 

2015

Till min stora besvikelse har 2015 helt ärligt varit det värsta året jag varit med om någonsin.
Haha, det finns typ 10 dagar och saker jag vill minnas från året och resten glömmer jag gärna. 2016 kommer bli bra  iallafall, det vet jag! 
 
Haha.. Lite bilder på några av de få gångerna jag faktiskt hade roligt under 2015 ;)
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

SamLaget

I torsdags hade vi i skolan den årliga tomtebandyn! Vårt lag hette samLaget, vilket vi tyckte var jättekul lol. En andraplats lyckades vi kamma hem dessutom, ggwp. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mästarlaget!!
 
-Fanny
 

Harrys

Tja!
 
I torsdags var det tomtebandy i skolan och i fredags drog jag, alice och fanny till Harrys och förfestade lite hos mig. Bortsett från att fötterna dog av smärta så hade vi kul, speciellt när vi fick mysa lite med Carl Deman! ;)
Igår drog jag och Philip till Jönköping och kollade på den nya Star Wars, den var grymt bra! 
 
  
 
 
 
 
 
 
- Sofie

Pepparkaksbakning

hellooooo!
 
Today it's onsdag och jag sitter i köket med min katt jämte mig. Idag ska jag göra ett pepparkakshus, wiho! Jag har dessutom bakat pepparkakor i söndagas och i måndags, which u can see down below. So much fun information :D:D
 
 
 
 
Mysteriet på Greveholm i bakgrunden <333
 
-Fanny
 

lay it all on me

I'm back!
Nästan iallafall. Livet är bättre än vad det varit på länge faktiskt, kan inte klaga på något förutom vädret. ;)
 
Vad har hänt sen sist då? Well, jag har fyllt 18, skaffat körkort, firat halloween, fått min ursnygga studentmössa och om några månader tar jag studenten, helt sjukt! Har även bokat och betalat min studentresa till Magaluf och åker dit med mina närmsta vänner i sommar, kommer bli sjukt!!
 
Framtidsplaner då? Går allt som jag vill jobbar jag lite efter studenten och sedan åker jag till Australien och jobbar där något år. Sedan åker jag till Afrika i några veckor och volontärarbetar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Sofie

Student 2016

Hello....it's me. You were wondering if after all this time I would write again, and yes, now I will.
 
Kan ni förstå att det är mindre än 6 månader kvar tills jag tar studenten? Bc I can't. Vi i klassen fick våra studentmössor i veckan och känner oss taggade till tusen i alla fall. Nu är det även mindre än två veckor kvar tills jag var jullov, vilket ska bli så skönt. 
 
Anyway, kände för att uppdatera lite ikväll och informera er om att studenten närmar sig. Woho. 
 
 
-Fanny
 
 
 

RSS 2.0