självporträtt

tog ett tidsinställt inlägg idag då jag antagligen inte hinner blogg imon (idag, haha creepy), nej men jag har en uppvisning idag med en kör jag är med nu vid julen typ. hade ett uppträdande annan dag jul med och idag är vår sista. får hoppas det går bra! 
 
här är några självporträtt jag tog för några veckor sedan som jag inte har visat!
 
..
..
..
..
..
 
-Fanny
 

en dag med en liten friend

som jag sa igår, åkte jag till jönköping med Sofie idag och det blev bio (sune på bilsemester, haha) och shopping. fick en del fint med mig hem, men på nåt vänster lyckas jag alltid köpa det jag inte kommer dit för? får jobba på det...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

snygga vänner

kom hem för en liten stund sedan och tänkte bara lägga upp lite bilder från ikväll. imorgon åker jag och Sofie till jönköping för att shoppa och titta på bio, så mysigt! :D
 
lite bilder på mina snygga vänner! 
 
 
 
 
 
-Fanny
 
 

god jul i efterskott!

hejhej! har verkligen inte haft nån tid knappt och blogga så jag får säga god jul i efterskott och hoppas att ni har haft en bra jul! det har jag i alla fall. på bilden ser ni lite av vad jag fick; jb's nya parfym (som luktar gudomligt), två locktänger som jag önskat, morgonrock, pengar och lite annat! 
 
nu snart ska jag träffa tjejerna, ni får ha en bra kväll! 
 
 
 
-Fanny
 

Julafton

Hade en mysig julafton som jag firade med min släkt.
Igår var jag, Elin och Anton hos John och idag ska jag till Hillerstorp och träffa mina boys och brudar och planera lite inför nyår! 
puss
 
 
 - Sofie

Säby's Lois Lane

Idag på Julafton, har vi haft lilla Lodis i två år.
   Haha kommer ihåg, vi satte en rosett på henne, tog ner henne i garaget och hämtade Moa, hon var ju som en julklapp. Alla små flickors dröm?
Jaja, sötare och snällare häst finns nog inte.
 
här får ni lite pics. ha en bra julafton, 
puss och god jul typ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
och hon är bra lilla tjejen, utan henne hade vi inte haft baby doll! 
 
- Sofie

2013

Okej, här är mitt 2013, kortfattat!
 
 
Men okej, i januari vet jag inte vad fan jag gjorde, men vaknade upp 1 januari med mina vänner. Icke singel men det höll inte länge, hehe. Men jag hade en mysig dag med Amela och  Emma. Färgade håret som blev svart, tyvärr. Var i Branäs och åkte skidor med härligt sällskap. Testade åka snowboard för första gången i mitt liv, aldrig trillat så många gånger men jag överlevde. Massa tjejkvällar och mys, så underbart!
 
 
 
 
 
Februari, skrev A på ett prov, duktigt där. Fick massa gott, hade det as bra med mina vänner, härliga ridturer och var på bröllop!
 
 
 
 
 
 
Mars, fick hem mitt löshår, firade selma, party i hennes rum, förstörde min hårfön, nördade sönder pretty little liars.
 
 
 
 
 
 
I April, HADE DANSSHOW FÖR HELA SKOLAN !!!! Stod där uppe och juckade som en lite ekorre bland annat typ, hahaha. Lärde min katt lite trix osv. Hade någon dag i skolan där vi var i olika grupper, vi vann dock inte, hehe.
 
 
 
 
 
I Maj, hmm. utklädnad på skolan, galen kväll hos silvia, fest hos annelie, fest på rönneberget, sköna kvällar med kompisar, pappa köpte sin HD så vi gled runt som raggare och jag spräckte min älskade iphone. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juni, hmm. Skolresa till liseberg, match mot lärarna, robert och martin mina älsklingar, jag har inte glömt er! <3 Skolavslutning och klassfest, sorgligaste någonsin, grät som ett litet barn. Saknar er mina friends! Firade midsommar hos mig,  massa myskvällar med mina tjejer och badade! Den bästa månaden på året skulle jag nog vilja säga. 
 
 
 
   
 
 
 
I Juli, tog 2 hål till i öronen, var på chappen med vänner, badade med hästarna, myskväll med fanny och badade, var på per gessle och badade med macke och adam!
 
 
 
 
 
I Augusti, hmm, började gymnasiet, det är bättre än vad jag väntat mig så det är bra. massa reunions, fest på rönneberget, sov över hos silvia med en liten fullisalice som höll mig sällskap och även spydde ner korridoren! Var även en dag i Jönköping med Fanny och hade det riktigt roligt!
 
 
 
I September, tacokväll hos mig, mys med syster, var på 18-års fest, bambu med mina tjejer, figys och gkc:s inspark som förövrigt var AWESOME !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I oktober, 16 år!! Party hos mig bland annat, reunion på gränden, pizza i gnosjö och  träffade mina saknade kulltorpspojkar!
 
 
 
 
 
I November, hmm, 18-års fest som var as kul, färgade håret och myste med mina tjejer!
 
 
 
 
 
I December, hmm, hela månaden har ju inte gått, men jag var i Tyskland, party i hestra som var grymt, varit hos hampus med lite folk, varit hos john, varit med på tomtebandy, poker och sånt hos manat, tagit jullov och så vidare. Börjat gå väldigt mycket.
 
 
 
 
Okej, lite rörigt och långt men skitsamma!
Nu är det ju bara typ när jag gjort något, men att plugga, sagt alla gånger jag ridit och filmer typ, det är ju uppenbart ;)
 
Kort sagt, början av året var väl lite segt, men de sista veckorna har varit sjukt bra! De sista dagarna nu på året ska spenderas med vänner, julafton imorgon, och nyårafton ska bli sjukt bra. 2014 ska bli det bästa året ever. Mitt liv är bra, jag är glad och ja. Life's good.
Nu ska jag sova. puss!
 
- Sofie
 
 

All of me

Tjaaaaaaa
 
Jullov är helt underbart.
   I Fredags och i Lördags var jag i gnosjö, igår var jag i stallet och handlade dom första och sista julklapparna. Men men, imorgon är det julafton och det är gött, men det känns verkligen inte som julafton.
  Kollar på massa filmer, ligger i sängen och dricker cola, det är typ mitt älskade liv för tillfället. Snart är det nyår med, det är något jag ser fram emot väldigt mycket!!!
 
jaja, vi hörs och syns, ha det bra, puss
 
 
    
  
lite bilder från idag på hästarna, hahaha, var bara tvungen att lägga upp dom fula bilderna med. så söta.
 
- Sofie
 
 

ute i skogen

för en gång skulle följde jag med pappa till skogen med hundarna. han provade släppa båda två samtidigt och de var duktiga! nu ska jag baka lite julgodis så vi får se hur det går med det! haha. 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

Silence is better than bullshit

" Tjäna soffeponken! Gustafsson här! Hur vore det om du tog din lata ända och pallra dig hit till skolan och umgås som normalt folk? Tack för ordet! "
 
Tjaaaaa, kära ord ovanför från filip som gav mig en fin hälsning häromdan.
   Haha, nej men jag var hemma i tisdags, mådde inte så bra. I helgen var jag ju bland annat med mina älskade vänner, underbart! Idag hade vi tomtebandy och jag, selma och elin spelade med TE12. Vi kom 2:a, så det var ju nice. ;)  ( Inte för att jag gjorde så mycket, men ändå. )
   Imorgon är det sista dagen, sen är det jullov, sjukt skönt. livet rullar på som det ska nu, underbart. puss
 
   
 
Mitt fina ben, ett antal timmar efteråt att jag har fick en bandyboll på mig. fortfarande ett stort märke efter.. stackars mig :(
 
 
- Sofie
 

last night

det blev en pokerkväll med ett härligt gäng igår! haha, jag har aldrig spelat poker på det sättet innan så det var riktigt kul! längesen man träffade alla samtidigt, alltid lika kul 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

You’ve never felt pain, until you’ve felt love.

Tjaaaa
 
Det har inte hänt så mycket det senaste, typ. Igår var jag, Elin och Alice i gnosjö och träffade 3 boys. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa mina tjejer!  
Sen typ, jullovet börjar nästa vecka. Hur sjukt är inte det? En termin har gått och det känns som typ en månad.. otroligt jävla underbart iallafall.
 
här är lite bilder på allt och inget.
puss
 
 
HAHAHAHAHA, alice <3 
 
  
  
 
- Sofie

pepparkaksbakning

kom hem för en liten stund sedan från farmor efter att ha bakat pepparkakor som vi gör varje år! hon är så söt. nu ska jag till stallet och motionera pollen och ikväll träffar jag förhoppningsvis tjejerna! :D
 
 
 
 
 
 
-Fanny
 

hundar ni aldrig sett tidigare

 
 
 
 
 
 
det är tur att någon gillar snön - hundarna! haha, tänkte lägga ut några bilder på ett par rand0m hundar för ni aldrig har sett dem innan, haha nej men nu har ju nästan all snö smält bort, så trevligt. 
efter skolan idag bär det av till Jönköping för att inskaffa saker till pollen samt få det överstökat med julklapparna...så svårt är det! 
 
-Fanny
 
 

tidsfördriv

OM DIG/ ALLMÄNT -

Hur gammal är du? – 16 år 
Hur lång är du? – typ lite över 158 kanske
Har du några piercingar/tatueringar? – öronen. men ska göra tungan naveln och tatungeringar. someday.
Vilken skola går du på? – gkc
Vad vill du bli när du blir äldre? – vet inte, polis verkar väl mest lockande nu 
Är du singel? – HAHAHA. singel as fuck.
Har du syskon? – jaa
Vart bor du? – kulltorp
Är du nöjd med dig själv? – ibland :)
Vad tror du andra får för intryck av dig? – hahaha, jadu
Din favoritmaträtt? – kebabrulle <3
Din naturliga hårfärg? – mörkblond typ
 
 
 
 
- SENASTE -
Som ringde dig? – Pappa
Som du ringde? - Pappa
Som smsa dig? – Elin och Alice
Som du smsa? – Elin och Alice
Som du kramade? – min katt?
Som du snapade med? - jackybacky
Missade samtalet? – mamma
 
  
 
- KÄRLEK & SEX -
Hur många gånger har du varit kär? - typ 1-2 
Är du kär just nu? - i mat men annars nej
Har du blivit dumpad? - yes 
Har du dumpat någon? – yes
Är du romantisk? – haha, beror på typ
Har du haft ett kk-förhållande med någon? – nej hahaha
Vad faller du för hos killar? –  jag faller inte för killar ;) 
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? – jadå
Har någon varit otrogen MED dig? – nej
Har någon varit otrogen MOT dig? – nej
Har du haft sex idag? – life fucks me everyday.
Har du kysst någon idag? – ja min katt har fått typ 1000 pussar.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – räknas det när jag var 10? ;PPpPp annars no
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – kan man inte köra en blandning varannan vecka?
Vem sov du senast bredvid? – agnes
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? – fina strumpor är dom nya?
 
Visste hade vi varit söta tillsammans, adam och jag? ;) hahahaha
 
- ANVÄNDER DU… -
Deodorant? – Va? Vad är deoderant?
Parfym? – tar pappas.
Kjolar? – bara korta. 
Klänningar? - varje dag. 
Hoodtröjor? – över klänningen varje dag.
Hårspray? – 1 flaska varje dag.
Body spray? – ja 30 sprut. ( misstolka ej ) 
Rouge? – nej hihi
Foundation? – sällan
 
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du druckit alkohol? – ja
Snusar du? – nej
Har du druckit så mycket att du spytt? – jag drack ju mammas bröstmjölk när jag var liten och spydde. så ja? 
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? – räknas en cykel ehehe
Har du tagit droger? – nej for i helvede
Har du strulat med en främling på fyllan? – definiera ordet främling... 
Ljuger du ofta för dina vänner? – nooooooo
Har du varit otrogen? – nej
 
 
- VEM/VILKA… -
Är din/a närmsta vän/vänner? – jag har inga vänner. skoja, men det är ganska många hehe
Saknar du? – laura
Stör du dig på? – idioter.
Ringde du senast? - pappa
Skrev åt dig senast på facebookchatten? – bettyyyy. eller, jag skrev till henne heh
Vem puffade dig senaste på facebook? – hahaa simon
Vem kommer du träffa imorgon? –  mina klasskompisar bland annat 
Vem har du inte träffat på länge? – laura !!
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? - haha åååh vet inte
I din klass umgås du mest med? – umgås typ med alla hihi
Är snyggast i klassen? – alla <3
 
 
 
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? – JA
Har du en hund? – nej 
Har du varit utomlands nångång? – ja
Har du svarat ärligt på alla frågor? – hahaha asså oseriös som fan ju
Är du blyg? – hahaha asså är as blyg ibland ja
Ska du ta körkort? – OM JAG SKA
Ska du tatuera dig/pierca dig? – SOM FAN !!!!!!!
Har du en egen dator? – ja 
Går du i högstadiet? – nej
Går du på gymnasie? – ja
Är dina föräldrar skilda? – ja
Mår du bra just nu? – jag överlever ;)
 
 
- Sofie

Blondin igen!!

Tjosan! Klockan 8 i morse befann jag mig hos frisören för att bli blond igen! Och blond blev jag....för blond, haha! Men ska lägga i mörkblonda slingor så då blir det nog bättre! Nu är det alldeles för ljust...

-Fanny

hej mitt vinterland

 
 
 
 
 
 
 
japp, den "efterlängtade" snön kom förra veckan och jag kunde inte vara med gladare. nej skämt å sido men klart det ska vara snö på julafton och så! men snöstorm och isgator slipper jag gärna! tog lite bilder på snön igår och det blir ju himlans fint på bild så det klagar jag inte på. 
 
 
 -Fanny
 
 
 

When I'm gone

TJA
 
Jag hatar verkligen hatar snö och kyla. Det enda bra är väl typ att man kan åka skidor och snowboard.
Anyway. ehm, vad har hänt? Vet inte riktigt alltså. I fredags var det fest, det var askul! OCH VET NI VAD ? JAG SPRÄCKTE MINA FAVORITBYXOR :'''( Så sad. har typ letat överallt men hittar inga fler då de såldes för någon sommar sen... 
   Igår låg jag inne och kollade på film och såg bl.a. shawshank redemption och the mortal instruments, dom var riktigt bra! Kevin Zegers är ju med i the mortal instruments också, så snygg....
Sen har jag varit hos hästarna osv. NU SKA JAG KÖRA LITE FYRHJULING I SNÖN, BRRRMMM.
 jaja, här har ni lite bilder typ. puss
 
 
 
 
 
 
- Sofie

But all my tears have been used up

Tjaaa 
 
Skola, plugg, stallet och väääldigt mycket vampire diaries består mina dagar av. Kollar ju om serien nu, såå sjuukt bra.
 
Anyway, har inte mycket bilder från Tyskland då jag inte orkade ta med mig kameran när vi var i stan. Men vi åt, shoppade lite, gick på julmarknad osv. Vi var även på bordershop, hahzaha fyyyfaan vad alkohol säger jag bara!!  Men här har ni lite bilder, nu ska jag fortsätta nörda tvd. puss <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 - Sofie
 

+

give me this, plzz
 
 
 
 
-Fanny
 

R.I.P

Paul Walker 
no words needed
 
 
 
Hej typ.
Har varit i Tyskland denna helgen, sen har jag gjort massa annat därav den dåliga uppdateringen. Ska lägga upp bilderna imorgon om jag hinner, men just nu har jag ett jävla äckligt ointerssant fucking tråkigt jävla prov att plugga till.
c'ya
 
- Sofie

RSS 2.0